Nevím si rady


01.12.2008 - 16:32
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tommajsicek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Nevím si rady
Ahoj všem,nevím si rady s tím jak udržet vztah a jen tiše přihlížím jak se pomalu,ale jistě hroutí jak domeček z karet,ach jo.Svou lásku miluji,ale ty věčné hádky a žárlivost mě ničej a je mi z toho smutno.

Řazení:
04.12.2008 - 01:57 | Filtr
(Štír) Tasha11
ahoj, pokial sa ti vztah ruti a nie je cesta spat. Nenut ju sa vratit, tak ci tak, by ti o par rokov odisla. Pokial ju naozaj milujes, das jej presne tu volnost, po ktorej ona tuzi, inak by sa jednalo o sebecku zavislost.Ako vies, ze ona miluje teba???? Uvedom si jednu velmi zasadnu vec, pokial by len trochu stala o vas vztah, neodchadza od teba vo chvili, kedy je oslabena babatkom! Ona aj napriek tomu, ze ma male babo, odchadza...Silne kafe, teda pre mna.
Co ak ona najde svoje stastie inde? Pokial sa chce od Teba oslobodit, asi citi a vie preco. Daj jej cas a nelutuj sa.
Citam v tvojom profile, "lepsi uz to nebude" to je dobry hlod!!!!!!!!!!!! Nemam rada pesimistov, a obzvlast muzov, niezeby som bola voci vam zamerana, ale muzi sa dost radi lutuju.....
Vzdy to moze byt lepsie, tak hlavu hore, si chlap a zivot mas pred sebou, tak kruci BOJUJ!!!! a skromne dodavam, ver, ze kazda jedna slza je nam darom, verim, ze tieto slova raz pochopis. pa paa :29:
03.12.2008 - 19:44 | Filtr
(Štír) Elenor » ***
S tím litováním,mě to napadlo hned jak jsem napsala včerejší příspěvek. :3: Noo,ale jsem bývalá blondýna,tak mě to někdy docvakává později. :5:
Tak mám stejný názor,že se chceš nechat jen politovat.Možná ti tenhle stav i vyhovuje,znám pár lidí,co si libují v tom být chudáčci a dokonce své trápení vyhledávají. To už naznačuje,jak jsem psala před tím,co píšeš v profilu. :3:
03.12.2008 - 10:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, no tak to tě fakt lituju, to jsi vážně chudáček. Pomohlo to? No myslím že to byl jediný účel toho cos napsal. A když už jsem udělal ten dobrej skutek a politoval tě, připojím i svůj názor, od toho je diskuze :4:.
Mám pocit žes to nevědomky napsal sám "miluji svoji lásku", ano tomu věřím, miluješ ten pocit, ale ne konkrétní osobu. Kdbys ji miloval, neublížil bys jí tím, že uděláš dítě jiné. Láska je nesobecká a přející, potlačuje vlastní ego... Takže si dál vzdychej "ach jo" a nech se od přítomných dál litovat. Kdyby byly aspoň trochu objektivní, napíšou ti že by bylo jedině správný kdyby tě dotyčná nakopla do zadku a skončila to. Ale to je zas její problém že si nechá něco takového líbit. Upřímně mně je to vlastně fuk, jen si neber do huby slovo láska jako omluvu pro to co děláš. To je vše.
ps: udělat někomu dítě není jako vymknout si někde na ulici kotník :3:
02.12.2008 - 12:37 | Filtr
(Panna) Jája13
Ahoj :17: na to,aby ti tu někdo poradil, jak udržet vztah je tu o tvém vztahu málo informací.
Žárlivost je nepěkná a pokud je jí příliš,žít se s tím nedá,tak snad raděj ruce pryč od toho.Snad jen,že ze strany tvé nynější přítelkyně je trochu opodstatněná.
A co maminka tvého syna?Tam už je cesta ztracená?Přeji hodně sil pa :17: :29:
02.12.2008 - 12:32 | Filtr
(Štír) Elenor
Pokud si budeš říkát,že přijde konec,tak přijde. Sám si to nakonec přivoláš. Začni alespoň měnit myšlenky.Vždyť to píšeš i v profilu,že zatím zadaný,ale už asi ne na dlouho. :23:Být tvá přítelkyně a přečíst si to,tak tě pošlu hned někam.Nevíš si rady,ale sám jsi ten vztah už odpískal.
02.12.2008 - 12:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jen sis přišel postěžovat, že si nevíš rady, ale rady nechceš, protože píšeš, že o tom dítěti s jinou než se svou přítelkyní mluvit nechceš. A to je patrně ten problém, co vás dělí. Ona Ti nevěří, že tamtu nemiluješ a důvěra se hrozně těžko získává zpět. Ona si neustále bude myslet, že krev je silné pouto a ikdybys nechtěl odejít za tamtou, o dítě se starat budeš - ona ví, že ho jednou přivedeš i do vztahu. Ona se asi nebude moct radovat z tvé radosti, jak je to dítě krásné... ona sama totiž plánovala možná s tebou budoucnost i s dítětem a tys ji zklamal.
To je opravdu na vysokou láskovou školu - pokud by tě milovala tak, že to všechno dokáže teď pojmout, tak jak moc to dokážeš ocenit třeba tím, že se o dítěti doma nebudeš zmiňovat, abys ji nezraňval dál? Co když Ti matka dítěte bude psát, jak se mu daří a posílat Ti fotky, jak roste? Ty se nad nimi budeš rozplývat a co ona? To je moc, moc a moc choulostivé.
Jestli ji máš rád, tak ji nech odejít a nech ji, ať se rozmyslí. Když ji budeš držet násilím, uteče ti stejně a ještě se scénama.
02.12.2008 - 11:35 | Filtr
(Váhy) huskyn
ahoj tommajsicek,

mozno to je prave ta chyba ze sa len pomalu prihlizis na to vsetko...ak ti smiem poradit, ak su vo vztahu len same a hadky a ziarlivost, tak to nie je to prave a ak ju naozaj milujes tak to prijmi tak ako to je a pride ti same nieco omnoho krajsie a lepsie. niekedy musi stare odist aby mohlo vstupit nove. laska je totiz najmocnejsia sila. nic mocnejsie ani neexistuje. zelam ti vela stasicka :)
02.12.2008 - 05:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kaan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tommajsicek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji ti,za to cos mi napsala.Nenutím nikoho k lásce,neb láska se vynutit nedá,bud je,a nebo není,srdce nám řekne co chce.Díky.
01.12.2008 - 19:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kaan, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to je smutné,to jeden nemůže unést. :9:
jsi citlivý človíček :17:,ale nenuť nikoho k lásce.já vím,že je to těžké překonat. :24:
žárlivost ve vztahu je zlá. :28:
přeju moc a moc a ještě jednou moc štěstí. :27: :27: :27:
drž se. :17: :17: :17:
01.12.2008 - 17:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » klárkakralíček
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tommajsicek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za tvá slova,ano máš pravdu má přítelkyně se bojí,že budu chtít maminku malého,neustále jí vysvětluji,že se bát nemusí,ale pomůže to jen na chviličku.Jsem dost citlivej človíček,tak to vnímám asi příliš.
01.12.2008 - 17:14 | Filtr
(Střelec) klárkakralíček
Tvůj profil je dost smutný. A k tvému příběhu se nedá nic napsat, když nevím žádné podrobnosti. Asi určitě bych také žárlila, na maminku dítěte mého přítele(jestli jsem to dobře pochopila). Nevím co máte za problémy, ale držím ti palečky aby se to co nejdříve vyřešilo. Někdy je lepší to ukončit než se oba trápit. Někdo má ale to štěstí, že se dá všechno znovu dohromady a začne to klapat. Chce to ale hodně lásky a tolerance a vysvětlování.
01.12.2008 - 16:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Anad 2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tommajsicek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za tvou reakci.Největší problém je v tom,že miminko nemám se současnou přítelkyní víš.Víc tu nechci rozebírat,ale rád využiju tvou nabídku a pokecáme soukromně.
01.12.2008 - 16:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dívala jsem se na tvůj profil, asi toho máš hodně za sebou...je mi to líto. Proč se ti hroutí vztah, když máte sotva narozené mimčo? Kdo na koho žárlí?Máš krásnou přítelkyni, zdá se, že jsi trochu romanitk,co je špatně?Kdybys chtěl pokecat soukromně, napiš, asi toho máš víc...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »