Začátky vztahů a pozdější vystřízlivění a následné problémy...


22.03.2009 - 11:18
(Ryby) už zase ocelová žena
Začátky vztahů a pozdější vystřízlivění a následné problémy...
Milí,právě jsem si uvědomila při diskuzi o Rybkách s Ráčky jednu věc: a sice, že mi vadí na vztahu to, když po úžasném začátku - to má vždy své kouzlo - přijdou po určité době problémy. Ano, není to nic neobvyklého, problémy tu jsou pro to, abychom je řešily. Nejsem člověk, který si myslí, že nepřijdou a jsem zastáncem je řešit a pokud možno tak hned. Ale pak dojdu do fáze, kdy řeším, odejít ze vztahu či trpět a táhnout to dál sama...? :9:

Stránka: 2 1
Řazení:
24.03.2009 - 17:08 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » funik
:3:OK, TO JE JINÁ... S TÍM SOUHLASÍM! :30:
24.03.2009 - 16:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jasně jasně..Ne výběrko jako že pojd a čau,ale vybírat,kamarádit se,poznávat,oťukávat a selektovat a pak do toho jít jen když tě to opravdu vezme.. :2:
24.03.2009 - 16:21 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » funik
Mluvím o problémech, které řeším a ne jen tak pořád něco řešit...!To je rozdíl, nebudu někomu, koho miluju otravovat život, ne?
24.03.2009 - 16:19 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » funik
Já vím, máš pravdu, ale asi jsem složitá nebo co, protože mě to šíleně vadí, prostě udělat výběrko, hm... neklape to, jdi(u). A další pán na holení...? Jedeme dál.
Víš, já to mám už jako závazný, když to s někým "rozjedu". Proto se snažím udělat vše pro dobro vztahu, aby zkrátka fungoval. Ale když to nejde, tak pak musí být rozchod, ale pro mě je zřejmě těžší než pro kohokoliv jiného. I když si 100x řeknu a odůvodním, že to opravdu nemělo cenu, žem i ten člověk za to dál nestojí, tak je ve mně něco, co... zkrátka asi to, že jsem selhala? I když ne ve všem vlastní vinou. Asi tak.
24.03.2009 - 16:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím proč chceš pořád něco řešit :25: To otráví každého chlapa!Udělej výběrko a s tím, s kterým to pujde samo s tím bud..A proč trpět a být sama?Když to bude na rozchod tak je to snad vysvobození neeee? :17:
24.03.2009 - 16:03 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » player
To je pravda, milá představa. Už ne to, co bylo... :21:
24.03.2009 - 16:02 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » bubobubo
Nemyslím, já čekám v realitě problémy a taky je hned řeším, ale s člověkem, který špatně komunikuje je to prostě těžké. Nemůžu jen já pořád něco řešit, jsou na to dva a i když se to samozřejmě střídá, chvíli táhne jeden a pak zase druhý, tak to je ok, ale asi jsem si vybírala výhradně tyhle partnery. Ale uvědomila jsem si to, to je snad to hlavní. Takové už nechci. Sobečky, pivaře, nekomunikativní. Ale fór je v tom, že na začátku byl (zase jiný partner) komunikativní dost, jenže to nešlo o problémy, ale o "když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají". Pak ty jeho kecy ne a ne, aby převedl do reality, do praxe. Plnou pusu svých dětí, že bys mu věřila, jak je mmiluje a pak za nima ani nejde a seděly pak za oknem a čekaly, kdy táta přijde. Nepřišel, protože se radši den před tím ožral a pak neměl náladu za nima jít, s bolením hlavy a kocovinou, pochopitelně. A to byl jen jeden příklad za všechny. Ach jo.
24.03.2009 - 15:56 | Filtr
(Býk) player » už zase ocelová žena
Ale zase se můžeš těšit na nový start.V tom je ten život překrásnej. Vyjde slunce..
24.03.2009 - 15:53 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Máš tak nějak pravdu, o to mi šlo, když to veme za srdce, to je něco. Jsi asi citlivější Ráček, proto tě to vzalo. Já v tom viděla jen výhodu pro druhou stranu, prostě mi to nic nedávalo, nestál za mnou, všechno jsem měla na bedrech já. Bylo víc zkoušek, kdy mi dokazoval pořád do kolečka, že je na nic. A pak přijde ta chvíle, pořád jen čekáš a namlouváš si, ne, není to tak... Až to najednou nejde vůbec, protože si to uvědomíš, jak to je. Mě jen mrzí, že na začátku je to úžasné a pak ty konce... :9:
24.03.2009 - 15:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pak neumíš dost dobře překonat tu fázi,kdy skončila zamilovanost a začíná vztah.Zamilovanost je iluze,vztah je realita.Myslím,že je dobré,že si to uvědomuješ,protože to tě pošoupne dál,k řešení. :17:
24.03.2009 - 14:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takže je to vlastně jen o žrádle :40: :46: :36:
24.03.2009 - 14:56 | Filtr
(Býk) player
teď jsem kdesi četl,že když už lidé nalezli potěšení ve svatebních hostinách,měli by si je šoupnout alespoň třikrát za život.Vedle stálého partnera ve většině případů pohřbíš své sny. Ve většině myslím dříve v 50%,dnes tak v 80.
24.03.2009 - 14:53 | Filtr
(Ryby) bojka-new
Ano máš pravdu záčátky jsou vždy nádnerné a neopakovatelné.I já si po určité životní zkušenosti říkám že život není jen o prožitcích ale o tom co vlastně chci já a né někdo jiný.V každém vztahu dojde k zevšednění ale vše se dá nějak řešit.Říkáš trpět ve vztahu tak to né.....jsi člověk a měla by ses mít ráda a rozdávat lásku.Když jí budeš rozdávat tak se ti i jí bude dostávat.Každý vztah je o toleranci.A nejsi sama neboj....... :27: :1:
22.03.2009 - 23:03 | Filtr
(Beran) yocarnero
Moja osobná skúsenosť je taká ,že predĺžovanie nefunkčného vzťahu má za následok príliš zranené srdiečka oboch partnerov a na ich regeneráciu potom treba omnoho viac času . :8: Teraz s takou skúsenosťou by som to riešila radikálným rezom- odchodom.Prajem Ti veľa duševných síl a veľa radosti zo života. :4: :29:
22.03.2009 - 13:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele malym, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ale to jsi to vyjádřila velice pěkně. máš naprostou pravdu. :15:
22.03.2009 - 13:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele -sarah, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji,ale myslím že neni chyba jenom v ná s ale v této době co se kolem mě děje to je vyloženě mazec. Každý se rozchází a rozvádí...))
No já si můžu gratulovat patřím k nim. :41:
Tobě přeji at se rozhodneš jak koli aby tvá volba byla správná.... a ty byla štastná :17:
22.03.2009 - 13:13 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » -sarah
Díky, ty věř, doufat se musí, vím, že to nemá cenu setrvávat v takovýchto vztazích, ale nakonec se na nich stejně máme něco naučit... To je jisté.
Jen to vždycky přežít, ty konce... :23:
22.03.2009 - 13:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele -sarah, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj taky jsem řešila stejný problém zda odeji t či zůstat a jelikož je tu tady už pár let a vím, že se to asi nesrovná, protože některé věci nejdou vrátit zpět. Půjdu dál cestou s někým jiným....)))) ačkoli to může být chyba, žijeme jen jednou. Stalo mě to hodně nervů a ještě stát bude. Budu věřit tomu, že bude líp. :12: :2:
22.03.2009 - 12:33 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » GentleBitch
Když to je možná jedna z překážek zároveň... :39:
22.03.2009 - 12:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přesně tak....Láska přece hory přenáší ne?!...Hehe, to zní tak hezky naivně... :3: :4: :27:
22.03.2009 - 12:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nj, je to v lidech. Člověk, co tě otravuje ještě půl roku po rozchodu, nemá žádnou sebeúctu. A to ještě horší jsou, třeba stalkeři....Na toho bych vážně narazit nechtěla. A to s ním ani nemusíš nic mít. Stačí jenom odmítnutí a uš to jede....Špehování, otravování, citový vydírání atd.atd. A průser taky je, že hodně případů se stalůkerama tady v ČR nekončí moc dobře. I třeba vraždou...Fůůjjj, je to přece humus. Ty lidi vůbec nerespektujou svobodu toho drýho, co to je? I kdyš je to pro ně třeba těžký, tak se stím přece musej poprat sami v sobě. A o stalkerech si navíc myslim, že nejsou normální.... :23: :28:
22.03.2009 - 12:01 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Hustokrutě obscénní Morti
Jééé, to snad ne! No, držím palečky.. :15: :3:
22.03.2009 - 12:00 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » GentleBitch
Právě, že jde o společnou cestu...ne? Tak by měli oba. :17: :44:
22.03.2009 - 11:59 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » GentleBitch
Moc díky, je to přesně tak! Když chce jen jeden, je to málo. A sám to nevyřeší. Tak je pak lepší vzít ty nohy na ramena. To samé jsem přemýšlela u pivaře, on si to nepřizná a když jsem s tím práskla, najednou bylo zle, byla jsem ta nejhorší a ještě skoro půl roku otravoval, že jsem chodila po policajtech a tak. To člověk nemá zapotřebí, myslím. Ach ta láska nebeská... Ale odsaď pocaď.
Jak říká, úcta dnes chybí obecně, to je průser! :21: :39:
22.03.2009 - 11:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je fakt, to určitě neni moc fér. Ale kdyš ti vadí problémy, tak si nemyslím, že to je hned důvod k rozchodu. Jako kdyš o něm přemýšlíš, tak uš je to určitě problém sám o sobě, ale já myslím, že základ dlouhýho vztahu je o tom hledat ty chyby hlavně v sobě a snažit se je "překopat". A taky se ale musí aspoň trochu snažit ten druhej, jinak to nemá cenu viď. Ale bohužel to prostě někdy nejde... :3:
Příspěvky: 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »