tajemství v mobilu


17.09.2008 - 22:51
(Blíženci) trpaslicka
tajemství v mobilu
....už se vám stalo, že váš milý či milá tajně nakoukla do vašeho mobilu a pak hned nabral váš život jiný směr??? Mě se to stalo, ale zatím to není moc žhavé...jak jste na tom vy??? :16: :23:

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
01.10.2008 - 15:25 | Filtr
(Beran) bizonecka » Nuna
Ano,dokáži jen plně souhlasit.Nuna to vyjádřila tak stoprocentně že dokážu jen beze slov kývat. :1:
25.09.2008 - 12:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
přesně tak,já ho teda nechávám ležet hodně vysoko,protože mladej je všetečka a hned by někam telefonoval,ale jinak si ho u mě může kdokoliv nechat ležet kdekoliv,třeba mě přímo pod nosem,je mi to jedno.
je to v podstatě jejich věc,jak to maj doma zařízený,jen mě to prostě od něj děsně překvapilo,že patří k těm,kteří si to doma nechají líbit... :27:
25.09.2008 - 11:54 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka » Nuna
...tady to trošku upřesním....

..není dávno, co jsem začla toto téma..., proto, že (po dlouhém setkání s kamarádem s daleka) mi večer přišla sms...to jsem dostala otázku "kdo ti píše?" a já jelikož jsem nechtěla rozebírat, že je to on - odpovím "e-mail"..... :16:

Už rozumíš? Troška lži pro své soukromí a on mi na druhý den vleze do mobilu (blbec jsem to nesmazala!)
Takže tak to vše vzniklo..... že, když mu povím stejně neuvěří....

Nezažili jste zvědavějšího chlapa než já mám doma.....někdy si myslím, že mám doma ženskou :4: :4: :2:!!!!
25.09.2008 - 11:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tatuat Fairy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud si to dovolí, když u toho je, pak si myslím, že když u toho není, dovolí si to klidně dvakrát. Nevím, já tedy choulostivý sms mažu hned, hlavně kvůli dětem, protože když nemají kredit, tak jim mobil půjčuju na zavolání nebo sms. Přítel taky, tak asi taky co nemají vidět maže, protože je sice učím, že nemají lézt do mých sms, ale co kdyby se jim to třeba omylem zadařilo, že? A mobil doma nelídáme nikdo, kde leží, tam leží, protože si věříme, že si do něj nelezeme.
25.09.2008 - 11:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jen takovej čerstvej zážitek k tomu,o čem se tu s Kouďákem bavíte.včera jsem v práci mluvila s kamarádem, sobotu jsem mu omylem poslala vzkaz,kterej byl určený někomu jinému a bylo v něm pár důvěrností...povídá mi "mně to nevadilo,i když jsem byl překvapenej,že mi tohle píšeš zrovna Ty.ale máme oba štěstí,že si ho nepřečetla Žaneta(manželka).dost mě zarazilo,že zrovna on tohle dovolí,aby mu jeho manželka takhle zasahovala do soukromí,prohlížela vzkazník a emaily,telefon a taky jsem mu to řekla.bylo vidět,jak hrozně je mu to nepříjemný,ale stejně s tím nic neudělá.řekne jen,ona si to dovolí,jen když jsem u toho,ale i tohle už je zarážející.a hlavně nikdy neví,že to nedělá,i když u toho není... :3:
25.09.2008 - 11:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já se taky někdy ptám, ze zvědavosti prostě. A bud dostanu odpověď a nebo taky tohle: "někdo po mě tvrdě jde !" Tak odpovídám: "až budeš klesat ke dnu přehrady, vzpomeň si že jsem Tě varovala.." Nechce, neřekne, no a co. Když mi nikam neutíká a najednou nemá spoustu práce, že by z ničeho nic musel zůstávat přes noc a tak nečekaně... Je to o důvěře.
25.09.2008 - 09:23 | Filtr
(Blíženci) Nuna » trpaslicka
Mělas říct " je to email" Taková situace si přece nic než věcnou a stručnou odpověd nezaslouží. Ale Tebe překvapilo a rozhodilo, že se vůbec zeptal že? :25:
25.09.2008 - 08:45 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka
:11: :23:..zrovna včera mi přišla nějaká sms a já byla otázaná kdo mi píše.......(byl to e-mail).... Když jsem zautočila s odpovědí, že když mu to řeknu nebude mi věřit....ptal se zda mám co tajit.....
Co mu na to mám říct????.....takže já snad své soukromí (13komnatu) snad vůbec nemám ..... :8: :9:
25.09.2008 - 07:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Napsalas to mooooc hezky, Nuno. Naprosto souhlasím. Důvěra je základ vztahu, já to říkám pořád.
:27:
24.09.2008 - 23:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuno jsi skvělá ženská, rád Tě poznávám.
24.09.2008 - 21:58 | Filtr
(Blíženci) Nuna » piháček
:6: :1: :26: :17:
24.09.2008 - 21:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já si myslím,že věta-že

VĚŘ SÁM SOBĚ,SÁM V SEBE A POTOM V TO,ŽE MÁŠ VEDLE SEBE ČLOVĚKA, O KTERÉM VÍŠ,ŽE I KDYBY PŘED TEBOU TELEFON SCHOVÁVAL,TAK I TAK JE VŠECHNO V POŘÁDKU...

je úžasné :17: a měli bychom si to dát na ledničku a vidět to 24hodin denně...
sama mívám někdy našeptávače v hlavičce:podívej se mu do mobilu...podívej se mu do emailu....
ale nesoudím nikoho,kdo to udělal a podíval se,asi to v té chvíli udělat musel-nezvládl toho našeptávače okřiknout..

ale,když se nepodívám-jsem na sebe hrdáá a spokojená...

byly doby,kdy jsem se dívala,je to 10let minulost a v ten čas to muselo být...

nyní si vytisknu nunynky slova...dám si je na lednici....a bude mi dobře :5:


24.09.2008 - 21:05 | Filtr
(Blíženci) Nuna » koudak
Pořád nevidím tu souvislost se šmírováním telefonů a jiných zásahů do nejniternějšího soukromí člověka. Jednou
jsme byli s manželem u psycholožky - kvůli jeho přílišné,až chorobné žárlivosti. Snažila se mu vysvětlit, že každý člověk má právo na jakousi 13tou komnatu, do které by nikoho neměl pouštět. Nemusí zákonitě
to být něco "zlého",ale prostě ryze osobní věc. Peněženka, mobil, někdo si píše deník, soukromá korespondence...i ta zmíněná osobní chvilka na toaletě či v koupelně. ( Napíšu Ti do vzkazu něco opravdu ryze osobního,sem se to nehodí,kdybych na to zapoměla, tak mi to připomeň :4: ) Jsou prostě věci a chvíle, se kterými a při kterých chce být člověk jenom sám a je to tak v pořádku. I když s tím druhým sdílíme jak já říkám " polovinu srdíčka a duše", tak i tak chceme a musíme mít něco svého. Každý člověk je sám o sobě osobnost a pokud nemá ten pocit, je to zlé.
Nemyslím si, že by jakékoliv zklamání v životě Ti dávalo právo porušovat něčí soukromí ani když to děláš s vědomím partnera. Pokud sis něco prožil zažil sis zklamání, je třeba se s tím vyrovnat a ne dělat vše pro to,abys to zklamání zažil znovu. Protože věř či ne - tak jak to praktikujete vy, to je jedna z cest k té podezíravosti a potažmo nevěře opět.Je možná jiná, než jakou ses k tomu dobral v předchozích vztazích,ale konečný efekt je stejný. Ty musíš věřit ! Nejdřív sám sobě, sám v sebe a potom v to, že máš vedle sebe člověka,o kterém víš, že i kdyby před Tebou telefon schovával, tak i tak je všechno v pořádku. :1:
24.09.2008 - 19:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuno souvisí, jsou to tajemství které má člověk v sobě, někdy je lepší se o ně podělit.
Někdy se to tak stane že zklamání střída zklamání, zažíval jsem to v lásce často. Dal jsem maximum, dostal málo. Teď si myslím že jsem toužil po věcech které nemůžu mít, pro to ta zklamání.
Dnes se dívám co ten člověk chce a nakolik mu to můžu dát, většinou narážím že jsem hodně odlišný od běžných norem.
23.09.2008 - 06:59 | Filtr
(Blíženci) Nuna » koudak
To víš,že ublížil. :3: A mnohokrát. Ale nemůžu říct,že lidi jsou jen ošklivý, za spoustu věcí jsem si taky mohla sama. Nevěděla jsem,že lidi mi budou dávat jen tolik lásky ,kolik budou schopni a ochotni. Chtěla jsem mít vždycky všeho maximum podle mých představ. Dneska vím,že to byl nesmysl. Ale s tímhle příspěvkem to fakt nesouvisí. :3:
23.09.2008 - 00:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Nuno, lék na štěstí a lásku asi není, držím Ti palce aby Ti to s Tvým kamarádem vyšlo, jestli to budeš chtít.
Jen mě jěště napadlo, ublížil Ti někdo hodně v lásce nebo kamarádství? Petr
22.09.2008 - 10:58 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Sem.miš
No...není to hezké,že si takhle můžeme říct "jsme silné" ? :4: :1:
Víš o čem to je? Že si člověk může vážit sám sebe. Obecně,i v tomhle případě,kdy víme,že takhle bychom - lezením někomu do soukromí - neponížili ani sebe,ani partnera. :15:
22.09.2008 - 10:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky jsem ráda, že jsi silná. Jsem taky silná. Některé ženy jsou prostě silné. Je to zvláštní - silné slabé pohlaví :4: :4: :4:
Ale je fakt, že k tomu dovede člověka život. Kdybych nebyla nucena jednat v určitém období života jako máma i táta dohromady, rozhodovat o všem a o všech v rodině ( myslím děti ), pak bych byla jiná. Ale jak píšeš, Nuno, neznamená to "dokonalá". To je něco, co neexistuje - jen jako nadsázka, když chceme poukázat na to, že něco nebo někoho obdivujeme. A já obdivuju všechny, co dokáží říct: jeho mobil je pro mě tabu. Taky nemám ráda, když mi někdo čte dopisy nebo sms. Co je komu do toho, že?!
22.09.2008 - 07:09 | Filtr
(Blíženci) Nuna » koudak
Vůbec nejsem dokonalá. Jen mě život hodně naučil. :3: Pokud jde o Tvůj a můj postoj k mobilům a jejich sledování či nesledování je odlišný a oba jsme vyjádřili své názory. Tím to končí,ani jeden ze svých zásad neslevíme a je to tak v pořádku, každý žijeme jiný život a jinak. Co vyhovuje jednomu nevyhovuje druhému a naopak.
Jsem silná, musím být silná, protože kdybych nebyla silná, tak bych dávno ležela v Bohnicích na uzavřeným oddělení. Jsem hrdá na to,že jsem silná. Štastná? Asi ne. Ne vždy a výhradně,ale pracuju na tom. :3:
21.09.2008 - 22:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » trpaslicka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím
21.09.2008 - 22:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není to hloupé, chtěl jsem tím říct že některé věci je potřeba přijmout takové, jaké jsou, i ty negativní.
Nuno jsi téměř dokonalá ženská, jen mám pocit že nejsi v životě moc šťastná, chceš být silná, jsi silná a tvá síla tě níčí.
Omlouvám se že to tak píšu, ale k tobě jsem byl vždy hodně otevřený.
Píšeš že jsi zamilováná, řekni mu o své lásce, očekávej prohru, pak vyhraješ.
21.09.2008 - 15:15 | Filtr
(Rak) - E - » Nuna
:5:
Jo, máš recht, takle by se z tý podezíravosti mohli všichni zbláznit... :1:
21.09.2008 - 12:06 | Filtr
(Blíženci) Nuna » koudak
To je - s prominutím - pěkná hloupost.
Na podezíravosti vztah nepostavíš a již vybudovaný vztah každá podezíravost pomalu ale jistě zničí. Tomu o té zdi nerozumím. Buď partnerovi věřím natolik,že vím,že je mi věrný, nebo je mi to lhostejné i kdyby mi nevěrný byl. Obojí je rozhodně příjemnější než ho podezírat z něčeho špatného. Podívej kolik je tady lidí,jejichž problémy souvisí právě s tím,že byli příliš podezíraví. :8:
Navíc kde máš jistotu, že Tvoje partnerka ty smsky před tím,než Ti telefon půjčí nemaže? Kde ji má ona? A zase tu máme podezíravost. To je hloupé,že? :1:
21.09.2008 - 08:51 | Filtr
(Střelec) Iva (67) » koudak
A mám při tom strašně krásný pocit,jak se o mně krásně stará.... :4: :4: :4: :4:
21.09.2008 - 07:38 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka » koudak
Ale já nikam koukat nepotřebuji....koukal se přítel..... :8:
Až budu mít potřebu dívat se do jeho mobilu asi se budu dlouho rozhodovat zda to udělat nebo né..... :2: :3:
Příspěvky: 78-54 53-29 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »