Přes den bojuji,večer prohrávám...


03.01.2009 - 13:56
(Štír) Anddik
Přes den bojuji,večer prohrávám...
AhojJsem tu poprvé(takovej nováček):) tak zdravím všechny.Vidím, že tu řešíte různé problémy a píšete své názory.Tak bych se chtěla taky o něco podělit a jen si potom přečíst vaše názory:)....Poznala jsem od sveho trenera, jeho kamarada s kterým vypadalo že jsme si padli do oka.Líbíl se mi a dozvěděla jsem se že já jemu taky.Druhý den od toho co jsme se poznali mi hned psal(trener mu dal cislo)a psali jsme si asi 4 dny v kuse a asi to udělal 3x to ze sme si vzdy psali asi tak tech 5 dnu a pak se treba tyden vubec neozval,pak mi napsal ze ma zatim jeste holku ale ze je to složity.O něco později jsem se dozvěděla že se sní rozešel a že to šel slavit, tak to muselo byt asi hodne vazny.a zase mi nepsal,štvalo mě to že mi daval naděje a psal mi ze se nezklamu a podobne(jeste jsem to nezazila abych byla takhle z kluka hotova, ja se do nej zamilovala a to je na tom nejhorsi) a tak se mu napsala ze sem chtěla byt kamaradka ze se mu na krk vešet nechci a tak. a zacal mi zase psát.před vanocema jsme se videli a řikal mi co měl za problemy a tak tak ho chapu ze zadny vztah nechce mit. a po vanocich sme si jeden vecer psali dost lechtivy tema a domluvili jsme se na realizaci jenze ja si uvedomila ze to jak ho mam rada, tak nic takovyho nechci.Ale on se mi zase stejne neozval a ja se ted nedavno dozvedela ze prý nechce vztah ze chce jen sex(holku do postele) a ze se mu libim ale je mi nechce ublizit protoze vi ze sem moc hodna a uz se zase neozval...kdyby mi to aspon rekl sam...ja sem do nej zamilovana a snazim se ho ted nechat byt nepsat mu, ale je to pro me tezky.Pres den bojuji ale vecer to nezvladam.Nasliboval toho a naděje mi daval a ted tohle.Snazim se s tim smirit ze s tim nic neudělam ale je to hrozny.A ještě má štěstí to že nejsem takova ta holka ktera je jak stihačka že by ho nenechala jen tak byt.Řikam si ze mi za to nestoji abych se trapila, že časem poznam někoho dalsiho, jenze to neni jednoduchy,vždy když něco chci nebo někoho tak v tom musí být háček, ale asi to tak už je.Chtěla sem vam to napsat kolikrat mi to pomuze kdyz to tak nějak někomu popíšu a tak.Koukam ze sem se trochu rozepsala :6:,,,Tak se mějte hezky a jinak trochu opozděně přeju at se vam splni v Novem roce vse co si přejete :1:

Řazení:
05.01.2009 - 22:45 | Filtr
(Ryby) Klarka.cz » Anddik
Napsal,ale ted zpětne mě mrzí,že jsem vůbec reagovala,protože já samotná jsem si dobrovolně prodloužila trápeni a jemu jen svým zájmem zvýšila sebevědomí a pak zas nepsal.Človek pořád naivně doufá,že se to otočí,ale je to jen iluze...chce to čas a ono to přebolí,ale věř mi,že momentálně nejsi sama..taky se v tom ještě plácám :39: :24: ale my to zvládnem :3: :27:
05.01.2009 - 15:16 | Filtr
(Štír) Anddik » Klarka.cz
A chtěla jsem se ještě zeptat,,,když se rozhoduji pro tu druhou verzi, že se snažím zapomenout a on mi napíše?!nevím jestli mám dělat mrtvou nebo odepsat tak nějak neutrálně...Napsal ti po nějaké době taky?
04.01.2009 - 17:09 | Filtr
(Štír) Anddik
Děkuji všem za odpověď a za váš názor, pomáhá mi to když si tu o tom s vámi píšu.Cítím se líp :1:
04.01.2009 - 14:41 | Filtr
(Ryby) Klarka.cz » Anddik
To je správnej přístup,je dobře že si zachováváš svou hrdost :3: :15:Máš pravdu,ta druhá verze je lepší,ted jde jen o to,jestli to vydržíš..no a když ne,tak za ten týden mu napsat vlastně taky můžeš,nějakou tu neutrální sms.Ale je to na tobě,čím dřív zapomeneš,tím líp...neboj,kdyby chtěl,ozve se :3:
04.01.2009 - 14:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Anddik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ANETTEA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Anddik,nechaj ho nech on prejavi zaujem,ak sa mu budes vnucovat,iba sa mu sprotivis a z hrozou bude pozerat na mobil,ze ho zasa otravujes,bud viac sebavedoma,si mlada,pekna,nech chalani tebe volaju..pekny den ti prajem..
04.01.2009 - 13:06 | Filtr
(Štír) Anddik » Klarka.cz
Tak si říkám ze kdybych ho poznala třeba o rok později mohlo by být vše jinak...ale je pravda ze nemá cenu se za někým honit a akorát se trápit když vím ze on teď nikoho nechce.Už mu nebudu psát, protože kdyby chtěl tak napíše.Doufám že mě to časem přejde, ale ještě se rozhoduji mezi tím, že buď to nechám tak týden v klidu a pak bych rada mu dala vědět aby jsme si promluvili a nebo to nechat proste běžet, zapomenout a nemyslet na něj...Ale spíš si myslím že lepší verze je ta druha ne?! :7:
04.01.2009 - 10:14 | Filtr
(Rak) Marci12
:23:Jo holka ,v 17 letech vidíš svět ještě jinýma očima.Takovýma hodně nezkaženýma.Píšeš o sobě,že máš ráda srandu,zábavu,tak běž mezi lidi a začni se znovu usmívat a taky koukat,abys nepřehlédla někoho,kdo má možná pro Tebe velký význam.Trápit se,to nikam nevede a snažit se někoho upoutat za každou cenu,je docela k ničemu.Držím ti pěsti! :15: :29:
03.01.2009 - 22:47 | Filtr
(Štír) Anddik » simona
No zrovna ted si nepíšem...ale chtela bych mu to navrhnout jenze jak mu to mam napsat, bojim se toho ze neodepise. :24:..a jde o to ze ho skoro neznam tak jsem chtela pomoci kamaradstvi ho poznat a tak,chtela sem tomu dat cas,....vubec to tak nemuselo byt ani sem nic nemusela ocekavat ale to on se mnou rozehral tu velkou hru ve ktere mi nasliboval hory doly a ze urcite zklamana nebudu a tak...a ted se stahl zpatky...ale chtela bych to slyset od nej..neni ke me fer...vim ze mel problemy z Ex ale nemusel si to kompenzovat mnou
03.01.2009 - 22:24 | Filtr
(Blíženci) simona » Anddik
Když máš pocit, že ho stíháš smskama, tak to si jen tak dopisujete, nebo mu píšeš, že se sejdete? Navrhni mu klidně setkání, prober s ním, co bude s vámi dál. Nechceš neustále čekat až se ozve on, až se vyjádří; pokud chceš mít jasno, tak do toho jdi, myslím do toho setkání s ním, budeš vědět na čem jsi. Otázka je, zda by Tobě vyhovovalo být jen ta kamarádka bez sexu. Mám pocit, že jsi od něho očekávala víc, než jen být kamarádkou. :1:
03.01.2009 - 17:34 | Filtr
(Štír) Anddik » simona
Ja bych si s nim promluvit osobne chtela ale nechci mu porad psat sms protoze se bojim ze mi neodepise a nechci dolizat.On a muj trener maji spolu sluzby a ja se to dovidam od trenerove pritelkyne s kterou jsem dlouho kamaradka a veri me si a co se tyce ruznych problemu a tak tak si pomahame..takze sem aspon rada za to ze mi to rekne abych vedela aspon na cem sem...a nechci s nim jit do postele..chci byt aspon ta kamaradka bez sexu..jenze chci aby mi to rekl osobne ale nechci ho porat stihat smskama :25:
03.01.2009 - 17:30 | Filtr
(Štír) Anddik » Gnom
Jenze on mi to narovinu nerekl to je právě to...ja se tohle dovidam od trenerove pritelkyni , s kterou jsem uz dlouho kamaradka a mame se radi a veri me si a ona se mi snazi pomahat.Presne tak ja nechi s nim sex jen tak...ja tohle ani neumim..chci byt aspon kamaradka jenze nevim jestli on...a nechci mu porad psat sms protoze se bojim toho ze neodepise.
03.01.2009 - 15:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gnom, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Buď ráda,že ti to řekl na rovinu, teď záleží co chceš. Jenom že často se řekne jo budu to mít jen na sex a za pár dní se to zvrtne, tak si dobře rozmysli jestli to zvládneš a jak jsem psal jinde, kamarádství je nejlepší bez sexu, poroto že pak je to někde jinde.
03.01.2009 - 15:06 | Filtr
(Blíženci) simona
Zdravím, já bych se na Tvém místě snažila s dotyčným promluvit, osobně. Zjistit, na čem jsi, co každý od sebe, popř. od vztahu očekáváte. Je to vůbec vztah? Zatím si spíše píšete. Jak se k Tobě dostala informace, že chce jen holku do postele, nebo jsi se to dozvěděla od něho?
Jsi asi zaláskovaná, možná mu nakonec slníš to co si přeje on - ne vztah, ale jen postel? Budeš se pak opět trápit. Stálo by Ti to za to? :1:
03.01.2009 - 15:05 | Filtr
(Ryby) Klarka.cz
Ahoj,ještě nedávno jsem tu taky prosila o radu,byla jsem v podobné situaci,dotyčný mi dal hafo nadějí,měl přítelkyni,byl schopný mi psát dva dny v kuse a pak týden nic..nakonec z něho vypadlo,že vlastně neví co chce.Tady alespon víš,že mu jde tedy jen o sex.Musím říct,že přesně jak tu popisuješ,tak ve dne jsem se držela,ale večer to na mě taky padlo a já mu musela bud napsat,nebo i bylo hodně smutno.Naštěstí už jsem se z toho jakž takž vyhrabala a věř,že Tobě to taky nebude trvat dlouho.Chce to jen čas a trpělivost :3:hodně štěstí a kdyby sis chtěla popovídat,tak napiš :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »