Nuny třináctá...


14.12.2008 - 03:00
(Blíženci) Nuna
Nuny třináctá...
Dneska jsem byla na oslavě narozenin mého kamaráda. Je to človíček,kterého mám velmi ráda,prožili jsme spolu plno hezkého,plno legrace,mnohokrát jsme si vzájemně pomohli a byly doby,kdy jsme jeden pro druhého byli "vším". Vstoupil do mého života a nechal v něm stopu,kterou nebudu moct nikdy vymazat.Tím jaký je, jak ke mě přistupuje,tím co jsme všechno zažívali a především tím,že jsem s ním poprvé v životě měla pocit,že tohle je člověk,vedle kterého chci umřít. Poprvé v životě jsem byla do někoho zamilovaná,on mi dal víru v to,že mohu někoho upřímně milovat. Je to "stará" kapitola,mnoho měsíců zpátky,ale pokaždé když ho vidím,tak se mi to všechno vrací. Vzpomínky na společné zážitky,ta něha, ta láska, ten soulad duší,všechno to krásné. Nikdy jsem s ním neměla nic intimního,čehož jsme si vždycky oba považovali,ale já si dneska říkám,že kdybych se s ním tehdy milovala,dneska by mě nebolelo ho vidět. Zařadil by se do té skupiny lidí,se kterými vztahy končí v posteli a já bych nemusela trpět. Proč vlastně? Dneska žije jinak,už spolu netrávíme každou volnou chvilku,má svůj život a já už v něm nejsem na prvním místě. Přeju mu vše dobré. Brečím,když vidím,že je štastný,ale nevím,jestli brečím proto,že mu to upřímně přeju,nebo z lítosti nad tím,že já jsem z toho štěstí měla kousek mít taky pro sebe. Chtěla jsem být štastná vedle něho. Jsem štastná sama,ale jinak. Kdoví,třeba to tak má být.Třeba bych přišla na to,že on není "ten pravý" (znám jeho špatné stránky snad víc než on sám)a třeba bych dneska trpěla úplně z opačného důvodu. Když ho nevidím, je všechno v pořádku. Vlastně si na něj ani nevzpomenu,stoprocentně u mě platí pravidlo "Sejde z očí,sejde z mysli".Ale nesmím ho vidět. Nesmím přijít do jeho domu, nesmím být v jeho přítomnosti,jinak jsem ztracena.Víte,že jsem člověk racionálně uvažující,takže vlastně nechci ani žádné rady - sama vím,co dělat mám. Vlastně ani nevím,proč to píšu. Víte, že mě hned tak něco nerozhodí. Ale paradoxně mě, tu ženskou,která tady udílí věcné a objektivní rady, rozhodí situace,do které se mi zamíchají emoce. A emoce související s láskou vždycky nejvíc.Tak tohle je taková moje malá třináctá. Kamarád,kterého miluju a nejspíš vždycky budu,člověk,se kterým nemám vyřešenu minulost a nemohu vedle něj tudíž kráčet do budoucnosti. A mrzí mě to,je to škoda,protože jak říkám - vážím si ho,mám ho ráda a chtěla bych.( Je to momentální popud,zítra budu litovat, že jsem to sem napsala a nejspíš to smažu :6:)

Řazení:
15.12.2008 - 00:15 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Jospau
Nepřát zlato. Tohle nikomu nepřát. Láska když je jenom jednostranná,tak bolí víš? Víš. Nevyhrožovat! Nic neprovádět! Ona totiž ani Nuna vlastně neví,co by chtěla! Být s ním? To je ta největší utopie a Ty to víš.
PS: Psala jsem to s vědomím,že to budeš číst. Přečteno to méně bolí,než slyšeno? Stejně Ti to budu znova vyprávět,taková jsem já. :8: :3:
14.12.2008 - 23:51 | Filtr
(Váhy) Jospau
Sedím a "lavíruju", zda ti to přát,... nepřát, zda mu vyhrožovat že když neudělá co by si chtěla, tak mu něco provedu... Vím - mlčet a dělat že nevidím sem měl... Třeba ještě budu dělat až se zase o kus změním...
Hlavně netuším vůbec zda je to štěstí, nebo maler... Právě tak jako ukázat dítěti hračku, počkat až se tomu děcku rozzářej oči štěstím a pak mu poudat, že si s tou hračkou nesmí hrát...
14.12.2008 - 22:21 | Filtr
(Blíženci) Nuna » piháček
Samozřejmě že to ví. Když jsem mu to nakonec svěřila,tak mi tehdy řekl,že je mu to líto,ale že víc než přátelství mi dát nemůže. Taky něco v tom smyslu, že si mě váží natolik,aby mě zničil a různý další věci. Každopádně to ví.
14.12.2008 - 19:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuny?
a on to ví?
14.12.2008 - 18:40 | Filtr
(Štír) Elenor » Nuna
Jojo,tak to je na hovno. :3: Už chlemptám čajíček. :37:Ale u mě to bude psychického původu. :22: :39:
Ale si říkám.Co je toto za období?Už mě to nebaví. :8:
14.12.2008 - 18:29 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Elenor
Já taky. Už druhej tejden pomalu jsem chcíplá. A dítě třetí. Začíná mě to pěkně s*át. :8:
14.12.2008 - 18:13 | Filtr
(Štír) Elenor » Nuna
No malichernost to není. :3: Kdyby byla,tak k vůli ní nebrečíš.Ale taky vím jaké to je, někoho milovat a nemoct být s ním.Tak že jsem taky pak ,po takových situacích brečela doma do polštáře, ba co víc,v otevřeným okně a kecala jsem uřvaná třeba s měsícem. :23: :39:
A to jestli tutláme,nebo ne,to je prostě jak to máme rokama naučený,tak je jasný,že to neděláme vědomě.Že by jsme si řekly"háá teď budu dělat tutli tutli." :5: :5:
A už mám zas teplotu,já se na to vys**. :42:
14.12.2008 - 18:09 | Filtr
(Ryby) Naďule
To je smutný příběh.... ale ještě neskončil , pokračuje a v životě se stávají věci , které bychom nečekali , zdánlivě jednoduché záležitosti se dokáží zamotat a zkomplikovat , ani ty nemůžeš vědět kam se bude tvé krásné a bolestivé kamarádství ubírat ... Přeji ti , aby další vývoj byl takový , jak si tajně přeješ a hlavně abys nemusela plakat :18:
14.12.2008 - 18:03 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Melody Pond
..časovej interval?.. den? tejden? prej čím to bude kratší,tím lepší.. :23: :1:
14.12.2008 - 18:02 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Jája13
Mámo ! Co je na tom krásnýho,když milujeme někoho,kdo nemiluje nás? :23: :8: :1:
14.12.2008 - 18:00 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Elenor
Jojo.Já jsem to psala před chvilkou - já hodně ty citečky tutlám,protože se prostě jimi nechci deptat. Ono to ale není tak,že bych to dělala vědomě. Já za normálních okolností nejsem takhle rozlítostněná. Ale nesmí dojít na "lámání chleba".Nesmí dojít na situaci,která mě dostane do stavu,kdy ty emoce nekontroluju. Bohužel na to včera došlo. Když jsem měla blahopřát,přišlo mi to falešné. Přišlo mi falešné před tím davem lidí přát "hodně štěstí,zdraví" apod. Držela jsem mu tu ruku a měla jsem chuť říct "Brašule,Ty pitomečku,já Tě tak nenávidím!" A měla jsem chuť vyřvat tisíc dalších věcí.Místo toho jsem blekotala ani nevím co a pak jsem zbaběle utekla ven. A na zahradě jsem bulela s hubou zabořenou psovi do čumáku,ten chudák kňučel se mnou - no prostě scénář jak do telenovely! :42: :4:
Ani nepřemýšlím o tom,jestli je to projev slabosti. Já vím,že mají lidi opravodvé trápení,opravdové starosti a tohle je malichernost. Ale bohužel já to takhle mám. Mám věci v sobě, nejdou ven. Myslím,že kdyby se jednou provalily,tak mě asi položej.
14.12.2008 - 16:48 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Jája13
:5: a prej se i chlapum někdy zadaří... :32: :36: :20:
14.12.2008 - 16:43 | Filtr
(Panna) Jája13
Páne jo,ať je to jak chce bolestné,je krásné jakých citů jste vy (a vůbec my ženský) schopny. :37: :17: :29:
14.12.2008 - 15:35 | Filtr
(Štír) Elenor
Nuno,ty naše bojovnice. :2: Jsem v divném rozpoložení,tak to ber v potaz. :3: Tak že: Není ti líp,když jsi se vybrečela? Je. Uvolnila jsi emoce,co chtěly ven.Ty to máš možná jak já,za emoce se stydím,tak je nedávám najevo. Jen to silný ze sebe ukazuju,tak aby se mě možná každej bál a tím si vytvářela relativní bezpečí své osoby.Páč co nás v našich očích oslabuje?Pláč a podobně.Myslíme si,že to je slabost a když to uvidí ostatní,to že normálně cítíme,že si budou myslet,že jsme slaboši. :28:
Tož tak,tak to nemaž. :3: Možná,zítra vymažu já, to jsem teď napsala. :3: :5: :39:
14.12.2008 - 15:12 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Nuna
:44: já mám už zmapovanou křivku...rozloučíme se, doják...rozdejchávám, jsem mimo, nekomunikuju, přehrávám si celý x hodinový rozhovor, čekám zprávu jak dojel (nikdy nepřijde), truchlím, vymýšlím bejkárny coby kdyby..., další fáze - sebekritika (stejně by mně nechtěl), sebeobviňování (co chceš, máš přece...), sebedestrukce (znásilnění lednice za dlouhých osamělých nocí u pc), paxe zvednu, nafackuju si, vzpamatuju se, návrat osobnosti...a za pár dní zazvoní telefon... :32:
14.12.2008 - 15:02 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Melody Pond
No vidíš. A to je právě ono.Já před ním můžu chodit třeba nahá (což je ještě horší,než mít na držce naplácaný okurky) a on mě i tak má rád. :30: Jako kamarádku. :8:
Je to blbej stav,když znáš někoho natolik intimně,vlastně takhle hodně blízko jsem kromě svého muže nikdy nikomu nebyla. A k ničemu mi to není.
Nešť, jsem přesně věděla,že se z toho vyspím( ale čuměla a bulela jsem do půl 4 do rána jako blbec :10:)a ráno mi bude lépe.Dneska mi to tak hrozný už nepřijde. :1:
14.12.2008 - 14:57 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Nuna
Nojo, tyhle prsa mam ale vždycky jen do chvíle, než zazvoní...mmch obvykle v nejvhodnější možnou chvíli, naposled jsem měla na obličeji pleťovou masku...zelenou... :32:
14.12.2008 - 14:55 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Melody Pond
:4: Asi ne. Co kdyby někdo přišel ještě s vtipnějším komentářem? :4: :15:
14.12.2008 - 14:53 | Filtr
(Štír) Melody Pond
Bůů, doják...mám já jednu podobnou srdeční záležitost a jak je má hlava obvykle chladná do té míry, že by se v ní dala skladovat půlka prasete, jak ho vidim, stává se ze mně slintající idiot...nechci ho, mám svou milovanou a milující 3/4, ale prostě nějaká vyšší síla nebo jako co mně totálně převálcuje...taky bych ho chtěla vidět z té horší stránky...jinak je to - doražte mně, ať se netrápim... :20:
...to jenom tak, než to smažeš... :17:
14.12.2008 - 10:56 | Filtr
(Rak) Marci12
:17:Nuno,je to ale krásná třináctá... :29:
14.12.2008 - 03:03 | Filtr
(Rak) - E -
Tak uzavíráme sázky, jestli to smažeš? :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »