Cit (láska) vs. cit (neláska), tj. pat


17.03.2009 - 22:25
(Střelec) Delewan
Cit (láska) vs. cit (neláska), tj. pat
Dobrý večer, už hodně dlouhou dobu (řádově několik let) se potýkám s problémem ve vztazích. Před několika lety jsem se, docela solidně, zbláznil do jedné slečny. Bohužel, ten "cit" byl pouze jednostranný (na straně druhé bylo - cituji - víc než přátelství) ... Zpočátku jsem si říkal, no co, život jde dál, nějak se s tím poperu, jenomže dva roky jsou pryč a u mne se vůbec nic nezměnilo, spíš naopak ... Občas to hraničí až s depresí.Vím, že pomoc zvenčí není asi - respektive zcela jistě - možná, protože pomoci si musím já sám, byl bych však vděčný, kdyby mi někdo (třeba) mohl napsat své zkušenosti (měl-li někdy podobný problém) ...Salut!

Řazení:
18.03.2009 - 19:20 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Delewan
No dobře, furt vidím 17 ale budiž... I tak, nemyslím si, že jen proto, že se zabýváš čím se zabýváš znamená, že věk není překážkou... Ono je totiž hroznej rozdíl v tom, co bys rád a co ti prostě do tý hlavy samo leze. Např. rozumově si řeknu: je sice mladší ale jinak to má v hlavě srovnaný, věk nehraje roli.Ale někde v tý hlavě máš-chci partnera, kterej mě povede a bude "nade" mnou, nejen jak to cítím já ale i pro okolí. To je příklad, tak mě zase nerozebírej jo? :4: Vy ste teda oba dost jako úplně jinde (vůůůůbec nic ve zlým) a hlavně si myslím, že si postupně na celej ten problém vlastně odpovídáš sám. Odhaluješ překážky a sám si musíš zhodnotit jak moc velký sou... A rozumová a citová stránka je hóóóódně málokdy v souladu! :46:
18.03.2009 - 19:02 | Filtr
(Střelec) Delewan » Hustokrutě obscénní Morti
Tohle asi bude složitější ... Jen na okraj, pivko už si ofiko dát můžu (posunul jsem si datum narození o rok - chyba z přehlédnutí).
Taková alternativa mě napadla už dávno a - samozřejmě - jsem se jí na to taktéž rovnou zeptal.

Věkový rozdíl tady problém být nemůže. Už jen díky oné, výše zmiňované, volnočasové angažovanosti. Konec konců, když někdo chce vychovávat mládež, v ideálním případě své vrstevníky, škatulkování dle věku asi moc na místě není ...

Ona je to hodně složitá osobnost, já (se svou inklinací k buddhismu) asi taky a problém bude, hlavně, v tom, že občas nedokáži vzít "NE!" jako odpověď. Respektive, po rozumové stránce ano, po té citové však nikoli.
18.03.2009 - 18:47 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Delewan
No jo, podle mě seš na ní mlaďounkej...i když projevem to znát néééjni...Proto nejspíš neví. Kdyby jí bylo třeba 30 a tobě 26, je to něco jinýho...ale když ty si ofiko nemůžeš vlastně dát ani pivko...na tom teda samo svět nestojí ale je to taková jakási hranice mezi "mužem a chlapcem"...možná to jí leží v hlavince. Tak buď vydrž než "vyrosteš" a nebo se jí na tohle natvrdo zeptej...asi jí spíš tlačej obecný konvence.... :19:
18.03.2009 - 18:36 | Filtr
(Střelec) Delewan » Hustokrutě obscénní Morti
Je o, cca, čtyři roky starší.
Nemyslím si, že by se jednalo o "kamarádství do pelíšku", to bych neřekl, spíš mi (občas) příjde, že trošičku neví, co chce, ale to jsou pouze mé dohady, nic víc ... žádné objektivní stanovisko.
18.03.2009 - 18:26 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Delewan
Takže mádam néééví! Hele a kolik jí je? Jestli to teda není tajný. Chápu, že sou v životě situace, kdy člověk trošku tápe ale v tom jestli mi skočila jiskra nebo ne, bych asi měla mít jasno ne? A babička proto, že mám v tvým věku (+-) mýho "malýho brášku", takže vím, že mezi mlaďasama jedou pecky typu "bližší kamarád" = :35:kamarád na mazlení do pelíšku dokud si nenajdu lásku na "opravdové" chození....
18.03.2009 - 18:15 | Filtr
(Střelec) Delewan » Hustokrutě obscénní Morti
Proč jako babička? ;)
Mě bylo řečeno (z její strany), že to nedokáže definovat, že je to víc než kamarádství a víc než "přátelství", ale zamilovanost nikoli ...
18.03.2009 - 18:00 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Delewan
Chm...no trošku bych si to zrekapitulovala... projela sem tvůj profil (proč se najednou cejtím jak babička?)...takže, nejsi schopen milovat jen netělesně-pro to mám já naprostý pochopení ale nechápu reakci z její strany...víc než jen přátelství? Co to znamená? Představuju si lásku...proč tedy ona nechce tu lásku rozvinout ve vztah? V čem je problém/překážka? A jak se u ní tohle všechno změnilo za ty dva roky o kterých píšeš? :25:
18.03.2009 - 17:23 | Filtr
(Střelec) Delewan » Hustokrutě obscénní Morti
To už jsem také udělal ... Obor změnit nemůžu, je to paradoxní a zážitková pedagogika (potažmo práce s lidmi, obecně) je asi to jediné, co mne "drží nad vodou" ...
18.03.2009 - 16:00 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Delewan
Tak ti nevím...buď změn obor ať se jí vyhneš úplně a nebo to na ní prostě vybal....píšeš že z druhé strany BYLO více než přátelství...třeba TEĎ už je to jinak..
18.03.2009 - 15:54 | Filtr
(Střelec) Delewan » Hustokrutě obscénní Morti
On je taky, trošičku, problém v tom, že se čas od času vídat musíme ... Oba jsem angažováni ve volnočasové (já v zážitkové) pedagogice, takže k jistému zájmovému průniku občas dochází ... :-(
18.03.2009 - 10:33 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Delewan
300 km je dobrý, takže hlavně nevolat, nepsat, fotky vyházet a tak. Mě to pustilo po roce a bylo to víc kilometrů...bylo mi 17 a už sem v pohodě :4: :4: :4: Nezoufej, život je náááádhernej...teda občas.
18.03.2009 - 07:24 | Filtr
(Střelec) Delewan » Hustokrutě obscénní Morti
Nevím, platí-li "Sejde z očí, sejde z mysli" ... Jsme od sebe nějakých 300km ... (většinu času)
17.03.2009 - 23:02 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
A sme u toho, platonická láska= kamarádství. Na tohle snad platí jedině SEJDE Z OČÍ, SEJDE Z MYSLI...a nebo "přebít" nějakou lepší kočkou... :18:
17.03.2009 - 23:01 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Delewan
Krucinál... vyházej z toho ty negace! Co je tohle za češtinu! :39: :28: :4:

"Jsem schopen milovat člověka pouze tělesně?"
17.03.2009 - 22:59 | Filtr
(Střelec) Delewan » Nuna
Ne, naopak .... Nejsem schopen milovat (toho jediného) člověka pouze netělesně ....
17.03.2009 - 22:52 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Rozumím li tomu dobře,máš tendence milovat člověka víc,než je schopen a ochoten milovat on Tebe? :43:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »