Nevím, co si myslet...


11.01.2009 - 19:37
(Ryby) lostris1
Nevím, co si myslet...
Ahojky všem! V listopadu jsem se sešla s klukem, který mi odepsal na inzerát. Dlouho jsme si psali a o spoustě i intimních věcech, takže jsem měla pocit, že se známe už dlouho. Scházíme se pořád, ale buď je proti nám celý vesmír, nebo je něco špatně. Nevím, jak to popsat, ale zatím mám pocit, že je to víc o sexu, než o čemkoliv jiným. Pravdou je, že já byla dlouho nemocná (on za mnou přijel, i když věděl, že nejsem doma sama, tak nemohlo jít jen o sex), pak byl nemocný on, přesto za mnou přijel. Teď o víkendu jsme měli být spolu, on přijel v sobotu dopoledne, pak si jel něco vyřídit, ale chtěl jít pak do kina. Nakonec to celý zrušil (důvod uvedl a celkem pochopitelný) a prý je mu to líto a vše mi vynahradí. Není to poprvé, co to udělal, proto mám pocit, že jde jen o sex, ale zase si říkám, proč by se mi svěřoval se vším, s čím se mi svěřil?? To by byl přece sám proti sobě? Když mi nedávno psal a já mu neodpověděla, tak za hodinu volal a v hlase měl nejistotu, co se děje...Když jsem to chtěla asi před třemi týdny ukončit, tak mi to vymluvil...Tak může mi někdo vysvětlit myšlení chlapa?? Nejhorší je, že mu nevěřím, podezřívám ho, že mi lže. Jenže to by musel všechno plánovat tak dopředu a promyšleně, že to nejspíš není pravda. Já jen po svých zkušennostech z předchozích vztahů možná hledám chyby, kde nejsou. Když mi včera zrušil to kino, už jsem mu neodpověděla. Až dnes jsem mu napsala a on nic. Zítra i mi určitě přijde smska s nějakou omluvou :24: Tak co myslíte??

Stránka: 2 1
Řazení:
21.01.2009 - 15:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » lostris1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 9_9_74, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš jestli ještě můžu... nejde o to žít jako by byl každej den poslední... teda alespoň já nepřemýšlím o tom že by mněl být poslední...spíš mám radost z každého nového rána (i když třeba člověk vstává do práce..hih) hlavní je že vstane nic nebolí...prostě pak celej den se snažím aby mi tu radost nic nezkazilo :3:.... a těším se na novej den.... každopádně ty špatný věci co se člověku přihodí tak ty člověka posílí a daj mu nějaké ponaučení prostě ukážou další cestu, hodnoty které jsou pro život důležité prostě já sám můžu říct že vlastně díky špatným věcem si člověk uvědomí co opravdu od života chce....hih...a hlavně mám jedno heslo prostě komu je souzená šibenice ten se neutopí :4:

napadla mne ještě jedna věc co třeba... nevím teď je ještě jeho táta v nemocnici... prostě pokud ano zkus mu nabídnout že tam půjdeš s ním... hned uvidíš reakci (mno možná hloupej nápad i když každej pokus se počítá) :1:
20.01.2009 - 21:51 | Filtr
(Ryby) lostris1 » 9_9_74
Pochopila jsem, co jsi tím chtěl říct. Díky za další názor muže. Je zvláštní, že ženy mají odpovědi vesměs ne zrovna pozitivní a naopak muži mi dodávají naději. Popravdě asi víc věřím mužům, protože si říkám, že se na to dívají tím správným pohledem. A tak tomu dám čas a nebudu tlačit. Budu mu oporou (pokud bude potřebovat, vzhledem ke zdravotnímu stavu jeho otce) a nebudu naléhat. Jen si říkám, můžu být taky trochu sobec?? Myslím tím...můžu teď po něm něco chtít? Třeba se vidět? Protože od toho, co se to stalo jeho tátovi, jsme se neviděli a skoro nekomunikujeme. Já to chápu, je to jeho táta a máma je z toho taky špatná, ale kde mám stát já? Mám být jen ta tichá opora, nebo můžu chtít víc. My ostatní přece žijeme dál!! Svět se nezastavil...Možná moc tlačím na pilu, ne na něj, jen tak všeobecně. Už nechci být sama a chci to moc, možná se tím omezuju a možná rovnou hledám důvody proč to nejde, abych později nebyla zklamaná. Ale budu se stažit žít tak, jak kdyby ten den měl být poslední. Když budu s ním, nebudu nic řešit, prostě si to užiju a nebudu pak přemýšlet nad tím, jestli se ještě uvidíme. Nechám to plynout a uvidím :17:
18.01.2009 - 16:18 | Filtr
(Štír) dáda13 » maty.k
Vím,to.Velmi dobře mi to je známé. :3:Za málo. :17:
18.01.2009 - 15:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dáda13
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A víš, že se to lépe mudruje nad problémy ostatních :3:, já to všechno vím, jen když mám momentálně srdce v sádře, tak to nejde tak honem víš?? :6:, ale děkuju :17:
18.01.2009 - 11:04 | Filtr
(Štír) dáda13 » maty.k
Aha,položil jsem Ti otázku jak kuchař,to jsem určitě bych taky poradil.přesto jsem to myslel jinak. :3:
Co máš ráda,tím myslím vrátit se k opoměnné činnosti,kterou si před partnerstvím opustila.Myslím Tím,třeba i koníček.Naučit se trošku myslet na Sebe.Nedat šanci vzpomínce,třebas krásný v partnerství,ani ztrpčit na partnera.Čím dřív se mu odpustí,tím lépe je pak na duši a lépe se jde další cestou života.Přeruš nitku každodenního koloběhu života.Udělej si radost,máš -li děti,radost i dětem.Mnohokrát se Ti to vrátí. :17:Nauč se vidět i jiné krásy života,kolem Sebe.K tomu jsou dobré čtyři dohody:
1.Nehřeš slovem
2.Neber si nic osobně.
3.Nevytvářej si žádné domněnky a domysly.
4.Dělej vše,jak nejlépe dovedeš.

Postupem vše poznáš,jiným pohledem se díváš a jako by si okysličuješ duši a ožíváš životní moudrostí a krásou bytí na této zemi.
:27: :27: :27:
17.01.2009 - 18:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dáda13
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak se zbavit té bolesti :1:
17.01.2009 - 08:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » lostris1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 9_9_74, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nedá mi to abych nepís....
víš život mne naučil jedno hledej to pozitivní... a hlavně to nej nikdy nechtěj žít ve snu.... co tím myslím, píšeš o problému... hmm kouknu se na to tak přítel se ti ozve píšeš "výmluva" hmm jenže ozval se sám (nebo ne) víš každej vztah chce své a hledat vždy to špatné proč ten druhý dělá to či ono to znamená konec vztahu... je fakt že přítel může mít problém je fakt že třeba pokud to s Tebou myslí vážně pak si potřebuje srovnat určitý věci v hlavě (prostě chce mít klid než udělá důležitej krok ve svém životě, nemluvím hned o papíru jsme svoji, prostě pokud byl zvyklej na něco jiného není zas jednoduché "ano" jsem už jen s tímto člověkem) a každopádně pokud ten druhej mu nevěří od prvního okamžiku co nastal "problém" naopak hledá negativní důvody "jako jsem matrace" hmm jak to může působit na toho druhého... nemá cenu tlačit na to co se děje hned první měsíc... prostě pokud s ním chceš být celej život dej trochu času.
Jasně nežít ve snu ... člověk pak musí vycítit že to není v pořádku v tom připadě jste dva a je třeba si promluvit myslím že z reakce toho druhého pak člověk ví na čem je, hlavní je dát tomu druhému trochu času než příjde den kdy budeš chtít odpověď na to co tě trápí... špatně se to píše přes písmena doufám žes pochopila co jsme tím chtěl říct...
16.01.2009 - 19:36 | Filtr
(Štír) dáda13 » maty.k
Co ráda máš?
16.01.2009 - 19:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dáda13
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Potřebovala bych zaručený recept :24:
15.01.2009 - 21:58 | Filtr
(Štír) dáda13 » maty.k
To,už potom s partnerem,absolutně není co řešit a je pak čas se zbavit vlastní bolesti ze sklamání. :19:
15.01.2009 - 16:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dáda13
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak a co když mluví, ale lže, na což se přijde až pozdě... to je dneska jak na běžícím pásu :19:
14.01.2009 - 22:15 | Filtr
(Štír) dáda13 » maty.k
Kdo mluvit nechce nemluví a kdo záměrně mluvit nechce ,většinou nemluví,trápí ho svědomí.Je li stále silná láska mezi partnery,tak milovaná osoba to pozná.A tmavé šrámy v lásce vznikají.Kdo má zájem k promlčení,aby nemyslel na Své směry,začne se sám zabývat co by partner mohl utajovat.Je to psychologicky těžký.Kde je silná láska s upřímností nezná ani nepomyslí na jiné příčiny.A tolerance má své místo také v lásce.
14.01.2009 - 21:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dáda13
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jenže co když ten druhý mluvit nechce??? Pak babo (pán promine :3:) raď!!!
14.01.2009 - 21:35 | Filtr
(Štír) dáda13 » lostris1
Mnoho štěstí v klidu vašich duší a hlavně prosím vše řešte mluvením.Ona jedna v mysli zachovaná nevyřčená událost,vydá později hodně zlobůstky. :6:
14.01.2009 - 21:20 | Filtr
(Ryby) lostris1 » dáda13
Někde uvnitř mi varovný hlásek už od začátku říkal, že s tímto klukem budou problémy, ale já ho neposlouchala. Jsem ten záchranář, co věří, že mu za to někdo bude vděčnej. Jo, bude, ale bude z něj kamarád. Ano, já vím co chci. Chci, aby mě měl rád a já jeho. Ale k tomu jsme se přes všechny jeho problémy a trable nějak nedostali a tak vzhledem k tomu, že já jsem voda a on země, je čas protrhnout hráz a prostě téct dál. Já už se s tím asi i smířila a když se to náhodou změní, tak to budu řešit až pak :5:
14.01.2009 - 21:15 | Filtr
(Ryby) lostris1 » Catwoman1
Tak zrovna včera jsem se naštvala a napsala mu, co si myslím. Že už toho mám dost, že to takhle nechci, že nevím, co pro něj znamenám a že si s ním o tom nemůžu ani promluvit, protože nemá a čas a má svých problémů dost a já mu nechci přidělávat další, ale že by mě zajímalo, kdy někdo začne brát ohled i na mě??!! A taky, že vzhledem k tom :1:u, že se vidíme jen v posteli, tak si přijdu jak matrace a to mě fakt vytáčí. On na to reagoval, že za matraci mě nikdy neměl a nemá, ale že má prostě jen moc práce. Já už na to nereagovala. Dnes měl jeho táta mozkovou příhodu. On mi to napsal, je z toho samozřejmě špatnej, večer si chtěl povídat po icq, protože je u mámy, aby nebyla sama. Mám být na něj teď naštvaná? Mám ho teď natvrdo poslat do háje?? To nemůžu. Na to nemám žaludek. A tak si povídáme, já ho podporuju a možná se jednou dostanu k tomu, že mu vrátím tu jeho nespolehlivost. Tak nevím, co bude dál. Nechám to koňovi, ten má větší hlavu
14.01.2009 - 18:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Gnom
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Napsala vzdávám, přečti si to pořádně :23: :25: :5:
14.01.2009 - 18:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » lostris1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gnom, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nerada vdáváš? :22: O tom ale žádná řeč nebyla jestli si to pamatuji :23:
Proč vdávat taková krajnost :4: :3:
14.01.2009 - 16:52 | Filtr
(Kozoroh) babulec » Joey
úplně s tebou souhlasím vše je v komunikaci také čas vše zahojí a vyřeší :17:
13.01.2009 - 20:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Proč tam ten smajla zvrací, vysvětli mi to, abych to špatně nepochopila, jak je mým zvykem :25:
13.01.2009 - 20:20 | Filtr
(Beran) Catwoman1
Niečo podobné robil aj môj priateľ a neskutočne ma tým vytáčal..po pár hádkach však pochopil. Čo keby si mu povedala, nech ti hneď povie v danej situácii dôvod, pre ktorý dohodnuté veci zruší? A nie až o deň dva...lebo to potom vyzerá, že si necháva čas na vymyslenie toho dôvodu.
Inak ti radím byť tak isto nespoľahlivá ako on, zrušiť občas schôdzky, urobiť si iný program bez neho, aby si nebol tebou tak istý.
Rob to isté čo on, hlavne sa naňho moc neupínaj a všetko sa dostane do normálu...
13.01.2009 - 20:07 | Filtr
(Štír) dáda13
Vím jistě,že jakmile se objeví ve vztazích nedůvěra.Není to pro vztah dobré,každý z partnerů čeká kdy se co nehezkého objeví nebo dozví a nejhorší je pak kdy se přímo po druhém pídí.O to víc to bolí.Myslím si,jak uhasíná důvěra druhému,vytrácí se láska v nedohlednu. :22:

:27:Dělíš se s náma a myslím,že víš sama co cítíš a chceš.
13.01.2009 - 15:05 | Filtr
(Býk) player
Jinak Bubobubo má pravdu.Instikt máte od Boha daný,ten vás zřídkakdy zklame. :28:
13.01.2009 - 15:01 | Filtr
(Býk) player
Lostris,ty jsi nevyvážená dívka.Z toho,co tu čtu. A přitom hezká. Je fakt,že mé zjištění je kruté a sice že více jak polovina ženských je s tebou na jedný lodi.V momentě,že upneš pohled na chlapa jako na šanci na budoucnost - notabene na inzerát-musíš to brát jako zápas v pinčesu.Prohraju,vyhraju...vem to čert,hlavně že hraju. Já bych to viděl tak: bavíš se dobře?baví se on dobře? Pokud ty jo a on ne,máš jedinou šanci-jít k němu blíž.Pokud oba špatně,vzdejte to,pokud on jo a ty ne,vzdej to.Pokud lavíruješ,že vlastně nevíš,nedělej nic,dokud se to nevyjasní. Ale hlavně-vztah má budoucnost jen tehdy,je-li radostný. (a ani to asi není navěky). :37:
13.01.2009 - 08:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím,že ženy mají v těchto věcech vyvinutý ten tzv. šestý smysl a cítí,že není něco v pořádku,tak o tom zkus zapřemýšlet,jestli ti náhodou tvé srdce nenaznačuje,že toto není tak úplně ta správná volba. :27:
Příspěvky: 44-20 19-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »