Vztah s mužem, který byl dlouho sám


08.04.2009 - 22:54
(Váhy) macinka82
Vztah s mužem, který byl dlouho sám
Zdravím. Chtěla bych vědět co si myslíte o chlapovi, který si začne s holkou o 12let mladší, jsou spolu v jedné práci, nemá děti, nebyl ženatý. Sice vztahy měl,ale teď byl dlouho sám. Jedná se o mě a o kolegu. Někdy je hrozně milý,vidíme se málo, protože tvrdí, že byl dlouho sám a musí si na vztah zvyknout. Mě se to moc nelíbí a asi trošku tlačím. V práci to zatím tajíme a jsem zvědavá jak tohle dopadne.

Stránka: 2 1
Řazení:
25.04.2009 - 17:42 | Filtr
(Beran) lenyška
nemyslím,že až tak záleží na tom,že byl dlouho sám.Důležitější je,jestly už sám být nechce,jestly touží po lásce a nebo jen flirtu a co vše ti může-chce dát. :3:
24.04.2009 - 20:26 | Filtr
(Rak) Čaročarka » macinka82
Ahojky.Ze začátku jsem také psávala erotické sms,nebral je jako ponížení,byl nadčený,bral je jako provokaci,štengrování.Je ale pravdou když byla správa hodně stručná,třeba jsem napsala chceš mě?!Jako odpověď na jeho erotickou sms,tak mi napsal a koho jinýho?Nepochopil že ta otázka je né koho ale co !!!Taky jsme o tom onehdá mluvili,myslím vztah,né sex a dostal varováni že když se to nezlepší skončím to,tak uvidíme jak mu to pujde.V tvém případě si myslím že mu nevadila ta sms ale spíš hledal jak ze vztahu utéct.Prostě dostal strach a tak :21:vzal nohy na ramena,i muži jsou zbabělci holka a jací ?!!!!
18.04.2009 - 23:13 | Filtr
(Lev) simba » macinka82
Ahojky, buď ráda, že je konec. Mám za sebou vztah s mužem, který je o 13 let starší než já a byl dlouho sám, vlastně je stále svobodný. Chtěl se ženit, ale to jsem odmítla já. Naštěstí. Byl zvyklý na své pohodlí, nakonec zjistil, že mu vyhovuje jeho režim, který má díky výhradně nočním směnám obrácený a nehodlá to měnit, i když je už v plném invalidním důchodu(já ho mám také). Nakonec se vše vyřešilo tím, že jsem po 11ti letech dostala od města byt. Pravda je, že mi pomohl v situaci, kdy jsem neměla kam s dětmi jít a známe se od mých 18ti let, takže cca 28 let. Ale soužití - nebo spíš vedležití - lehké nebylo. A ta erotická zprávička? Jo, dobře jsi mu pomohla najít výmluvu proč to ukončit.
Buď opravdu ráda, jsi mladá, ten pravý přijde a nemáš zapotřebí se vázat na někoho, kdo by si "musel zvyknout". Pak by byl na Tebe zvyklý jako třeba na ledničku nebo na televizi - ty tam také jsou.
Tak si hezky užívej života, pa :27: :17:
18.04.2009 - 22:39 | Filtr
(Váhy) macinka82 » Čaročarka
Ahojky. Děkuji za odpověď. Už to dopadlo. Ukončil to tím, že se ani neozval. Potkáváme se v práci a on dělá, že mě nevidí.Vduchu zuřím, ale musím to překousnout. Ale musím říct, že v posteli taky nebyl nic moc. Chtěla jsem vyčistit vzduch tak jsem mu napsala,že chci vyčistit ovzduší, že ta situace v práci se mi nelíbí. Sešli jsme se a on mi odpověděl, že o vztahu se mnou moc přemýšlel, všechno bylo fajn, ale, že se mu nelíbila moje erotická zpráva, kterou jsem mu poslala před tím než šel do práce jako rozptýlení. Nejhorší je, že nepochopil, že je to provokování, ale pobral to jako, že se se ponižuju a že nemá rád ženský co se ponižují. Tak nevím nevím. Já jsem se teda neponížila, myslím si, že spíš on ze sebe udělal chlapa, kterému nic neříká sex. Je normální, že chlap nepochopí erotickou zprávu?
17.04.2009 - 14:42 | Filtr
(Rak) Čaročarka
Ahojky,sice nemám skušenost o tolik let mladším mužem ale mám skušenost s mužem co byl 15 let sám,bydlel u matky a taky jsme se seznámili v práci a mohu ti říci je to opravdu katastofa.Je nespolečenský,nemá žádné koníčky a zájmi,ze začátku myslel jen na sebe a omlouval to tím že si musí zvyknout a také si časem zvykl ale protože žil tak dlouho sám se svojí matkou je hrozně zženštělí a v postely i po roce učení nic moc.Žijeme spolu přes rok a už mě to nebavý.Tito muži jsou jak děti akorát se už hůře učí novým věcem.Hrozně jsem ho milovala ale jen do té doby než se ke mě přistěhoval a začala jsem poznávat jaký doopravdy je.A dnes asi spolu jen žijem.Tímto tě nechci nijak odrazovat,je to jen jedna z možností jak to může dopadnout ?!Přeji ti hodně štěstí. :3:
15.04.2009 - 14:30 | Filtr
(Lev) růžička
jo, najít slušého muže dnes je moc těžké :14:
držím palečky!
Nevnucuj se mu , to nemá nikdo moc rád
15.04.2009 - 14:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » militie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:taky to tak cítím.
15.04.2009 - 14:22 | Filtr
(Štír) kkattee
Zdravím. No ptáte se, co si myslím? Poznala jsem se s mužem, který nikdy nebyl ženatý ani neměl děti a tvrdil, že byl dlouho sám, než mě poznal. Byl o 20 let starsi nez ja. Už záhy jsem začala chápat, proč se nikdy neoženil, ani nemel deti. Žili jsme spolu tři roky a nebyl to zrovna jednoduchý vztah. Na pohled byl sympatický a nesmírně charismatický člověk, za kterým se otočila leckterá žena. Doma byl ale egocentrický puntičkář. Všechno muselo být po jeho a nakonec jsem to dopracovala tak daleko, že se ke mě choval jako ke služce a kdyz jsem udelala neco spatne, nasledovalo ponizovani a urazeni. Nikomu nepreju zazit. Ale nikdo z jeho kamaradu by to do nej nikdy nerekl...Tak ze by proto se nikdy neozenil...? Netvrdim, ze to musi byt nutne vas pripad, ale doporucuji obezretnost.
13.04.2009 - 23:09 | Filtr
(Váhy) macinka82
Teď jsem pět dní čekala až se ozve a ono nic. To bych taky mohla čekat celý život. Já se mu vnucovat nechci tak ťeď zkusím jak je na tom se žárlivostí. Budu se v práci usmívat na všechny kolegy, budu na ně milá a když tohle nezabere tak ať si trhne nohou. Ať si je sám v tom svým bytečku a stará se o kocoura. :9:
13.04.2009 - 17:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele myvalek18, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím mě by přišlo asi divné proč tak dlouho neměl ženskou? Asi má nějakou chybku kvůli které byl tak dlouho sám. Ale taky to tak být nemusí nevím, do hlavy mu nevidím. Vztah kdy je muž starší o 12 let než žena funghovat může ale měla by sis ohlídat aby se s tebou scházel pravidelnějš. On si chce zvykat na vztah ale jako jak zvykat? Tím že se s tebou bude málo vídat si na vztah nikdy nezvykne. Dej mu nějaký čásek měsíc aby si ,,zvykal" svým způsobem a pak když to bude trvat dál tak řekni dost, že ho chceš vídat častěji.
11.04.2009 - 10:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele palusatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj ja zazila vztah s muzem,co byl dlouho sam,byl starsi jen o pet let,ale ja nebyla spokojena s tim,ze se malo vidime a tlacila jsem a nakonec mu dala ultimatum.Bud da do toho vztahu vic,nebo konec...jenze on se navic jueste nevzpamatoval z rozchodu se svou velikou laskou,takze se rozhodl,ze neni pripraven mi dat to,co bych chtela.Do ted toho silene lituji,stale ho miluji a jsou to uz dva roky...a je stale sam...asi uz vic nez tri roky.Tezko si pak zvyka asi...netlac ho,dej mu cas si zvyknout a uvidis,ze se vse zmeni.Drzim moc palecky....hlavne vydrz..... :3:
09.04.2009 - 13:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
právě...
možná někdo spíš na ni, než na ženu.,.
pekné popoludnie,... :2:
09.04.2009 - 13:09 | Filtr
(Býk) player » haf
To bezesporu. Člověk si zvykne i na šibenici. :3:
09.04.2009 - 13:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ještě není tak starý, aby si nezvykl na ženu...nevzdávat, netlačit
:3:
09.04.2009 - 12:58 | Filtr
(Váhy) katalpa » macinka82
Když to vezmu podle znamení,tak Váha a Kozoroh....to nejde dohromady :39:.Měla jsem ho 13 let...hrůza.Ale na mou radu nedávej....když neskusíš .Někdy vyjimka potvrzuje pravidlo.Držím palečky. :27: :27:
09.04.2009 - 12:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » militie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mutka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
S tímto se bohužel taky ztotožňuji.
Pokud už jsi zamilovaná a tím pádem bez pudu sebezáchovy, pak každá rada drahá, budeš si to muset přetrpět,netroufám si odhadnout jak to dopadne-, třeba happyandem, ale je to padesát na padesát,spíš třicet ku sedmdesáti :25:
Pokud tam ale ještě nemáš to srdíčko, radila bych vycouvat. S trpělivostí bych řekla že tady daleko nedojdeš, vlastní zkušenost.

Už dopředu mít strach z rozchodu a následného chování k sobě...nepočítá moc s tím, že byste spolu vydrželi, zná se.
Ale pokud to dokážeš brát jen jako příjemný flirt a je Ti s ním hezky když jste sami, tak si to užívej. Do žádného vztahu člověk nemá vstupovat s tím, že to bude navždy...nikdy nevíš, jak se to vyvine a dokážeš si představit to nůďo, kdyby každému z nás hned první vztah skončil tím navždy a do smrti spolu? :39:
O čem bysme si tady psali potom... :29:
09.04.2009 - 00:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » macinka82
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řeknu to tak, jak tvá slova teď na mě zapůsobila.

Chodíš se starým, pohodlným mužem, který neví co chce, a je navíc zbabělý.

Takto zamilovaný muž nemluví. Jen morous, ať už starý, nebo mladý.

Rozhodni se správně. Jsi mladá, máš snad ještě jiné šance. Ale je to opravdu na tobě. :29:
08.04.2009 - 23:50 | Filtr
(Býk) player » macinka82
Nejsem blázen do hvězd,ale moudrá kniha píše,že to je nejhorší spojení.Jeden bod z deseti.
Bohužel.
08.04.2009 - 23:46 | Filtr
(Váhy) macinka82 » player
Myslím, že je kozoroh
08.04.2009 - 23:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » macinka82
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chceš názor muže,tedy mizím,poněvadž nemám kulky. :4:
08.04.2009 - 23:40 | Filtr
(Býk) player » macinka82
Spáváte spolu často?
08.04.2009 - 23:39 | Filtr
(Váhy) macinka82 » player
Názor chlapa si ráda poslechnu. Ale pořád nevím co s tím jako ženská mám dělat. Říká, že je v rozpacích i z toho, že si začal s někým z práce a že se bojí kdyby jsme se jednou rozešli jak se k sobě budeme chovat. Nějak mi to všechno začíná připadat jako výmluva.
08.04.2009 - 23:34 | Filtr
(Býk) player » macinka82
Ouou.Chyba. Buď aktivní a milá.Ale vlastně to není zas taková chyba.Zkus to. Měl by se ozvat.
V jakém je znamení?
08.04.2009 - 23:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » macinka82
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidíš,trochu ho napínej,chlapi rádi loví... :17:
08.04.2009 - 23:32 | Filtr
(Váhy) macinka82
V tomhle vztahu jsem já kdo udělá vždycky první krok ve všem. Asi se pár dní neozvu a pak se zařídím podle toho, jestli se ozve nebo ne.
Příspěvky: 34-10 9-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »