a budeme spolu až kým nezomrieme?


14.01.2009 - 10:08
(Beran) Catwoman1
a budeme spolu až kým nezomrieme?
Téma Sariky1 ma inšpirovala k myšlienke, o ktorej už dlho uvažujem...Osobne totiž neverím na vzťah, ktorý začnú partneri v mladšom veku než 28rokov....väčšinou potom chlapovi prepne a začne mať pocit, že veľa mu toho ušlo,(veľa iných žien, zážitkov)....Ja viem, budete tu písať, že aj v staršom veku je to možné a aj u ženy ...ale je to dosť pesimistické nie?Mať vzťah napr. momentálne v mladosti a ako ho mám brať? že raz sa to musí aj tak skončiť??

Stránka: 3 2 1
Řazení:
28.05.2010 - 14:08 | Filtr
(Blíženci) Im the one » heelffy
:30: :30: :68:
28.05.2010 - 13:24 | Filtr
(Rak) heelffy » Catwoman1
Já Ti mohu jen říct toto - užívej si každého vztahu, neřeš, jestli je to první nebo poslední. To srdcem ucítíš sama, ale asi ne v období zamilovanosti.

S ženou jsme patřili do kategorie "první vážný = svatební". Po téměř 20 letech známosti a 15 letech manželství, na poslední mateřské, se v ženě probudilo něco (jí probudil někdo ;-) ) v sexu, co já jsem nedostal možnost jí zkusit dát (ale upřímně - asi by to byl pokus "na sílu"). Taky by mi ještě před 4 roky nezahla a teď už je do původně jen milence zaláskovaná po uši.

CO z toho plyne - radím více vztahů, s různými typy, různý sex (i ten, který se Ti třeba zdá "divný") - prostě vyzkoušej maximum, abys zjistila, co se Ti líbí a co nelíbí.

I tak ale stejně nikdy nebudeš mít jistotu, že se v Tobě neprobudí něco dalšího skrytého. To bys prvně musela na sobě duchovně několik let dřít, abys poznala i veškerá zákoutí své duše, svoje energie, zharmonizovala čakry, atd. atd.
To samozřejmě platí o každém člověku.

Každý vztah ber jako zkušenost.

A hlavně - nechtěj někoho vlastnit, nelpěj (v slovenčině nevím jak to máte) a neočekávej. Buď otevřená odejít nebo být odejita.

Vím, že píšu asi s dost velkým časovým odstupem, písni mi, jak to vidíš dnes.

Měj se krásně. :17:
19.01.2009 - 18:42 | Filtr
(Štír) zara » Joey
Je jasne, ze jste se rozešli, ale neni jasny duvod? Ja si myslim, ze navzdy neni nikdy nic jisteho, lide se mění v prubehu zivota a pokud ty si v to věřil a dal v šanc vše,tak to asi hodne boli a chapu to, protože ja jdu taky do všeho naplno. Nadruhou stranu, když má člověk strach otevřít se a odevzdat se druhemu, tak je lepší radeji do vztahu nejít. Je lepší na nikom si nestavět svět,ale vzdycky se da doufat, že tentokrat to vyjde... :1:
14.01.2009 - 23:40 | Filtr
(Ryby) Joey » Nusy
..ver a doufam ze stesti te potka ...vim ze vira a vule jsou silne aspekty ..rika se ze vesmir je stvoren z myslenky a vule .. moc moc ti preji stesti ..snad nekde nekomu se muze stat ze s laskou prekona vse .. :1: :17:
14.01.2009 - 22:22 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » Fairinka
Odkáž šéfovi, že takových chlapov ako on chodí po svete málo...:-) väčšina má názor, že "chodím s holkou, zatiaľ je nám dobre a nemusím pre to NIČ robiť"...a potom sa čudujú, keď je odrazu zle.
14.01.2009 - 21:44 | Filtr
(Lev) Fairinka
myslim ze tohle je jedna z nejtezsich vztahovych otazek nad kterou ted take dost premyslim. Kdy je vlastne brzy zacit vazny vztah??? jenze ono to zacina vzdycky strasne nezavazne a nikdo preci dopredu nevi jestli se z toho vyvine znamost na leta... a jak uz jsem psala pred tim vztah je tezka drina a musi se na nem usilovne pracovat jinak se muze zhroutit jak domecek z karet... nedavno mi sef co za nedlouho oslavi stastnych 20 let spolecne se svou manzelkou rekl ze vztah bere jako takovou druhou praci a porad na nem pracuje a ze je nejvetsi chyba toho druheho pokladat za samozrejmost a asi mel pravdu...
14.01.2009 - 21:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » maty.k
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pardon, lehká :1:
14.01.2009 - 21:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pročpak?? Nemáš rád, když si někdo do tebe rejpne? Vždyť víš, že to byla leká ironie :4: :17:
14.01.2009 - 21:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To určitě :44:, tys nějaký zkušený :32:
14.01.2009 - 21:05 | Filtr
(Kozoroh) atreb » e.s.o.rimmer
Tak mladý a takový nadhled. :30: :30:Ne není to zlehčování, opravdu klobouk dolu. Souhlasím. :15:Myslím si, že nám chybí odpovědnost za naše chování, za děti, za rodinu, za to, co od života chceme.
14.01.2009 - 20:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jééé 24, no to je člověk vyloženě ošlehaný životem :2:, vždyť má život před sebou, to ještě nemůžeš hodnotit :25:, Nepřeju jim nic zlého, ale to není žádný věk, že bys mohl dělat inventuru :22:
14.01.2009 - 18:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gnom, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to až neuvěřitelné co jsem se tu dozvěděl :24: Zamysleli jste se někdo někdy sám nad sebou? To že někdo vystřídá 10 nebo 20 partnerů má dostat rozum? To snad ne? Opravdu si myslíte, že v kvantitě je kvalita? Někteří se neustále vdávají a žení a stejně většinou skončí rozvodem. Není to náhodou o toleranci a umět naslouchat tomu druhému a taky ho nebo jí trochu pochopit? Je fakt, že někdy to fakt nejde :21:
14.01.2009 - 17:45 | Filtr
(Ryby) Rybka33
Nevím, jestli přepne chlapovi až po 28 letech, ale z vlastní zkušeosti vím, že pokud to má ten dotyčný jednou v sobě, pak se asi nezmění, ikdyž vlastně doufám že ano. Ale já jsem s manželem už skoro 7 let v manželství a a přepolo se mu v hlavě o dost dřív.
Je pravda, že teď, co jsme to dali znova dohromady, tak je vše úplně jiné, hodně se změnil a možná to i naše manželství vylepšilo.
Přišla jsem na to, že je možná něvěra k něčemu dobrá, hlavně se spíš změnil on chováním ke mě.
Možná lepší, než po svatbě. :20:
Začal si mě víc vážit, akorát začal i víc žárlit a to mi je docela nepříjemné, ale nechávám to plavat.
Ale jak jsi psala, že nevěříš na vztah u lidí mlaších 28 let, já už bych se taky tak mladá jako jsembyla když jsem se vdávala, nevdala. Spíš bych řekla, že už bych snad raději žila s chlapem jen na hromádce. Ale na tohle tvrzení jsem ještě mladá, ale užila jsem si s tím mým už dost a tak mi vyléčil. :17:
14.01.2009 - 16:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jada
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to je uplne presne...niekedy to znie ako cierny humor... :4:
14.01.2009 - 16:17 | Filtr
(Rak) Jada » Iza23
Jj,jen chce to čas....na pochopení a další vykročení. Kamarád mi napsal: co tě nezabije, to tě popsílí. Takže tvůj i jeho názor jsou tím optimismem pro všechny, nejen tady. Přeji všem, aby byli šťastní, ne jen teď, ale napořád. :17:
14.01.2009 - 15:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jada
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kazdy optimizmus vyviera z predoslych zlych skusenosti...clovek pochopi, ze zivot sa sklada aj z tych lepsich a krajsich veci... :3:
14.01.2009 - 15:55 | Filtr
(Rak) Jada » Iza23
Kéž by takových upřímných optimistů jako jsi ty bylo na světě víc. ...a díky :27:
14.01.2009 - 15:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jada
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Uplne s tebou suhlasim...kazdy ma v srdci lasku...a ta nie je urcena len pre jedneho cloveka... :17: cim viac lubime, tym v nas silnie... :18:
14.01.2009 - 15:24 | Filtr
(Rak) Jada
Ahojky všem, pročítám diskuzi právě proto, že jedna taková láska NAVŽDY je čerstvě za mnou. A to už mezi nejmladší zrovna nepatřím :1:. Vztahy a hlavně ty nejhezčí patří mezi ty krásné shody okolností, ale v žádném věku není nikdy záruka, že to tentokrát bude opravdu navždy. Není mi teď zrovna nejlíp, ale přesto vím, že je třeba hledět dopředu a životu pomoci, aby přinesl TO něco krásného. A že je to někdy opravdu hodně těžký si právě teď uvědomuju úplně nejvíc. moc se snažím zachovat si aspoň tu kapku optimismu pro budoucnost.A optimismus přeji vám všem.
14.01.2009 - 15:04 | Filtr
(Panna) Charis
možno mu prepne, :39: aj môjmu chlapovi to preplo,aj mne to preplo, ale záleží od toho aký je ten vzťah pevný. Náš vzťah to vydržal a upevnil sa , tak uvidíme. :32: Ja žijem v prítomnosti, načo sa nad tým trápiť :27:
14.01.2009 - 15:03 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..Nejen chlapci "přepne"... i dívkám... a nakonec jejich "přepnutí" je ještě větší katastrofa pak.. :3:

..reaguju až nyní - což mě mrzí :4: a bez toho,aniž bych četla další příspěvky...

Když budeme čekat na to,až budeme dost staří abychom si mohli založit vztah a brát ho vážně, tak to samozřejmě nemá smysl. Ono to není o věku biologickém,ale je to o těch zkušenostech. Pokud se rozejdeš ve 25ti letech s partnerem,se kterým jsi byla 10 let,tak jsi na tom "hůř",než 18ti letá holka,která stihla těch vztahů vystřídat deset. Každý dospíváme jinak a v jiném věku a každého nás ovlivňují jiné aspekty a to i vztahy,kterými projdeme. Vztah, ve kterém právě jsi,není třeba brát tak,že MUSÍ skončit,ale že MŮŽE skončit. Znamená to nebrat ho příliš vážně. Neupínat se na svého partnera jako na jediného člověka na světě. Nemyslet si,že když o něj přijdu, že se mi zhroutí svět. Brát ho víc jako přítele než partnera a potencionálního budoucího manžela. Možná to bude on,kdo bude ten pravý,ale nedivit se,kdyby to tak nebylo. Myslím,že to jednou člověk pozná. Jednou pozná chvíli,kdy už bude na vážný vztah a na rodinu zralý. Jednou pozná,kdy je emočně natolik vyspělý, že si může říct "Ano,tohle je ono". Ale tu dobu předtím by si měl užít. :1:

14.01.2009 - 14:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Joey
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Nusy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale co se stalo? Jak víš, že ho nemilje? Proč kvůli jednomu nezdaru už nechceš věřit? Třeba jen bylo moc brzo, ne? A najdeš tu pravou a nebo vám oboum časem dojde, že vám s nikým jiným není tak dobře a že si prostě souzený jste, nikdy bych nic nevzdávala, jen je to hold někdy dost sožité. Ale hlavní je věřit, nemyslíš? Tvůj příspěvek je velic smutný.. Ale já věřím, že láska až do smrti existuje, jen ji poznat..
14.01.2009 - 14:01 | Filtr
(Beran) palol
určitě i v dnešní době je vztah na celý život možný. Sice má to štěstí jen málo lidí, ale jde to. Jak už tu bylo asi tisíckrát řečeno, tak důvěra, tolerance...to je základ. Ale stejně tak jsou důležité i "maličkosti" typu záliby, společní přátelé a podobně. Protože ty základní věci jsou sice hezké, ale zase si člověk nemůže 40 let vyprávět s partnerem jen o počasí. I když samozřejmě časem přijdou děti...a to je zase všechno jinak.
14.01.2009 - 13:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Klarka.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale clovek predsa nemusi mat vzdy istotu aby miloval...ide o to, aby sme si ten vztah vedeli udrzat aj za cenu hadok, alebo nie velmi prijemnych chvil, aby sme sa kazdym problemom, ktory vyriesime posunuli vo vztahu dalej a poucili z kazdeho problemu ci vztahu, ktory nejde vyriesit. ako sa hovori ´´vsetko zle je na nieco dobre´´ a nikde nie je napisane, ze je nieco definitivne... :3:
14.01.2009 - 13:52 | Filtr
(Ryby) Klarka.cz » Joey
Asi to říkám moc brzo,ale taky moc nevěřím na lásku na celý život.Když věřím a mám pocit:to je to co hledám-tak brzy jsem zpět v realitě.No jo,my ryby jsme asi moc velky snílci :24:
Příspěvky: 52-28 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »