Když láska chybí.


25.02.2009 - 09:44
(Rak) Fabka
Když láska chybí.
Je mi 40 a po 8 letém vztahu ,který se nikam neposunoval jsem neplánovaně po nemoci otěhotněla.Prosadila jsem si narození Elišky přez veškeré komplikace.Partner se ode mne snažil odejít, ale asi nás má rád a nedokáže to.Vidím na něm vyhaslé oči a nechuť k životu.A já si zase sama v noci sním, že jsme šťastná rodina .Ty zmáčené polštáře nepočítám. Co mám dělat Trvá to už skoro 2 roky a dochází mi síly.Cítím deprese a mám pocit, že už to sama nezvládnu.Tolik jsem si holčičku přála a teď jen mechanicky dělám běžné denní úkony. Bez radosti.Co mám změnit ve svém životě?Dochází mi síly.Má někdo podobnou zkušenost? :28: :25:

Stránka: 2 1
Řazení:
01.03.2009 - 20:06 | Filtr
(Panna) _panenka_
víš než se takhle trápit, nebylo by ti líp, kdyby si byla s holčičkou sama??víš začít znova. i třeba s někým jiným... takhle se jenom trápíš ty i přítel...přemýšlela si o tom??
01.03.2009 - 19:28 | Filtr
(Ryby) bojka-new
Vím jaký to je když cítíš že vztah je v koncích.Jako by s ním nešlo hnout.Dítě je krásné stvoření ale né vždy vše vyřeší.možná na nějakou dobu ale i tak si budete připadat jako stroje kteří čekají než odbydete další rok spolu.Já mám obdobnou zkušenost ale já se nakonec po velmy dlouhé době rozhodla pro rozvod.ted jsem štastná že jsem ten krok udělala.Přeji tobě a dcerušce at se vám vede a hlavně malá at pěkně roste.děti jsou zázrak a já bych dala nevím co mít takovou malou holčičku.Opatrujtese. :6: :6: :6:
01.03.2009 - 18:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vladkaka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj vím ,že to pro tebe musí být hrozné,ale myslím,že bude lepší vztah ukončit.mluvím z vlastní zkušenosti.dlouho jsem se snažila vztah udržet,ale bylo to ještě horší.uvidíš,že všechno časem přebolí a bude ti líp :27:
26.02.2009 - 17:02 | Filtr
(Býk) player » okatá
Všechno je o úhlu pohledu.Kdo si za léta žití vytvoří nadhled,jako by na to koukal z třináctého patra paneláku coby nezůčastněný svědek,mnohdy mu to přijde spíš komické,než tristní... :44:
26.02.2009 - 16:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele moonula, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj mam to same co ty.Az na to že mam chlapecka maleho..Upne jsi mi pripomela sebe.A řeknu ti,já odcházím.Nebudu už s ním.Balím děti a jdu...
26.02.2009 - 14:45 | Filtr
(Vodnář) nefertari
Láska nechybí,Fabko,máš ji v očích své dcery,která ti ji dává aniž by nad tím musela přemýšlet,užívej si to,je to největší dar,který člověk může dostat,a snaž se jí to vracet tím,že se budeš na ní soustředit a věnovat se jí,to co do ní vložíš se ti jednou vrátí....žádného chlapa nemůžeš udržet pokud on sám nechce a když se vztah nikam neposouvá,nedá se ničím vynutit,ani dítětem...nech partnera jít...se svou nechutí k životu musí především bojovat on sám,nelze bojovat za někoho,kdo se sám na sobě nesnaží pracovat,snaž se dívat víc na sebe a do sebe,objevovat barvy a vůně,zatím jenom občasné úsměvy slunce,2x za den se pořádně zhluboka prodýchat,blíží se jaro i když zatím jenom malinkými krůčky.....

:27:
26.02.2009 - 13:59 | Filtr
(Váhy) japadá
Ahoj. V náručí máš krásné mimčo, tak se hezky starej a přitom nezapomínej na sebe, pečuj o sebe, dělej si radost (dle svých možností). Co se týče partnera, myslím, že sama dobře cítíš, jestli to s Váma má cenu. Já bych to zkusila, ale na vše musí být dva lidi a záleží jestli spolu chtějí mluvit - i o nepříjemných věcech a spoustu práce stojí pečovat o vztah a síla chtít o něj pečovat....
Přeji Tobě a Elišce spokojený život. :29:
26.02.2009 - 12:57 | Filtr
(Panna) okatá » player
Máš naprostou pravdu.Obzvláště si cením,že je to názor chlapa.Něco podobného jsem prožívala mnoho let - a vlastně prožívám.Změnila jsem ale ke všemu přístup a uvědomila jsem si,že jsem se ochudila o smoustu běžné radosti s dětmi.Děti velice citlivě reagují na smutek rodičů a přetvářku rozpoznají.
25.02.2009 - 19:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lada_rei, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když láska chybí, najdi ji. Kde ji hledat ? No přece ve svém srdci. Tu opravdovou lásku, lásku bez podmínek.
Pokud máš zájem, mohu tě k ní doprovodit. Celý život se ti prozáří, změníš se ty i tvůj okolní svět.
lada_rei
25.02.2009 - 17:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Fabka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kocko, vidim, ze jsi na spravne ceste. Drzim palce a posilam oceany Lasky Tobe, i Tvym detem! :27:
25.02.2009 - 16:46 | Filtr
(Rak) poutník13 » Fabka
Co se stalo už těžko změníš a chyby děláme proto,abychom se z nich poučili a neopakovali je.A místo lítosti zkus "uvnitř sebe" ze srdce odpustit všem,kdo Ti ublížili a popros o odpuštění těch,kterým jsi ublížila Ty.Nejlépe se to provádí ve stavu meditace.To máš pak pocit,jako by se člověk začal vznášet nad zemí... :3:.A hlavně nechtěj nikoho spasit!Lidé nejsou spasitelé.Když nabídneš pomoc a dotyčný o ní nestojí,měla by jsi jít dál a víc se tím nezabývat.Každý jsme tu přeci jen sám za sebe...A svoboda podle mého není v tom,jak je kdo zabezpečený,ale jak přistupujeme k tomuto životu,jak vnímáme sami sebe a vše kolem...Ovšem to by bylo na dlouhé povídání :3:.Zkus se podívat do svého hlubokého nitra a myslím,že tam najdeš většinu odpovědí a poznáš,jaký směr zvolit na této "cestě".Přeji Ti hodně štěstí a věřím,že to půjde a bude dobře! :15:
25.02.2009 - 15:50 | Filtr
(Rak) Fabka » The Experimentalist
V minulosti jsem udělala moc chyb,snažím se je napravit,ale nějak se ze mě stal sebemrskač.Vím, že tím nikomu nepomůžu, ale je mi to tolik líto.Snad není pozdě a podaří se mi vzorec myšlení změnit.Vždy jsem šla za svým srdcem s tím, že druhého spasím i když o to vlastně nestál.Neměla jsem ráda úspěšné muže,myslela jsem si , že bych přišla o svou svobodu,ale ono to tak není.Svobodnější člověk je, když je zabezpečen a není ve stresu,kde na základní životní věci vezme.Ale to už příliš fylozofuju. :27:
25.02.2009 - 15:43 | Filtr
(Rak) Fabka » The Experimentalist
Času mám spoustu, hlavně na přemýšlení.Nemám kolem sebe spřízněnou duši na mateřské,tak improvizuji.Peníze došly tak 2 krát až 3 krát v týdnu pracuju.Jsem sama na nájem a kluka mám na umělecké škole před maturitou,tak mu dávám, co můžu.Ale to je úděl matek.Nestěžuju si.Když budou mé děti šťastné, budu taky, jsem račice. :27:
25.02.2009 - 14:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Fabka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To všechno zvládneš,neboj se,důležité je vědět co chceš a pak už se snažit nějak se z toho vyhrabat,za pěkné dětství té maličké to stojí.Přeji hodně štěstí. :27: :17:
25.02.2009 - 13:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Treba jeste existuje treti, ctvrta,... cesta...
25.02.2009 - 13:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Píšeš: "Partner se ode mne snažil odejít, ale asi nás má rád a nedokáže to."

Kdyby vás měl rád, tak od vás nechce odejít.
Nemá vás rád, protože má vyhaslé oči a žádnou radost ze života. Je s Tebou z povinnosti.
Takže máš dvě možnosti - buď mu sama dát volnost, rozejdete se v dobrém teď, když to ještě jde - a nebo to necháš tak jak to je, ale on bude čím dál tím víc zasmušilejší a zdrchanější, až potká jinou a opustí Tě sám a možná předtím už se budete i hádat, protože ty samozřejmě poznáš, že se s ním děje něco zvláštního... a budeš žárlit.
Je to na Tobě.
Hodně síly a štěstí.
:17:
25.02.2009 - 13:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Fabka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myom = zapomnela jsi na to, cim jsi... Nikoli vzornou manzelkou/pritelkyni, ktera za druheho vsechno udela, jen aby byl klid, a ten druhy se nenadrel... Zapomnela jsi na to, ze jsi, ze jsi zena, na to, jaky je Tvuj primarni ukol... Ze mas nejake telicko, ktere si take zada Tvou podporu a pomoc, kdyz uz nemuze, kdyz Te celou tu dobu tak drzelo; a Ty misto toho opet hura do stereotypu... Zkus zacit trosku vic myslet sama na sebe... Nikym tim neublizis, ba naopak jen prospejes... Ostatni pockaji, jsou prece svepravni a umeji se o sebe postarat sami... :3:
25.02.2009 - 13:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. No vyhoreni ze stereotypu je bezne... Tak se raduj z kazdeho dobre vykonaneho bezneho denniho ukonu. S laskou var, per, uklizej, pomahej Elisce... Zvlast to vareni ostatni oceni - vsak si zkus uvarit, kdyz jsi rozhadana, a kdyz do toho opravdu davas srdce, mas klid v mysli, a plne se soustredis pouze na vareni... Pokud zatim nevidis jine vychodisko, prijmi to vsechno jako lekci, a zkus v ni uspet... Pripadne uz muzes zkusit planovat dalsi metu/cil - ale soustred se spis na ten cil, nez na cestu k nemu vedouci... Ono uz se to nejak vyvrbi... Zase bude dobre. Co konicky? Mas vubec pri tom shonu na nejaky cas?
25.02.2009 - 13:22 | Filtr
(Váhy) krallicek » Fabka
Přeji Vám oběma hodně štěstí a pevné nery,vše se zas určitě v dobré obrátí, přeji ti ti co nejdříve
25.02.2009 - 12:24 | Filtr
(Rak) Fabka » bubobubo
Já vím, měli jsme se rozejít už dávno.Mě to mimi vlastně nadělil bůh.Nastupovala jsem na ženskou operaci, po které bych děti už nikdy nemohla mít.Měla jsem 15 cm myom a ani primář nic podobného nezažil.Všichni mi říkali, že otěhotnět není možné a donosit to už vůbec.A mám jí tady.Takovej obrovskej zázrak. :27:
25.02.2009 - 12:19 | Filtr
(Rak) Fabka » ajna
Asi fakt vysáváme.Lezeme oba z jedné nemoci do druhé.Kam se poděl ten duhovej život ? Vidím kolem sebe samou šeď. I když sdělené trápení je poloviční a tak se chvilku usmálo i slunce.Děkuju. :29: :27:
25.02.2009 - 12:10 | Filtr
(Rak) Fabka » player
pohled chlapa je vždy racionálnější.Plete se mi do toho příliš citu a bolesti. :30:
25.02.2009 - 12:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Fabka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Odvahu a pevné nervy :15: :37: :27:
25.02.2009 - 12:08 | Filtr
(Rak) Fabka
Všem moc děkuju.Cítím, že plavu proti proudu a nemohu nikoho donutit aby se mnou sdílel mé životní sny.Má své a jiné.Díky vám všem seberu odvahu a budu za nás obě s Eliškou bojovat.Vím, že se časem láska zase vrátí.Určitě je někde nějakej chlap, co si ještě mimi a rodinné štěstí přál. :29:
díky :27:
25.02.2009 - 12:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Osobně bych od něj odešla, zažila jsem podobnou situaci :43:
Ale doufám, že kolegovi Pláyovi nenaroste příliš ego, když řeknu, že jeho rada není k zahození, ale to záleží na tom, jestli vedle sebe dokážete ještě fungovat anebo ne :3:
A hlavně jestli o něj ještě stojíš :24:
Příspěvky: 30-6 5-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »