olasce a nenavis


09.05.2008 - 04:16
(Lev) ivca23
olasce a nenavis
ahoj potrebovala semse snekim poradit us ne vim jakdal ze svim patnerem mam snim hodne moc tesky zivot stale jen placu on bere drogi je to hnust ale nevim jak dal sem blazen ze mu sechno trpim ale ne vim a ne chapu proc sem porat snim porat jen cekam jestli bude sechno v poratku jedna vec je to ze snim mam dite ale moc mi vadi ze us nanas vubec nestoji porat dela to co chce a ja ne vim co dal nejde mi to se snim rozejit sem snim us 5 let je to porat stejne hodne us knemu citim nenavist zlo jak to sechno mam udelat abich us mnela zivot a porat to nejde porate mi moc se bojim jak za raguji kdis ho necham to ho se moc bojim pritom ja ho miluju ale jen kdis nema tu drogu sobe jinak jde mi ojedno ze kdis ho ne cham co kdis si nekho najde a prestane stim co dela a ja se budu trapit tim ze s druhy holce treaba dokaze a ja porat jen cekam a davam mu sanci co kdis je to zbitecne cekat :9:

Řazení:
16.05.2008 - 12:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ivca23
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zamilovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no to sem rada,ze nejsi vdana za toho narkomana,vyhod ho z bytu,ty hloupa,on vubec nema co delat v byte tvych rodicu a u tebe,jestli neni zenatej s tebou?!
nad cim tady vubec places?
mas to jasny jak facka!
uz ti nic nereknu,tohle jsou me posledni slova na tvoje trapeni-vschop se,to vis,nejsi zadna chudera,ktera nemuze mit nikoho jineho,jen narkomana?§
podivej se do zrcadla a bud sebevedoma,zavri dvere a srdce pred nim!!!
a to je vsechno co ti uz k tomu reknu!
a kdyz neuslechnes,tak si hloupa a zaslouzis si toho narkomana!
a neplac,nemas proc!!!delej neco-kopni ho do prdele a smej se mu,a nebul! :4:
10.05.2008 - 22:26 | Filtr
(Lev) ivca23
ahojky jo mas pravdu je to tesky moc hodene sem to ho zazila spateho as moc co sem snim porat jen plac nic vice ja us ne vim za tim us tu neni dva tydny je pric a ni mi nezavola co a jak co mala vubec to neni muz kemne mejsem snim vdana jen snim mam dite a sem snim 5 let ja vim ze muzu mit jine ho ale bojim se ty samoty ja bich si odvikla odne brzo vis ce ho se taky bojim on omne vi sechno muj pritel a ja ne vim kdis bich mnenla druheho ja bich to ne dokazala ja sem bila poctiva u miho pritele a ne vim jestli bich to zvladla s druhim to mam taky v tom problem vis tak ne vim jak bi to sechnio do slo mozna ze as podlse dobe ze ? bich to zvladla co mislis
09.05.2008 - 18:38 | Filtr
(Štír) Kozoštírek » ivca23
Ahoj Ivčo
Ve všem stojím za tím co ti tady holky napsaly. Musíš z toho pryč a čím dřív tím líp. Zkusila si dost a život máš jen jeden. Držím ti palce! Moc! :17:
09.05.2008 - 18:21 | Filtr
(Panna) elaviel
Jeste jedna vec - psala jsi, zes ho vyhodila, ale on se stejne vratil. Nevim, u kterych rodicu bydlis, ale myslim, ze by ses mela odstehovat uplne pryc, aby on nevedel, kde bydlis. Nemusi to byt jine mesto, i kdyz to by bylo asi nejlepsi, ale hlavne, aby on nezjistil, kde jsi a nenasel te. Tak to je ode mne prozatim vsechno. :1:
09.05.2008 - 18:14 | Filtr
(Panna) elaviel
Ahoj Ivanko, prosim te, vykasli se na neho co nejdriv!!! Ja vim, je to strasne tezky, bojis se mozna i ty samoty, ale takovy zivot nema absolutne cenu. To neni ziti, ale prezivani. Budu se opakovat, protoze jsem se v nejakem prispevku zminila o svem byvalem vztahu, ale byla jsem taky s klukem, co bral drogy. Navic mel do toho vseho deprese, nepracoval a kradl a kdyz jsem chtela odejit, vyhrozoval mi, ze se zabije. Sem tam mi dal i facku a nakonec to skoncilo tak, ze me skrtil a to uz jsem rekla dost a skoncovala s nim. Ted si myslim, ze jsem udelala nejlepsi vec ve svem zivote a vubec toho nelituju, i kdyz v dobe, kdyz jsem byla s nim, jsem se bala, ze to bez nej nezvladnu. Je to jak zacarovany kruh, ale moje rada je, jak se z toho dostat ven - rychle od nej utyct!!! Co k nemu vlastne citis vic? Lasku nebo nenavist? Jakych chvil je ve vasem spoluziti vic - tech dobrych nebo tech spatnych? Stoji ti zivot s nim za to? Pokud na vsechny tyto otazky odpovis kladne, pak s nim zustan, ale podle toho, co popisujes, o tom pochybuju. Vim, ze na toto vsechno musis prijit sama a najit to odhodlani a silu to ukoncit, ale nevahej dlouho. Bez nej ti bude stokrat lip. A nakonec to ber pozitivne jako lekci od zivota, kdy ses mela neco naucit. Tak to beru ja a jsem totalne nad veci a stastna, zato ten bejvalej, i kdyz je to uz skoro 2 roky, co jsem se s nim rozesla, mi porad vola a ze me porad miluje. Jsou to kecy a vim, ze kdybych se k nemu vratila, bude to jeste horsi. Na jednu stranu ho lituju, ze je takovej slaboch, na druhou stranu pro nej ale nemam zadne slitovani a nevratila bych se k nemu, i kdybych mela byt cely zivot sama. Jsi mlada, nemela bys plakat, ale smat se a uzivat si zivota. Takhle to ale nepujde a ver mi, ze on se kvuli nikomu nezmeni. Zalezi mu jen na sobe a na tom, aby si opatril svoji milovanou drogu. Drz se a dej o sobe vedet. :1:
09.05.2008 - 16:31 | Filtr
(Vodnář) Leylah
Ahoj Ivčo, tak jsem jakž takž přelouskala tvoje zprávy a snažím se něco vymyslet. Sem tam mi unikají souvislosti, třeba to, jestli bydlíte u jeho nebo tvých rodičů. Nicméně, měla bys vzít nohy na ramena a utíkat. Zvaž, jestli máš kam jít a tak podobně. A pro každý případ, možná by nebylo od věci najít některé z K-center, kde by ti mohli pomoct. Lidé o tom málo ví a bojí se překročit práh takového centra, protože si myslí, že je to jen pro feťáky, kteří somrují stříkačky. Nicméně v těhle centrech je spousta lidí, kteří jsou taky k dispozici partnerům (partnerkám) a ví co a jak. Pokud můžeš, tak se opři o svou rodinu. A hlavně, píšeš, že máš dítě, tak mysli na to malé...
09.05.2008 - 16:23 | Filtr
(Vodnář) Leylah » Nuna
Nuno, měla jsem stejné myšlenky... Ehm, ani jsem nedočetla :6:
09.05.2008 - 15:33 | Filtr
(Lev) ivca23
jo to mas pravdu ja sem to us jednou udelala aus semi boji moc aleja to ne udelam ja ho spis musim ne chat a t de svou cestou aja svoji si ce je do bre ho dat sedet vim ze bi mu to pomohlo ale sechno us v tom zivote bilo i sedel ale porat to delalje ste sem ne skusila ho ne chat a jak to udelam tak on sse zblani a to ja prave chci moc a mozna si to uvedomi a pak bich uvidela jak to snim vipada ze ? moc se bojim sama ze sebe vite proc moc se m znicena us mam nasledki na psichiku do ktori mi rekli je stli stim ne skoncim tak se prej z blaznim stech nervu a us mi pak nikdo ne pomuze dam radu na vas a poselchnu vas
09.05.2008 - 11:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jestli je pravda to, cos tu napsala, miluješ stále toho kluka, kterého jsi tenkrát potkala a živíš v sobě přání, kéž by to bylo zase tak jako kdysi. Nemiluješ toho současného kluka, co Ti ničí život, ale představuješ si, že uvnitř něho je ten původní. NENÍ . Drogy dlouho brané zničí v člověku veškerou zodpovědnost a možná ne lásku, ale schopnost jí opětovat určitě, protože droga se žene za svým ... dávka, prachy na dávku, absťák a zase sehnat prachy na dávku, dávka, ... sliby, den snažení, absťák, sehnat prachy na dávku, dávka.. KOLOTOČ. Jestli je v tom, nech ho. Oplakej toho kluka, co to byl, ale nepodporuj toho narkomana, co je to teď. Jak říká kolegyňka - zničila bys život svůj i vašeho dítěte. Jestli o Tebe bude stát, uvidí, že to myslíš vážně a třeba se začne jinak snažit, ale když s ním budeš zůstávat, uvidí, že si může dovolit víc a víc a Ty mu to budeš dál povovolovat. Nebuď měkká.
A jinak - při čtení Tvého psaní mě napadlo, jestli v sobě taky něco nemáš ?? Neblbni a mysli na budoucnost. :3:
09.05.2008 - 06:20 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Moje reakce bude nejspíš zcela od věci ale takhle jak jsi to napsala jsi to napsala schválně? :22:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »