:-(


09.09.2008 - 21:32
(Ryby) denyvolant
:-(
ahojky...můžu se zeptat myslíte si že třináctiletá holka může mít šanci u osmnáctiletýho kluka???

Řazení:
09.10.2008 - 01:02 | Filtr
(Střelec) bet.7

Ahojky přesne tak ja stebou na 100%souhlasim
28.09.2008 - 18:08 | Filtr
(Ryby) denyvolant
ahoj..díky za názory...víte co ale vám se to povida..ale copak se da zapomenout na to kdyz sme se polibily???mno me to teda moc nejde...a ja zase nejsem tak blba ze nevim ze ceka neco jinyho nez jen drzeni za ruce ale zase nejsem tak blba abych se s nim vyspala...tohle je asi diskutabilní téma..
11.09.2008 - 20:17 | Filtr
(Lev) simba » Sem.miš
Souhlasím s Míšou, tedy Sem.miš.kou :1: Ve 13ti letech je to něco jiného než o pár let později. Z velmi blízkého okolí vím, že kluci v tomto věku už chtějí víc než jen chození a držení se za ruku. A na antikoncepci je brzy, ta je od 15ti. Tak se řiď radami Míšy a držím palečky, ahoj
:17: :15:
11.09.2008 - 13:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Smilki
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, nikdo jí tu nic nezakazuje. Jen ji tak trochu připravujeme na to, že to asi nebude do konce života....
10.09.2008 - 19:15 | Filtr
(Rak) - E - » Smilki
my ji to nezakazujeme...
10.09.2008 - 18:41 | Filtr
(Beran) Smilki
Proč by nemohla...?.Rozdíl pár let nesouvislí s tím,jestli ho máš opravdu ráda..No a jestli ano,tak je nejviší čas mu to oznámit....:-) :1:
10.09.2008 - 17:37 | Filtr
(Panna) sunray
Mno, je to 5 let rozdíl a to v tomto období vás obou může být docela dost znát. Ale upřímně i v říši dospělých (tedy od 18ti let a výše) je to celkem občas znát :-), že jsou mentálně a duševně jinde ... Pokud byste si nejprve povídali, zjišťovali, jaké máte zájmy, jestli se k sobě rozumem i citem hodíte, pak se z toho může něco vyklubat. Ale bacha, aby, jak je výše zmíněno, se z toho nevyklubalo miminko. Na to jsi přeci jenom mladá. A taky jsi ještě pod zákonem. (To jenom jako dodatek k tomu všemu).
10.09.2008 - 13:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Holka zlatá, i u 60tiletýho, jen jestli máš ráda čokoládu :-)
Jasně, dělám si srandu. Ale jinak je to asi tak, že po pár měsících byste zjistili, že on skončil s pubertou a změnil se a Ty jsi zrovna v pubertě a probíháš změnou, takže byste to asi moc neukočírovali. A on už bude chtít víc, než jen chození za ruku a Ty jsi ještě pod zákonem....
Neriskuj víc, než je nutné a nebo prober s mámou antikoncepci. Mojí dcery spolužačka rodila v 15ti a není to žádnej med, to mi věř.
Vzdej se šance na vážný vztah. Zatím. Jestli s ním chceš chodit - prosím. Ale zkus to ukočírovat v těch "chodících" kolejích, existuje netting a petting a je to taky krásný.
:27:
10.09.2008 - 07:14 | Filtr
(Panna) _panenka_
víš já bych řekla, že na věku až zase tolik nezáleží..víš, pokud se mu líbíš, bude s tebou.. :3:
ale na druhou stranu tihle kluci mají trochu jiné potřeby a zájmy... Víš ty by ses měla spíše poohlídnout po mladším..časem sama zjistíš, že to by pro tebe bylo to nejlepší :17:
09.09.2008 - 22:20 | Filtr
(Rak) - E - » WOAM
Jednoduše řečeno snad míň procent takových vztahů vydrží, než je mezi námi gayů a lesbiček. :5:
Vydržet to může, ale zažil jsem 15-13 a i to mi připadalo trochu moc...dokud se holka aspon neblizi k ty patnactce (protože obracene to neni moc casty pripad vztahu), tak je ten rozdíl dost velkej a vyrovná se to až dýl, kde nemusí vadit deset let vůbec.
navic v tech 15 stejne casto je si myslim ten rozdil jeste moc velkej a to hlavne v nezavislosti a i v ty hlave i kdyz to je individualni.
09.09.2008 - 21:52 | Filtr
(Lev) WOAM
Věkový rozdíl pěti let není tak moc v pozdějším věku, ale v době dospívání to hraje hodně velkou roli, protože se každý z partnerů vyvíjí jinak rychle, jiným směrem a z jiné příčky. Je dost dobře možné, že se sami sobě vzdálíte psychicky tak rychle, že vám celý vztah bude připadat jako "hloupé poblouznění", ačkoli jste si v tu dobu skutečně rozuměli.
Ale nechala bych si na tvém místě projít hlavou jendu věc - osmnáctiletí kluci - vlastně moji spolužáci - dokážou ještě pořád dost často brát holku jako něco pěknýho a milýho, co jim sem tam namasíruje záda a s kým jdou na pivo, když kamarádi zrovna nemůžou.
Pokud se mu není schopná vyrovnat třeba intelektem nebo citovými zkušenostmi z jiných vztahů, aby mohli skutečně najít společné smysluplné téma, je taky ale dost možné, že svou dívku jen využívají k nějaké kratochvíli a jinak to moc neřeší. Zažila jsem, že se skutečně dokázali zamilovat až po uši do nějaké mladší slečny, ale ta jim musela být naroveň. I tak rozchody v tomhle věku musí strašně bolet a většinou je to otázka pár týdnů, maximálně několika málo měsíců.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »