Co mi na to řeknete?


11.12.2008 - 21:55
(Váhy) japadá
Co mi na to řeknete?
:42:Asi nechci poradit, jen bych chtěla , aby jste mi řekli svůj názor.Mám druhý (první oficiálně 10 let, ale jinak 7 let), teď žiju devět roku s partnerem a úlně náhodou jsem přišla na nevěru, máme spolu tříletou holčičku. Udělala jsem strašný bengál, prostě jsme měla a mám nervy na pochodu - rozestavěný barák a teď ještě toto. Jelikož přítel je často mimo domov, mám čas přemýšlet. Vím, že je mezi námi něco v nepořádku, jinak by těžko, hledal jinde. Řekla jsem mu, že takto ne, že mu na to jeho - miluju jen Tebe s..., i na barák a na vše, že chci upřimně slyšet , jak si to představuje dál, proč si myslí. že si chodil odskočit jinde - což jsem mu řekla, že je podmínka vůbec toho, abychom to vůbec zkusili dál. Jinak, že to balím, než se s ním trápit dál zbytečně trápit. Jsem úplně na dně, ale , co jiného, chci se poprat i s tím, ale chci, aby se k tomu i on upřimně postavil. Jinak mu kašlu na společnej život.. :10:Ach jo, proč?

Stránka: 2 1
Řazení:
13.12.2008 - 19:19 | Filtr
(Býk) petruse
Ahojky, tak jsem se tady do toho nejak zacetla.Ruzne nazory na neveru, ruzna reseni.Ty tady pises, ze jsi nahodou prisla partnerovi na neveru- no tyhle nahody...jak me svrbivali prsty, kdyz mi nejaky hlas naseptaval" neco se deje podivej se do mobilu..."no jiste bylo to tam a kdo tim odhalenim trpel zase jenom ja.
Ted tady u tebe hodne zalezi na tom jakou ma tvuj muz povahu(to uz vis kde hledat vid) jestli nahodou to mezi vami uz nebyla nuda, moc starosti, zadne neznosti. Co on od zivota ceka a co cekas ty?
Prehraj si v hlave posledni cas, jak zijete jak se k sobe chovate, kdyz mate cas pro sebe jak ho travite.
Vis ja verim tomu ze strasne moc veci si delame sami.
A mezi nami ta kniha" zeny jsou z venuse ,muzi z marsu" ma v sobe mooooc moudra.

Tak vem rozum do hrsti a urvi si ze zivota to nejlepsi, jsme tu jen na kratkou navstevu...drzim moooc palecky :15:
13.12.2008 - 12:34 | Filtr
(Beran) lenyška
Mě napadlo,že co jsi nevyřešila v prvním vztahu,se ti nyní opakuje...A budeš to muset vyřešit,jinak se ti to bude opakovat.
13.12.2008 - 00:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele romi.h.w, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je těžké,ale pokud ti záleží na vašem vztahu,tak se pokus zachovat klid,snaž se normálně fungovat jako doposud a ukaž mu,že jsi lepší,než ta druhá,to je jediné co mě napadá.
12.12.2008 - 23:41 | Filtr
(Blíženci) mirasulcova » japadá
Tak je to dobře,jsi statečná holka!Koukej si udělat nějakou pořádnou radost a je to fakt,hele horší by bylo,kdyby se mu nedejbůh něco ošklivýho stalo.Zkusil to,on to musí zkusit asi každej chlap,aby utužil svoje sebevědomí a teď už snad bude sekat dobrotu.Kašli na všechno a udělejte si krásný vánoce-to je báječný období na utužení vztahu.Mám z tebe radost,žes to začala brát takhle.Přeju ti už jen vše dobré a hodně štěstí!!!!!!! :27:
12.12.2008 - 21:34 | Filtr
(Váhy) japadá
Moc Vám děkuju za milá slova. Snažila jsem se každé z Vás něco napsat. Pohladili jste mi duši. A mně začíná uplně nový život, protože se myslím, že to bylo velké nakopnutí. Takže, já si opět vezmu svůj život do svých rukou, teď se hezky sobecky budu starat hodně o sebe, o své zájmy,
budu samozřejmě do jisté míry pečovat o toho svýho miláčka. Ale on musí poznat, že jestli chceme spolu být, tak proto musí něco udělat. Až příjde vhodný čas nechám se pozvat od něj na rande a třeba tu šance ještě je. Já doufám, že ano, přesto všechno ho miluji. Opravdu jsou horší věci v životě, co mně mohli potkat - ani je nechci psát, abych to nezakřikla. Dala jsem mu pár podmínek, za kterých to chci zkusit dát mu šanci - vlastně nám oběma dát tu šanci - (když mi řekl, že chce být se mnou, řekla jsem , za jakých podmínek s nim chci být dál - ještě to musím napsat a chci to mít písemně), ale je samozřejmě možné i to jsem mu řekla, že to nepůjde, zkusím to.....
Držte mi palce.
12.12.2008 - 21:12 | Filtr
(Váhy) japadá » Sem.miš
Dobré zamyšlení. Tak půl na půl platí pro nás.
Já jsem (dělám účetnictví), tak ani tu mateřskou jsem nijak neužila. Vlastně jsem chodila, do práce pořád, zbytek doma a mám hodný babičky. Ale zase samozřejmě více starostí, méně času na sebe, do toho stavba baráku atd. Něco na tom bu :8:de.
12.12.2008 - 21:07 | Filtr
(Váhy) japadá » Tasha11
Díky za Tvůj názor, proč jsem mu tu šanci dala vysvětluji v předchozích příspěvcích. Může to být za nějaký čas uplně jinak. Já nevím jestli mu odpustím, to sai nejde - nebo já to také tak cítím, ale třeba mi další život s ním pomůže zapomenout. nebo alespoň to odsunout někam hodně hluboko...
12.12.2008 - 21:02 | Filtr
(Váhy) japadá » klárkakralíček
Nevím jestli mu ještě někdy budu věřit. A nedělám to jen pro naší holčičku, ikdyž připouštím, že mně to ovlivnilo. Když jsem se dostala z toho šoku, tak jsem si v duchu malovala klady a zápory ano (pokračovat) ne (skončit). A v současnosti mi pro ano - pořád vychází více věcí, ale možná, že za rok Vám tu napíšu něco jiného. Nevím jak to bude dál ani jestli se s tím vyrovnám, ale to bude záležet hodně na něm. :15:
12.12.2008 - 20:56 | Filtr
(Váhy) japadá » Nova55
Díky moc za pěkná slova.
I já už mám jeden vztah za sebou, klukovi tenkrát bylo osm, byla jsem podstatně mladší a myslím, že tenkrát jsem se bála hlavně zůstat sama. Proto vím, že vše zlé je k něčemu dobré a buď nám to pomůže s přítelem, být spokojenější a být opět spolu a rádi anebo prostě ne. Nic s tím nenadělám, záleží pouze jestli chceme oba a jak se budeme oba snažit. Já jsem si urvala, alespoň čas jen pro sebe, a co bude dál, uvidím.
12.12.2008 - 20:49 | Filtr
(Váhy) japadá » Jája13
Díky moc.
Mluvíš mi z duše. Jestliže bych odešla, určitě bych se nevrátila.
Já mu tu šanci zkusím dát, budu se snažit pro sebe urvat víc času, a ten čas, využívat pouze pro sebe.
Díky
12.12.2008 - 20:44 | Filtr
(Váhy) japadá » Jasala
Díky za reakci. Bohužel si myslím, že to byla cílená nevěra. I tak mu dám šanci. Dala jsem mu čas, aby mi vysvětlil důvody. Já myslím, že v posteli nám to klape, ale přeci jenom - ta změna je život. Můj názor - mám dost času přemýšlet, asi měl pocit, že já dělám nějak víc poslední dobou (starám se o malou holku, chodím do práce, většinu věcí kolem stavby baráku, též zařizuji já) Tak si myslím, že potřeboval polechtat ego. Ale teď jsem došla do fáze, nebrečím, zítra jdu ven, on se mně ptá, jak bych, co chtěla atd, též květina byla.
:25: Těžko se o tom mluví, Já bych mu šanci nedala, ale když si to srovnám v hlavě těch ano je o mnoho více. Tak to zkusím, uvidím....
12.12.2008 - 20:32 | Filtr
(Váhy) japadá » piháček
Ta flaška mně ani nenapadla, ne že bych byla abstinent, ale já raději piju, když mi je hezky. A ten dopis jsem napsala, srovnalo mi to myšlenky, zatím jsem ho nespálila, ale ohromně mi pomohl, celý sem ho probulila a pak opět několikrát, když jsem ho četla. Ale ten mi opravdu pomohl. Díky, koukala jsem, že máš podobný věk, ty zkušenosti jsou tam znát.
12.12.2008 - 19:49 | Filtr
(Panna) Jája13 » Tasha11
:17: :15: :29:
12.12.2008 - 19:02 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Jája13
prekvapila? :6:
neviem, zijeme vsetci nejaky ten zivot , ucime sa a uplne sucitim s nou, nie je to lahka situacia, viem...mnoho zien sa bohuzial obava samoty, neveria si...skoda, nasledne ich manzelia vyuzivaju a napokon su pre nich len sluzky.....toto mi trha srdce....pritom my zeny sme naozaj silne...sme matky a snad o to viac citime pud sebazachovy
12.12.2008 - 18:49 | Filtr
(Panna) Jája13 » Tasha11
No,Tasho velmi jsi mne překvapila :25: :15: :17: :30: :29:
Pěkný víkend :27:
12.12.2008 - 16:57 | Filtr
(Lev) Adanka
Ahoj, nevím, jestli zrovna já bych ti mohla poradit, protože i mně se vztah rozpadá. Hodně věcí jsem manželovi tolerovala ( asi i on mně ), podržela jsem ho, když byl psychicky na dně, ale uznání jsem se nedočkala. Proto jsem si řekla dost a dělám si již delší dobu věci podle sebe a víceméně žiji vedle něj. To právě začíná skřípat, a proto se daly věci do pohybu, začíná si uvědomovat, že nejde vše podle něj.... a najednou je vše špatně, a proto raději asi odejde sám.
Zkus toho svého ignorovat, buď vydrží a přizná chybu nebo půjde. Neříká se mi to lehce a ani to nebude lehké ( jak pro tebe, tak i pro mně ), ale člověk by se měl v životě někam posunovat a já jsem dlouhou dobu stála.
:27:
Přeji hodně štěstí a ať ti vše dobře dopadne.
12.12.2008 - 12:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
ženská po porodu a na mateřské to má najednou v mysli obrácené a na muže začne pohlížet trochu jinak - najednou je to otec jejich dítěte, ona od něj očekává pomoc a převzetí nějakých povinností, stejně většinu zvládá sama, musí si vše umět rozvrhnout a tak nějak má tendenci "vládnout" té domácnosti, jako matka se má tendenci stát dominantní. A mnohdy se stane. Chlap tohle těžce snáší, miluje svou ženu, která ho potřebovala, on byl pro ní ten první a poslední, milovali se kdykoli a hlavou té dvoučlené rodiny byl on. A najednou se mu ten svět převrátil.
Stále miluje svou ženu, stále ji obdivuje, jak to všechno zvládá, ale něco mu chybí.
Co? Být pro někoho "jednička". Být dominantní. Mít někoho, kdo říká: Pojď ke mě, tolik jsem se na tebe těšila. A ne: Prosím Tě, nech mě chvíli v klidu, jsem v jednom kole.
Já nevím, jak je to u vás. Ale základním kamenem vaší budoucnosti by mělo být nalezení tohoto strádání, které on teď pociťuje a které hledá jinde. Nemusí to být jen sex.
Přeju hodně štěstí a uspěšné zvládnutí situace.
:17:
12.12.2008 - 10:18 | Filtr
(Štír) Tasha11
uhm.........bohuzial nie si ani prva a ani posledna a tak nerada toto citam, kedze som sama nieco obdobne zazila...uprimne ta obdivujem, ze o tom dokazes vobec pisat, lebo mne trvalo rok, nez som to vobec niekomu dokazala povedat. Velmi tazko som sa vyrovnavala so zradou...
Plakal, prosil, lutoval dalsie dva roky za tu jednu noc...ja som neprehltla a neprehltnem neveru, nie sme zvietatka, sme ludia, ktori maju hlavu a teda vedia sa ovladnut a zvitazit nad pudmi.
Neviem ani co ti napisat a odporucit, ja len viem, ze takeho partnera dalej nie, lebo spravil raz, nebude mat zabranu spravit opat. Odpustis raz, odpustis opat?????
Vela stastia a vela sil ti prajem, mozem len tolko, ze sme zeny a sme neskonale silne, zvladneme aj nemozne,len si ver! Nic nie je nahoda a ani toto sklamanie partnera nahodou nie je.
12.12.2008 - 10:17 | Filtr
(Střelec) klárkakralíček
A když to urovnáte, ty mu pak budeš znovu věřit? Zkusila jsem to s bejvalim- (a to něco přes rok) a už si důvěru prostě nezískal, pořád ve mě něco hlodalo... Tady ale spíš jde o dcerku...
držim palce ať se s tím popereš, já se jdu koupat ve vlastním vztahu:-( ach jo chlapi!
12.12.2008 - 09:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Nova55, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj :17:
Vím, co teď prožíváš, protože jsem přes něco podobného přešla i já. Vypadá to, že jsi silná a přeji ti, ať taková zůstaneš do konce ať to dopadne jak to dopadne. Už kvůli dítěte se nesmíš podlomit. Nevím, jak to klapalo před tvým zjištěním mezi vámi dvěma, ale nad tím určitě mnoho přemýšlíš. Jen z povrchního pohledu na tvůj popis soudím, že nějaká vina na jeho nevěře bude v tom, že je nejspíš často mimo domov. Samozřejmě ho neomlouvám! Píšu to jen proto, že jestli se k tobě a k vašemu dítěti chová hezky a máte vše, co potřebujete, tak ta jeho nevěra může být prostě pouze "fyzické strádání"...právě proto, že je na cestách nebo podobně. Znova opakuji, že ho neomlouvám, ale píšu to proto, že se ti určitě promítá v hlavě, jestli tě má rád. Do té druhé nemusí být zamilován, jen se prostě "nachomejtla" v jeho slabé chvilce.... Určitě se na to dívej s "chladnou hlavou" a co je nejdůležitější podle mého - tak se o tom spolu pobavte. Hlavně upřímně a vše co máte na srdci. No a potom to určitě bude potřebovat čas... hodně času. Měla by jsi si ujasnit priority a potom se podle toho zařídit. Dívej se na to ze všech stran... Nejsi a nebudeš určitě jediná, které se toto přihodilo. Jen si vzít ponaučení do života a každá zkušenost je dobrá. I ta špatná. Mě můj rozvod a rozchod v první chvíli "oslabil", ale nyní vím, že jsem o to více silnější (vím, že se dokážu o své děti postarat i sama)a mám "širší" rozhled na téma nevěra. Moc ti držím palečky a přeji ti, ať jsi silná a zvládneš to. Drž se :27: :27: :27:
12.12.2008 - 00:50 | Filtr
(Panna) Jája13
Ahoj Japadá :17:
Asi se teď velice trápíš,smutníš,přemítáš proč to udělal,co mu chybí,co hledá možná dokonce hledáš chybu v sobě?Hele zlato vykašli se na to!Poplakej si,polituj se a až budeš pláčem celá vyčerpaná dej si sklenku vína či hrnek dobrého čaje a už to neřeš.
Mám pocit,že víš co dělat jen na to teď nemáš sílu,odpočiň si udržuj klidně tichou(ale slušnou)domácnost.Nekřič na něj nevyčítej ať si nenajde důvod od tebe utíkat.A v tom čase se hýčkej,to je výborný nápad a zamysli nad tím jak by ti bez něj bylo.Bylo by ti smutno?V ostatním to mezi vámi klape?Máte prcka,zavedený život,těžko to jen tak zahodit.
Máš zlomené srdce,že bys ho už nemohla milovat neboje to jen trocha ješitnosti.?Prober si to v sobě a jestli cítíš,že bys mohla s ním dál žít a udržet se a nevyčítat(tím se problém jen prohloubil),tak zůstaň.
A s tím vracením,byla bych opatrná,nic to nevyřeší,jen se to může víc pokazit.
Přeji ti hodně sil a štěstí :17: :29:
12.12.2008 - 00:11 | Filtr
(Blíženci) mirasulcova
Ach jo,je mi to líto,ale snaž se v žádném případě nelitovat,nebo se lituj,ale tajně.Nejhorší by bylo chtít v něm vzbudit soucit.Seber se,dej se do kupy,jak už tady někdo radil:kadeřník,kosmetika,nebo tak něco,co Tobě zvedne sebevědomí,protože když Ty se budeš cítit hezky,bude Tě tak vnímat i on.Je to těžký,ale ikdyž si třeba připadáš úplně nemožná a hledáš chybu sama v sobě,že je to tvá chyba,že ti zahnul,najdi v sobě sílu(máš jí,neboj)a řekni si DOST,moje vina to není,on je magor,když šel jinam a já jsem lepší,než nějaká...(než ona)Neboj,když budeš chtít,tak to dokážeš-dokáže to každá z nás,jen se nakopnout.No pokud se ti někdy naskytne příležitost a někdy se ti z někoho podlomí kolena,tak se nebraň a užij si to!!!Držím palec a vím,že to zvládneš,opakuj si,nejsem podvedená chudinka,ale jsem ženská,která když bude chtít,tak může mít kterýhokoli chlapa!On se do Tebe zase zblbne-jen si věř!!!!!!
11.12.2008 - 23:58 | Filtr
(Kozoroh) Jasala
Na poprve jsem to drasticky neřešila , na omyl má každý nárok , stát se může . Ale když je to cílená nevěra , tak to už je špatné . Rozebírat nemá cenu a je potřeba jednat , nebo se utrápíš . Nejde za jediné klopýtnutí bourat celý život , ale ponižovat se se nedej ! !!
11.12.2008 - 23:33 | Filtr
(Beran) bizonecka » piháček
Přesně..musíš to dostat ze sebe..vykřičet,vypsat,vymlátit...pak se Ti na chvíli uleví...
11.12.2008 - 23:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » japadá
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
holka...kup si flašku a podívej se jí na dno...
bolí to jako ďas,viď?
napiš dopis..vypiš se z toho a pak to spal...všechen svůj žal a vztek tam vypiš a dej to ze sebe ven....
Příspěvky: 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »