Neverný partner


30.09.2008 - 23:16
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele woppy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Neverný partner
Ahoj,rozešla jsem se před pár dny s přítelem a přála bych si slyšet názor nestranných lidí na věc. Chodili jsme spolu půl roku. On je napůl váha a napůl štír. Já jsem tipickej přecitlivělej rak. Měli jsme velmi pěkný vztah, teda alespon jsem si to myslela, protože mi Daniel nikdy nedal najevo, že by chtěl něco jinak. Plánovali jsme společné bydlení. Dan je o rok mladší, je mu 24 a přede mnou žádný vztah až na pár krátkodobých známostí neměl. Vše začalo před týdnem, kdy odjel po společné dovolené v Tatrách na fotbal do Košic na který se těšil 2 měsíce. Měli s kamarády obědnaný autobus. Den před tím jsem zrovna složila státní zkoušku a tak jsme to oslavili, vše se zdálo být v pořádku. Slíbil, že mi alespon napíše až tam dorazí abych neměla strach. Hned v den kdy odjel si vypl mobil a 4 dny ho měl vypnutý. Prožívala jsem neskutečná muka a bála jsem se, že je někde mrtvý. Nakonec mi volala jeho maminka at dojedu, že ho nahlásíme jako pohřešovaného. Když jsme chtěly jít na policii Dan zrovna přišel domů. To už jsem věděla od jeho kamarádů, že na fotbal vůbec nedorazil ani se neozval nikomu z nich. Hodinu mi tvrdil, že na fotbale byl až když jsem vytočila jeho kamaráda ze kterým tam měl být přiznal, že tam nebyl. Další hodinu mi tvrdil, že nic nedělal a nikde nebyl. Až když jsem se psychicky složila přiznal, že mi byl nevěrný. Udajně se seznámil se slečnou v den mých státnic na chatu a jel hned za 2 dny za ní. Dal přednost cizí holce před milovaným fotbalem. Byl u ní celé 4 dny. Vysvětlil to tak, že si uvědomil, že ještě nemá na tak vážný vztah a že se mi to bál před státnicemi říct. Zároven dodal, že neví jestli chce být s ní nebo se mnou, že by chtěl pauzu a že uvidí. Řekla jsem, že mu to nemůžu odpustit, že to byla plánovaná nevěra a že mi strašně ublížil. Pár dní na to, dostal muj děda mozkovou mrtvičku. Dan s ním velice dobře vycházel, tak jsem mu volala co se stalo. Řekl mi, že nechápe proč s ním řeším věci,které už se ho netýkají a že mi nemá co žíct.Pak zavěsil telefon. Od té doby jsem ho nekontaktovala a ani to nemám v úmyslu. Jen to strašně bolí a stále si říkám zda to byla moje chyba, že se takton zachoval. Přivítám názory ostatních. Petra

Stránka: 3 2 1
Řazení:
02.12.2008 - 23:57 | Filtr
(Štír) íma » už zase ocelová žena
Ano naprosto souhlasím ve všem :15:
Je to přece štír :3:
Mimochodem mohu k tomu jen dodat, že jsem poznal taky nevěrné rybky, berany, býky, blížence, raky, lvy, panny, váhy, střelce, kozorohy a vodnáře :17:
22.10.2008 - 09:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Romanečko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja si myslím, ako som to čítal, že on by ti bol neverný tak či tak, len ten futbal mu prišiel vhod, možno sa to tak malo stať, a je lepšie skôr ako neskôr keby ste boli manželia a mali rodinu, potom by trpelo oveľa viac ľudí, s tvojím dedkom sa zachoval fakt ako idiot pretože ak si sním dobre rozumel ako si písala tak aspom kvôli nemu ho mohol ísť aspom pozdraviť (ovšem ak to všetko nebola len pretvárka).
Ale ako som už napísal predtým, buď len rada, lebo radšej zahoď pár mesiacov ako trpieť celý život, a tým rozchodom si vyhrala ty a nie on, takže šťastena stojí na tvojej strane.
Neboj jemu sa to vráti aj s úrokmi, a mne je len lúto že sa to stalo práve tebe, lebo vyzeráš byť fajn baba.
Tak ahoj. a pekný deň :27:
19.10.2008 - 03:08 | Filtr
(Panna) elaviel
Jojo, uplne souhlasim. :15: :27: Pekne napsano :27:
09.10.2008 - 22:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele epeta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, myslím , že to vůbec nesouvisí se štírem. Takových se najde asi hodně mezi všemi. On tě prostě nemiloval opravdu. Byla jsi pro něj bohužel nejspíš jen epizoda v jeho bujném a nezodpovědném sexuchtivém životě. Proč jinak by se pouštěl do dobrodružství po tak krátké známosti z chatu? A nemyslím si , že na to má jakoby ještě věk, že by ho omlouvala jeho nevyzrálost. To je taková povaha. Ale starší muž by si tě jistě víc vážil a cenil. Jistě tě to zranilo, ale v podstatě zachránilo. Měj se fajn. :29:
07.10.2008 - 14:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zakelina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele woppy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Ariane,
máš pravdu, traky začínám věřit, že nic není dílem náhody:-)
04.10.2008 - 13:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Slay
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele woppy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky Slay,

no síla to je. Odepisuji až ted, protože jsem na terapeutickým výcviku a tady to rozebírám každý den, takže mi jde hlava kolem a v podstatě všichni kolegové měli stejný názor jako ty. Těžko by mohl udělat něco čím by více ublížil. Ale život jde dál. Jen co se zítra vrátím domů budu reagovat i na další zajímavé reakce. Pěkný den
03.10.2008 - 22:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slay, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak tohle je teda hnus woppy, to teda bez reci.
Sem chlap,ale pro tohle nemam zadny pochopeni, kdyz z tebou nechtel bejt, mel to rict. Ale to by musel bejt chlap a ne posera.

Moje bejvalka mi udelala taky hnusnej rozchod,ale na tohle se necape...
takovy lidi nestojej za slzy, ale i presto je to tezky,pac ma clovek vzpominky, ktery nevymaze
03.10.2008 - 18:47 | Filtr
(Štír) Elenor » ***
:15: vezmu si to k srdci a začnu nad tím přemýšlet. :3: Ale nevím,co mi mají prozradit třeba ty křivý nohy. :25:Jako nos u chlapa,to bych možná věděla. :5: :5: :5: :5:
03.10.2008 - 15:52 | Filtr
(Rak) Zakelina » Arienka
Milá Petro,
taky jsem račice, takže dobře vím, co city pro nás znamenají. Nebudu ti psát, kdo má
vinu, za prvé jsem neslyšela názor tvého bývalého partnera a za druhé si stejně myslím,
že by to nikam nevedlo. V tvé situaci je důležité jen jedno, a to pochopení, proč se zrovna v tvém životě vyskytnul tenhle člověk, líp řečeno čemu tě měl naučit, co ti měl dát.
Žádné setkání nejsou náhodné a co tě nezabije tě posílí... Hlavu vzhůru!
03.10.2008 - 12:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Omlouvám se - změna:
jsem zamilovaná - přestanu být zamilovaná. O.K.?
:3:
Pokud už miluju se vším všudy, jak píšeš, neumím to vrátit. Pak mě případné opuštění bolí a trvá to roky ( u mě ), než přebolí. A do té doby fakt nejsem schopná znovu milovat. Zamilovat se asi ano, ale ne milovat - podle Tvé terminologie.
:20:
Takže pokud ten nevěrník byl schopný jí takhle zahnout, tak byl do milé Račice zamilovaný, ale ta odezněla, nepřerostla v lásku. To jsem psala už někde na začátku. Asi to tak bude. Takže nemá cenu pro něj plakat.
:14:
03.10.2008 - 09:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
aha, asi nedorozumění v terminologii :4:
Já tom,u prvnímu říkám zamilovanost, milovat je pro mě když miluju člověka s tím že ho znám, všechny jeho součásti i ty které se mi třeba nelíbí, ale nejsou takovou překážkou a beru ho i s nima. Proto pro mě milovat a přestat milovat je nepochopitlný termín. :3:
03.10.2008 - 09:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elenor
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
třeba děláš chybu :3:, neříkám soudit, ale vzít v potaz... činy vykonané vědomě mohou klamat, věci které člověk nemůže nijak ovlivnit ho mouhou prozradit :3: :5:
03.10.2008 - 07:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Miluju ho - přestanu milovat = fáze do půl roka ... když se do někoho zamiluju, protože na mě chemicky zavoní svým feromonem, je to fešný hoch a zaujme mě někde tím, že je vtipný nebo umí hrát na kytaru a zpívat u táboráku či cokoli jiného, mám místo krve euforigeny a chci ho poznat co nejvíc, jestli je to ten pravý. Jenže třeba zjišťuju, že nemá rád zvířata, že je ješitnej a musí se mu furt pochlebovat, jinak se na človka ani nepodívá, že se neumí chovat ve společnosti, do které já chodím ráda, že třeba nemaká, protože se mu nechce a využívá stejnejch praktik jako cikáni, co jsou na podpoře, nesnese se s mýma dětma.... to jsou věci, které samozřejmě při prvním zamilování nemůžu vědět. A s každým takovým poznáním moje zamilování chladne, až zůstane jen ten obdiv co na začátku. Ale to ke vztahu přece nestačí. Takže takový je proces: miluji - přestanu milovat. Ale to není jen doménou Štírů, proboha, jak jinak se poznávají ostatní lidi, co spolu chodí :22:
02.10.2008 - 22:04 | Filtr
(Štír) Elenor
Ahoj Peti,tak vynechám celý zvěrokruh. :4: Protože nemám ráda srovnávání a nesoudím lidi podle znamení,tvaru lebky,oblečení,zakřivení nohou a jiných částí těla....ale podle chování a hlavně činů. To jak se zachoval tvůj ex,bylo fakt hnusný,ale život jde dál.Na štěstí. :3: A jestli jsi udělala chybu?Nikdo není dokonalý,to že jsi se s ním rozešla byl správný počin a rozhodně né chyba. :3:Měj se. :29:
02.10.2008 - 16:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no a v tom je ta potíž: "miluju ho, přestanu milovat..." :3:
To mi přijde divný, ne? Proč? To buď svědčí o citové nestálosti, nebo o tom, že nevíš co děláš a co chceš, pokud ti teda ten druhý neproved něco hnusnýho.
02.10.2008 - 15:43 | Filtr
(Rak) nenenejojojo
Ahoj Petro,
dokážu si představit, co jsi pociťovala celé čtyři dny i poté. Jsem také přecitlivělý rak ;) Zachovala jsi se správně, od takového rychle ruce pryč. Ona už jen ta kombinace vah a štíra říkají své. Přeju Ti, abys příště měla víc štěstí a na všechny chlapy nezanevřela.
02.10.2008 - 12:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, to je rozumný, porozumnět nevyzrálému Štírovi je obtížný i pro něho samotného, natož pak pro někoho jiného.
Ale s tím vnímáním lásky jsem to od Tebe nepochopila :25: Když to vezmu ze svého pohledu:
-miluju - přestanu milovat - zůstaneme kamarádi
- miluju - ublíží mi - ignoruju ho, když se do mě nenaváží
- miluju - přestanu milovat - snaží se mě všemi možnými prostředky dostat zpět nebo mi ublížit - vidím rudě - bráním se, ale pokud možno nejdřív vychladnu a věc řeším potom - žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří.

Nezatracuji - neumím nenávidět. To přenechávám jiným.
:2:
02.10.2008 - 12:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já si o tom všem myslím svý, ale už to nebudu protahovat a argumentovat. Vlastně jsem to vše napsal už v diskuzi u štírů... jediný co mě může utěšit že někteří to mají už zvládnutý a ten zbytek, ti mě nezajímají, protože to je plýtvání času na ně.
Jen se vyjádřím k tomu vašemu "štířímu" vnímání lásky, kdy milujete nebo zatratíte - to je prostě hodně krátkozraké a přestože většina štírů jsou hodně moudří lidé, tohle je asi jejich ta vůbec největší slabina, protože se pak s tou láskou logicky musí minout.
02.10.2008 - 11:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A vůbec -
Woppy tu psala, že její ex-přítel je napůl Váha, napůl Štír. Takže je možné, že jeho váhavost a nerozhodnost mezi dvěma partnerkami není způsobena žádnou z vlastností Štíra, ale váhavostí Váhy.

Prostě Woppy,kašli na něj. Zachoval se jako hajzl, podvedl Tě, neumí se vyjádřit, jestli jo nebo ne a aby s Tebou chodil jen z lítosti, to si nezasloužíš. Najdi si někoho, kdo víc ocení Tvoje vlastnosti a starostlivost.
:17:
02.10.2008 - 10:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo a ještě ke 4ce - Rakovi rochodem ublížíš vždycky, ikdyž mu předestřeš všechny důvody, v té chvíli je odmítne a bude se ptát: Proč, vždyť Tě miluju !
02.10.2008 - 10:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo a k tomu bodu 5. - nedělám si srandu. Ale manipulace všeho druhu ze všech stran se dá buď skousnout nebo ignorovat, ale citová manipulace u člověka, kterýho jsem měla ráda a on ví jak na mě a využije toho, protože ví, že mě to bude bolet - to fakt vidím rudě. A abych ho nemusela "zabít", za to, že zneužil mojí důvěry k němu, tak raději budu dělat mrtvého brouka. Po takové zkušenosti se potom člověk nerad dává v šanc, aby ho zase někdo mohl zranit.
02.10.2008 - 10:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale já přeci neobhajuju hnusné vlastnosti, já se snažím vysvětlit, že každý může od ješitné a žárlivé mladosti dozrát do stadia, kdy se omlouvá a nebo nic tak ošklivého už nikomu nedělá. Ale doba zrání přece není jen věcí Štírů, zraje každej člověk.
Výhrůžky nemá rád nikdo, já jen upozorňuju na možnost, že Štír nereaguje mnohdy jako jiná znamení výbuchem a ulevením si, protože ví, že tím nic nevyřeší. Nechá věci vystydnout a řeší je třeba v době, kdy už to druhá strana nečeká - pak tomu říkáte rána pod pás v době, kdy už ji nečekáte. Pomsta??? Jenže na afektovanou pěsťovku v ten daný okamžik nemá, protože neví, jestli by jí dal oprávněně nebo ne. Navíc - Štíři většinou nikdy neútočí, ale pokud jsou napadeni, tak se účinně brání. Vůbec jsem nemluvila o mstě, ale o sebeobraně. Když se budu bránit, budu to mít sakra promyšlené, aby se mi nestalo, že mě obviní křivě a ještě mu za to "zaplatím".

Takže jako Štír tady odhaluju naše slabiny, ale jen tady. Jen proto, aby si ta zraněná Račice třeba uvědomila, že je to hajzl, ale že to není proto, že by byl bezcitný. Opak je pravdou. Když krysu zaženeš do kouta, taky skočí a kousne Tě. Je proto horší, než jiná zvířata? A některá zvířata se dělají mrtvými, když cítí nebezpečí. Jsou proto horší než ta, co to nedlají? Jsou jiní. Tak si je domů tahat nebudu, ale nemůžu říct, že jsou špatná.
:3:
02.10.2008 - 09:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
3. dobře, tak ho neomlouváš, ale dost to tak působí. Já třeba vím co ho pohání a co to způsobuje, je to strach, vnitřní nejistota, rozporuplnost, rozervanost... nesoudím jeho podstatu co je uvnitř, konstatuju že navenek se chová jako hajzl a to je fakt. To co ho k tomu vede je čistě jeho problém. Nikdy jsem se snad nezmínil o bezcitnosti štírů, nebo ano? Naopak jsou uvnitř přecitlivělí a pokud to neumí zvládat, projevuje se to navenek jako chlad a krutost.

4. rozchodem vždycky ublížíš - nesouhlasím. Jen to chce víc odvahy, když se dokážeš rozejít a sdelit důvody a dáš druhé straně najevo co pro tebe i tak znamená, nesejmeš jí sebevědomí jako tím že ji podvedeš a postavíš ji do role nějaký onuce...

5. byl zděšen že s ním někdo chce manipulovat? To má být zase omluva? Možná sis všimla, ale člověk je dnes a denně vystaven manipulacím všeho druhu a ze všech stran, média, lidi kolem.... omluví mě když půjdu postřílet redakci zpráv za to, že se cítím tím co vysílají manipulovanej? :3:

6. štíři jsou specifičtí tím, že se snaží obhajovat svoje hnusný vlastnosti a okolí ještě přesvědčit že vlastně za nic nemohou. To mě může nas*at. Když něco udělám a není to pěkný, lituju, omluvím se a snažím se to napravit a neopakovat.

7. nemám rád výhrůžky se štírem si nic nezačínej, radši mu neříkej že je bezcitnj hajzl... (proč by nemohla projevit svůj názor a ulevit si?). Silný a inteligentní nepřítel? To myslíš vážně? Mstění se je projevem síly a inteligence? :5: Opravu silnej člověk se na něco takovýho vykašle, nepotřebuje si nic dokazovat. Štír jen ukazuje svá slabá místa, to je pošetilé :3: ... naštěstí ten kdo by ho mohl do těch míst přesně trefit má dost rozumu a charakteru že to neudělá a ani nebude hloupě vyhrožovat.
02.10.2008 - 09:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
1. tak v tom nesouhlasím, to co popisuješ je stav, kdy se někdo od té bývalé nedokáže odpoutat a má ji stále rád. Tak to není a je hodně velikej rozdíl někoho si vážit a být s někým dobrý kamarád. Samozřejmě jen za předpokladu že mi neudělal nic hnusnýho, jinak se s ním už nebavím vůbec. Ty vztahy jsou o dost chladnější, i když uctivé a s ohledy na novou partnerku takový ten odvoz z koncertu apod. nepřichází v úvahu... no vlastně i kdybych byl sám tak bych to neudělal, může si vzít taxi, už se mnou není tak ať se stará :3: Jako něco jiného je když má někdo vážný problém, ale to bych pomohl i někomu koho skoro neznám.

2. To je problém štírů, jejich nezralosti. Majenické chování o něčem vypovídá a k žárlivosti si každý důvod najde i tak.
02.10.2008 - 08:13 | Filtr
(Váhy) dreamer81 » woppy
Ake znamenie vyhladat?

Ako k Racici, by mal k tebe najviac ist prave clovek ktory ma Slnko v Stirovi, Rybach, pripadne Bykovi alebo Panne.

Mas Mesiac v Bykovy co ta zas predurcuje k partnerovi ktory ma Mesiac v Panne, Kozorozcovi, Rybach alebo Bykovi.

Vzajomna kompatibilita vsak pozostava zo vsetkych aspektov horoskopu a nielen postavenia Slnka alebo Mesiaca preto si radsej nehladaj ludi podla znameni ale podla toho ako si s nimi rozumies :1:.

p.s.: Ten inzerat znie dobre. Ked sa prestahujem do Brna a uvidim ho niekde, urcite sa prihlasim :3:
Příspěvky: 66-42 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »