Váš názor?


18.01.2009 - 19:43
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kashenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Váš názor?
Ahoj, jsem tady nová, ale rychle jsem se rozkoukala, tak jsem si říkala, že přidám i svůj příspěvek... Potkala jsem kluka, kterého už vlastně hrozně dlouho znám, ale nikdy jsme se nebavili.. Teď jsme se potkali po několika letech a hrozně jsme si padli do oka, máme toho tolik společného, až mě to děsí a já ho mám taky ráda čím dál , tím víc... Ovšem, máme problém... Je to jeho bývalá slečna, se kterou už skoro půl roku není, ale pořád na ni myslí a pořád o ni mluví... Něco mezi námi i začlo, ale teď to zase vypadá, že když mi dá pusu, myslí na ni. Chci, aby byl ke mě upřímný, chci mu pomoct, ale on se semnou nebaví na rovinu a jde to na něm vidět. Mám se snažit nebo jen čekat, až si uvědomí, co opravdu chce? Děkuju předem za názory.

Řazení:
19.01.2009 - 13:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kashenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všem vám moc děkuju, asi jsem to tušila, jen jsem si to nechtěla přiznat... Teď je to na něm... :24:
19.01.2009 - 08:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » macinka82
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Marcinko, přesně vím, i když jsem starší, o čem píšeš, jak si na Tobě hojí někdo to, že mu někdo jiný ublížil, taky jsem to zažila a špatně to trávím :25: Jsi mladá, nedej se a jestli mohu radit, nebuď tak příliš chápavá, to znamená, to že stále slepuješ co jiný rozbíjí, bude Tě to ničit. Jednou to musíš skončit aby si druhá strana uvědomila, že jsi taky člověk, ne jen nástroj k překonání samoty. Jestli se takhle chová, nezaslouží se Tě !!!! Využívá Tě, i když s Tvým souhlasem, protože jsi více emotivní, věř mi, půjde to těžko, ale půjde :15: :17: :44:
19.01.2009 - 07:53 | Filtr
(Býk) player
Tak a já ti zase odpovím za něj,protože přesně tohle mám za sebou z opačné strany barikády.
Moje první nasadila laťku móóc vysoko.Dalších dlouhých 10 let mi každá další připadala přízemní a nudná.Nebo-li byl jsem stále v zajetí prožité romantiky. A ten tvůj to má úplně stejné.Někdo se od toho umí oprostit za chvilku,někomu to trvá půl života a někdo té své nej (ačkoli se novým vztahům nevyhýbá) zůstane vnitřně věren navždy.
Ale poradit lze vždycky,šanci máš.
Zjistil jsem,že má-li být vztah zalložen na pevných základech,MUSÍ (!!!) fungovat trojúhelník dialiog-erotika-společné zájmy či cíle.Jakmile je jeden z těchto atributů smazán,je problém.
Takže s ním hodně komunikuj,klidně i o bývalce,na tom není nic špatnýho,je ti 19,každá zkušenost dobrá.Ale hlavně sama sobě přiznej,zda ten trojúhelník bude mít funkčnost.Hodně zdaru :6:
18.01.2009 - 23:26 | Filtr
(Váhy) macinka82
Ahojky. Napíšu ti svůj příběh jak jsem byla naivní a zamilovaná. Po maturitě jsem chodila s klukem, kterého jsem dlouho znala. On se rozešel s holkou po pěti letech a nebyli spolu rok, ale on na ní pořád myslel(ona ho podváděla).Neustále o ní mluvil a já poslouchala a čekala,že si ho tím získám. Jeho bývalá zjistila,že někoho má a tak se začala ozývat. Hned z ní byl unešený a já to ukončila. Slečna zjistila, že je sám a vyhodila ho. Pak jsme to zase slepili. Bývalka to opět zjistila a zase se ozvala, že ho chce zpět. Zase jsme to ukončili, ale to už jsem byla zamilovaná až po uši. Slečna ho pak po našem rozchodu poslala do háje. Snažila jsem se být kamarádka a můj idol se svěřoval a já se utápěla dál a dál.Můj milovaný si našel jinou a já utnula i naše kamarádství. Hrozně mě to všechno štvalo-trápila jsem se a zhubla 8kg. Neviděla jsem ho skoro 6let. Ještě donedávna byl se slečnou a ta se s ním rozešla. Tentokrát zhubnul on a byl psychicky na dně. Bylo mi ho líto a pomohla jsem mu na nohy. Byli jsme spolu denně a mě se vrátily city k němu.Říkal mi miláčku,lásko, zlatíčko a choval se ke mě úžasně. Naivně jsem si myslela, že spolu budeme, ale milej zlatej mi oznámil, že ženský jsou mrchy a že teď bude mrcha on, ale bohužel začal se mnou. Opět jsem byla lék na bolavou dušičku. Doufám, že už se mnou nikdo takhle nezamete. A doufám,že nenalítneš ani ty. Hodně štěstí.
18.01.2009 - 21:43 | Filtr
(Rak) janey82
Netlač na něj, on sám si musí ujasnit, co chce a nechce...a musí se vypořádat s minulostí, pokud to teda už opravdu je minulost...můžeš mu být nablízku a snažit se mu to třeba trochu psychicky usnadnit ale jinak ho nech...sám se musí rozhodnout... :17: :17: :17:
18.01.2009 - 21:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » malym
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kashenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já vím, taky máš pravdu, jenže to čekání je ta nejhorší možná volba... Jsem prostě hrozně naivní... Vždycky se něčím hrozně nadchnu a pak mě to zklame a zbydou mi opravdu jen ty oči pro pláč. Nějak už to ustojím. A s odmítnutím počítám, resp.na něj možná už teď čekám... :9:
18.01.2009 - 21:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele malym, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak ještě názor z opačné strany. :21:

Podle mě se neodpoutal od původní slečny, takže do té doby z něho závazné stanovisko nedostaneš a možná když budeš tlačit hodně na pilu, tak ho vlastně i odradíš.
Já z vlastní zkušenosti doporučím z tvojí strany vyčkat a on si bude muset vybrat sám, neb v tom on má sám ještě zmatek. Pokud o něj stojíš a postupně se zamiluješ (vypadá to že do toho padáš), vydržíš to s rizikem odmítnutí, ale to k tomu patří... :15:
18.01.2009 - 21:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ladislava*eL
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kashenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, to tykání si budu pamatovat, děkuju :4:. Asi to vidím jako nejrozumnější řešení, moc děkuju, potřebovala jsem slyšet nějaký neutrální pohled. :27:
18.01.2009 - 21:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kashenka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím,jestli to říká jen na oko,nebo jestli to tak vážně cítí,že už by se k ní nevrátil.Třeba má ten pocit,ale také by ho zase rychle mohl změnit,kdyby mu dala ještě příležitost.Kdoví.Jedno je jasné,ať je to tak jak chce,on na ni stále myslí,i přes to,co špatného mu udělala.Možná je o tom,že už jí nechce,přesvědčený,ale přesto ji stále vnitřně nedokáže opustit.A být jen něčí náhražkou,to by jsi asi nechtěla,viď?
Dej jemu i sobě čas.Třeba se s tím jen ještě nestihl vyrovnat,buďte zatím jen kamarádi a čas ukáže.Držím Ti pěsti. :27: :12: :17:
PS:tady si všichni tykají a já nejsem vyjímka. :3:
:7: :7: :29:
18.01.2009 - 20:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ladislava*eL
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kashenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, nebyl to on, kdo to ukončil, ale dnes už říká, že se ona hrozně změnila a po tom, co mu řekla a jak se k němu zachovala a jak se změnila by sek ní už nevrátil. Asi je to pravda, že tím jen zakrývá skutečnost a snaží se zapomenout jakkoli to jde. City ale nejde zkrotit, já ho mám opravdu ráda a ano - mám ho plnou hlavu... Asi máte pravdu, děkuju za radu.
18.01.2009 - 19:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tvůj kluk viditelně nemá vyřešenou svoji minulost.Sice říkáš,že máte spoustu společného,že jste si padli do oka,ale zatím co u tebe mám pocit,že ho máš plnou hlavu,z toho,co jsi napsala o něm,to bohužel vypadá,že on to vidí trošku jinak.Nejspíš se jen snaží zapomenout a dělá pro to vše možné i nemožné a moc se mu to nedaří a docela bych si i tipovala,že on nebyl ten,kdo se chtěl rozejít.Pokud Ti mohu nějak poradit,tak přibrzdi,dokud je čas.Až se zamiluješ celou svou duší a třeba zjistíš,že Tvé city tady zůstanou neopětovány,zbudou Ti jen oči pro pláč.Dej tomu čas a sama uvidíš,jakou cestou se vše bude ubírat. :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »