Kdo může klidně říct..


17.09.2008 - 13:41
(Blíženci) trpaslicka
Kdo může klidně říct..
.....že si našel tu pravou lásku pro svůj život. :12: Je stále zamilovaný a nemá ani nejmenší myšlenku, že by byl lásce nevěrný. :18: Ptám se spíše manželských párů nebo párů spolu jen žijících již nějakou řádku let.Nenapadne vás pokusit se zažít něco jiného? Nebo aspoň politovat, že ve svém životě o něco ještě přicházíte?Proč jsou dnes na "denním" pořádku samé rozvody- hledě nehledě- na děti? :8:Co si pak ty děti vezmou za příklad???Jdeme pomalu kvůli svého libida do záhuby?

Řazení:
20.09.2008 - 07:51 | Filtr
(Blíženci) hela215
no já to nezchytám,tak to můžu napsat jak to je.nevím,zda jsem našla tu pravou lásku,denně jsem přesvědčuji že ne.no a problémy to je kapitolka sama pro sebe.ráda se pobavím s jinými muži,ale kdyby mělo přijít na lámání chleba vím stejně že s jiným než je ten můj"lesní muž"bych nevydržela :1:
19.09.2008 - 10:25 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka » _panenka_
nn dva roky je pro mě nic....zajímá mě delší stádium vztahu.....
To je zatím krásné váš vztah a moc ti to přeji...jen ať to dlouho vydrží..... :15: :12:
19.09.2008 - 10:23 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka » koudak
Vidíš....... ale určitě jsi to zvládnul..... :5: :3:
19.09.2008 - 08:48 | Filtr
(Panna) _panenka_
no já jsem s přítelem dva roky. bydlíme spolu, taže se vídáme denně..nevím, jestli je to pro tebe dost dlouho, ale jsem si naprosto jistá, že je mi věrný a já jemu taky...hodně spolu o všem mluvíme..no popravdě mi on "vyslepičí" naprosto všechno :4: no a já jsem ženská, takže bych řekla, že k sobě máme hodně upřímný vztah :5:
19.09.2008 - 02:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » trpaslicka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už jsem to dneska zchytal.
18.09.2008 - 13:12 | Filtr
(Panna) alassea » Sem.miš
tak nejak som to myslela :15:
18.09.2008 - 12:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Prostě platonická láska - jako když já miluju Seana Conneryho :-) No, ani by mě nenapadlo mu to říkat, tolik ho zase nemiluju, abych se za ním hnala a učila se anglicky.
:3: :4: :3: :4:
18.09.2008 - 11:02 | Filtr
(Panna) alassea » Sem.miš
Neflirtujem,pretože to neviem,a asi by som nedokázala ustáť tú hranicu,tým,že som napísala,že najlepšie je zamilovať sa do niekoho tajne-tým som nemyslela,že aby o tom manžel nevedel,ale aby o tom nevedel ani ten,čo som sa doňho zamilovala ,pretože to je zase o tých hraniciach - a ja ich porušovať nechcem,iba mi je dobre na duši,keď stretnem človeka,ktorý vo mne vyvoláva sympatie,alebo nejaký dobrý pocit-že naňho myslím dlhšie jak je zvyčajné-a vtedy si poviem-dobre,že ten človek je,som tomu rada-a to mi stačí.Pretože nemám dovody na niečo iné. :17:
18.09.2008 - 09:33 | Filtr
(Střelec) Iva (67)
Nechci zažít nikdy nic jiného.Opravdu ne. :1: :1: :1: :27:
18.09.2008 - 08:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Beo, já třeba flirt beru odděleně od jakýchkoli citů. Je to jen o pohledech, o dvojsmyslech ve slovech, o "sundání neviditelného chlupu z ramene nebo o pochvale toho či onoho... Není to o zamilovanosti, ani té nejmenší. Je to prostě jen vyventilování takových těch projevů, co člověka potěší, protože je potřebuje občas slyšet a já je ráda říkám, protože mě těší, že někoho potěším... Prostě hra. Ale musí jí umět hrát oba, aby nedošlo k nedorozumění. Když zjistím, že někdo nechápe pravidla, tak přestanu, protože nechci někomu vysvětlovat: Já jsem to tak nemyslela, to sis špatně vysvětlil, omlouvám se, že jsem ti způsobila citovou újmu, netušila jsem, že to bereš jinak....
:6: :20: :14:
18.09.2008 - 01:20 | Filtr
(Panna) alassea
mna to tiež napadlo a myslím,že flirt a malá zamilovanosť dlhoročný vzťah nezničia,v poslednej dobe /a neviem,či je to rokmi/ som takú malú zamilovanosť pocítila a musím napísať,že mi bolo dobre na duši a tiež si myslím,že to bola vzpomienka z minulosti / z minulých životov/.Ale myslím si-ak sa v manželstve zamilovať tak tajne :12: a viac nič.Moj manžel sem tiež chodí-tak snáď ma nezabije :4: :5: :6:
17.09.2008 - 22:38 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka » koudak
To jsi velice odvážný..... :3:
17.09.2008 - 22:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, teď mám přítelkyni se kterou si relativně rozumím, přesto se neubráním myšlenkám na někoho jiného. Stává se mi to když potkám někoho kdo mě inspiruje, u koho mám pocit že by mě mohl v životě pomoct. Zrovna včera jsem byl na výstavě a potkal jsem tam bývalou spolužačku, ležela mi pak celý večer v hlavě a i dnes. Omlouvám se přítelkyni která sem chodí taky a bude to asi číst.
17.09.2008 - 14:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím, jestli můžu říct, že jsem našla tu pravou lásku. Ale už rok a půl nemám chuť na nikoho jiného. Jeho pohled, když je příležitost a zadíváme se na delší dobu do očí, mě stále dostává do jiné dimenze a způsobuje podlomení kolen a zatemnění mozku. Ale nejsme spolu každý den, takže možná tím se ta doba prodlužuje. U těch, co spolu žijí každý den možná tohle odezní dřív.

To ovšem neznamená, že bych "jen tak" nezaflirtovala s kolegou, kámošem nebo prodavačem či lékárníkem. Flirt je koření, co mi zpestřuje život, je to legrace, je to o spontánních reakcích, je to o tom, že vím, že nemusím hlídat každé slovo a pohled. Můj milý milovaný má tentýž talent, takže si nemáme co vyčíst a vše je O.K. A vůbec to neznamená, že bych ho nemilovala. Naopak. Dostává pak krásné sms, protože se mi stýská.
:6:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »