jůůů


16.03.2008 - 20:09
(Blíženci) Nuna
jůůů
..já jsem ráda někde první ! :2:.. Takže láska? Na téma "vztahy mezi jednotlivými znameními" tady už bylo mnoho příspěvků. Tak co to naladit na trochu jinou vlnu? Co fyzická, nebo řekněmež erotická přitažlivost? Má na ni vliv to, v jakém je člověk znamení? Máte zkušenosti? S kým vám to klape a s kým nikoliv? :3:

Stránka: 2 1
Řazení:
12.04.2008 - 16:29 | Filtr
(Blíženci) Růža13 » Nuna
:4:ˇKde že je ta země :4: :4: :4: :3:
03.04.2008 - 03:21 | Filtr
(Štír) Viktoria
jsem ted mela na jazyce zas neco stiplaveho a budu :16: protoze mam dnes teda ultra naladu co jsem dlouho nemela a dokonce se mnou ani nesijou :21: :21: :21: takze jen :25: :25: :25:
31.03.2008 - 15:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hezký fotky :-)
31.03.2008 - 10:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak tohle je pravda pravdoucí. Láska jako taková nikdy netrápí. Jen pokud je nešťastná, ale to je jen divné a hloupé spojení, které používají někteří zklamaní lidé. Co je nešťastná láska? Je to jen důkaz o tom, že jsem si já něco vysnila a ono se mi to nesplnilo. Nebo ten druhý vycítil, jakýho bych ho chtěla a nějakou dobu se snažil takový být a pak ho to přestalo bavit a já se jen divím, jakto, že se tak najednou změnil? A vyčítám... A co je to výčitka? Je to jen důkaz toho, že jsem měla přehnaná očekávání, která se nesplnila, takže jsem nespokojená. A pokud tohle nepochopím, budu se trápit často ne-li pořád. Na lidi a situace bych asi neměla pohlížet podle toho, jak my bych si to já představovala. Ale bez jakýchkoli předsudků nejdřív zjistit, jaký ten člověk opravdu je, než ho dostanu do situace, kdy se přede mnou bude chtít udělat lepší, aby se mi líbil. A je pravda, že spousta lidí chce někoho vlastnit - ten je můj!! - vykřikují holky a rvou si vlasy... A on je zatím svůj, že. Jen chtěl někoho, s kým by si rozumněl a mohl se doplňovat. Když se mnou někdo chce být, tak se mnou je i přesto, že chodí na tůry, na vandry, na pivo, na bowling... Vrací se ke mě, protože já ho nechci vlastnit, chci s ním trávit pokud možno volný čas, protože je mi s ním dobře, chci s ním mít rodinu, protože má vlastnosti, které když i naše děti vstřebají, bude to dobré. Ale nechci ho uvázat doma, aby náhodou nepoznal nějakou jinou ženskou a nezahnul mi s ní. Pokud je mu se mnou taky fajn, koukne se, zhodnotí, možná i zaflirtuje, ale pak šup domů, tam je klid a pohoda, tam si na nic nemusí hrát, tam může být sám sebou a já ho za to obejmu, dám mu večer masáž a nad ránem při svítání se krásně pomilujem, protože to tak oba cítíme. Když něco miluješ, pusť to. Když se to k Tobě vrátí, je to navždy Tvoje. Když se nevrátí, nikdy to Tvoje nebylo... :18:
24.03.2008 - 15:40 | Filtr
(Štír) íma » ***
Děkuji přijímám :1:
Snad to vyjde :4:
22.03.2008 - 18:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » íma
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za odpověď. Je to stručné, jasné a dokonce i já to chápu :4:. Sliboval jsem pozvání na víno, tak to platí, když budeš mít cestu do Jihlavy :3:
22.03.2008 - 18:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no to já taky :) ale pak bych se promenádoval po ulicích se svatozáří nad hlavou, sníh by mi tál pod chodidly... asi bych si připadal blbě :4:
Nebude to tím že máš ascendent ve štíru? :) No moje zkušenost a teorie se opírala o blíženku která má i venuši v blížencích... ascendent v rybách... je to jako jablka a hrušky :)
22.03.2008 - 12:09 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ***
..tu lehkost jako nastiňuješ bych chtěla umět.. jenže pár takových zklamání člověka - mě tedy - dostane do takovýho stavu,kdy pomalu zanevře na celý opačný pohlaví.. mám sklony k extremismu a když na jednu stranu umím milovat horoucně, na druhou pak nejsem žádného vztahu schopna ze strachu z dalšího zklamání..ale to už fakt není příběh pro veřejnou diskuzi..
:1:
22.03.2008 - 11:52 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Petr9
..jeden chlap na vaření,druhej na úklid,třetí do společnosti, čtvrtej na sex...pátýho si nechám v záloze.... jojo,to by byl dobrej job :5:
22.03.2008 - 11:02 | Filtr
(Štír) íma » ***
Ano, ano s tím souhlasím. Lidé se potkávají a mnohdy ani netuší že by spolu měli mít něco společné. Vyvolených, kteří to hned poznají a jdou si za tím bez ostychu zase tolik není. Můžou se potkat dva lidé vzájemně harmonizující, můžou to poznat, ale jejich stávající situace jim ani neumožní nějaký bližší vztah rozvinout. Může to být závazek vůči současnému partnerovi, rozdílná sociální úroveň i jiné vnější vlivy, které náš život nasměřovaly jinak.
Láska se nevyčte z horoskopu. Předpoklady pro ni ano.
A k těm astrologickým dvojčatům... základ mohou mít shodný, ale jejich další vývoj bude rozdílný i podle toho jak budou směrováni další výchovou v rodině. Navíc i pravděpodobnost naprosto přesně stejně narozených jedinců není až tak veliká. I několika minutový rozdíl může v charakteru znamenat důležité odchylky. Před časem jsem slyšel o dvojčatech narozených 15minut po sobě. Vyrůstala ve stejné rodině se stejnou výchovou. V horoskopu narození u obou postavení Uranu naznačovalo sklony k extrémismu. Ovšem u jednoho ještě ve 12. domě a u druhého už v 1.domě (vlivem posunu ascendentu) Na prahu dospělosti se u nich ten extrémismus skutečně projevil. U prvního ultra nalevo a u druhého ultra napravo. To jen pro příklad.
21.03.2008 - 14:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr9
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky znám Štíra,kterej rozdává rány bez varování a navíc bezdůvodně.
Jinak s ním mám i tu intimní zkušenost a nemůžu potvrdit,že by to nestálo za to.Ale sex není v životě vše a aby si člověk nechal od někoho rozbíjet ústa jen kvůli tomu,že to klape v posteli,to nemá cenu.
21.03.2008 - 07:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
fotky dobreeeee!!!! :3:
21.03.2008 - 07:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
s tím masochismem jsi na to možná kápla ;). Ale opět si dovolím v něčem nesouhlasit, to co by se mohlo zdát jako chlad, cynismus nemusí tak nutně být. Samozřejmě jsme lidé, majetničtí co chtějí druhého vlastnit a to nám působí onu bolest ze ztráty. Snažil jsem se jen nastínit ten princip. Pochybuju že žije někdo takový, kdo by dokázal toho druhého nehcat s láskou jít, dát mu tu volnost aniž by pocítil smutek. Trápení nikam nevede, je pouze brzdou, ale nadruhou stranu se člověk nachvilinku "zastaví" udělí mu to nový impulz, nový směr... dá mu to tu potřebnou hloubku... Když to zlehčím, pro mě je to něco jako postup do dalšího levelu ve hře zvané život :5:
21.03.2008 - 05:53 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ***
..Zajímavá myšlenka.. opravdu.. dle ní by drtivá většina lidí ovšem měla sklony k masochismu, protože neznám nikoho,kdo by si nikdy neprošel bolestí ze zklamání, z rozchodu..Někomu to jen trvá déle, někomu kratší čas.. Když miluješ a máš tu svobodu, lehkost a inspiraci a najednou Ti někdo tu lásku sebere,netvr´d mi, že budeš v pohodě?!..Samozřejmě že je extrém na deset let zavrhnout celé opačné pohlaví,ale chvilku to bude bolet každého :(..Jen úplný cynik by asi ani nehnul brvou,ale takový člověk zase není lásky schopen. Vím, že to je složitější a nechci aby se do tohodle tématu prolínaly mé osobní zkušenosti a problémy :(..Zmínil jsi "opačně"..to jako že Blíženci jsou TI,kteří ze vztahu utíkají? Pokud Blíženec někoho miluje, má toho svého "hlavního člověka",své druhé já, je mu dobře. Je pravda, že jsme lidé společenští a rádi se obklopujeme něčím a někým novým,což možná vyžaduje od partnerů větší míru tolerance,ale ať děláme co děláme,vždycky pro nás bude jeden ten nejdůležitější člověk na světě :1:
21.03.2008 - 05:41 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ***
http://kralovnanuna.blogspot.com/... taky se kapku snažím o fotky..
20.03.2008 - 22:30 | Filtr
(Rak) Pavlinka0012 » ***
no teda jako nevím,ale asi milenky budeme dobrý to je fakt,už sem se nachytala..ale že bych zapomněla já to se říct teda nedalo ..nikdy nezapomenu ,na to co bylo hezký,samozřejmě škaredý zapomínám velice ráda..
20.03.2008 - 22:20 | Filtr
(Rak) Pavlinka0012 » Nuna
jn,jsou prostě super.. to je fakt,že musí chtít samy,jak nechce tak s ním nehnu :4:,ale tak zase je dobrý,že chce pořád,takže přemlouvat nemusím :3:. a má výborný nápady,takže si sedneme a vymýšlíme stále něco nového.. a co jiná znamení?
20.03.2008 - 22:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr9
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak to ti závidím, focení mě taky docela dost bere, ale to focení kytiček a hub mě nějak přestalo bavit tak začal jsem fotit ženský a to může být někdy stejně nebezpečný jako pěstovat jedovatý hady :) A pak že jen štíři mají sebedestruktivní sklony :5:
20.03.2008 - 22:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ok, jako obranu to beru - chválihodné :), ale co když nastane opačnej případ? Dovolím si jen nesouhlasit s tvou poslední větou. Kvůli lásce se nikdo netrápí, to je jen pověra. Trápí se kvůli svému majetnictví, kvůli tomu že chce vlastnit někoho koho mít nemůže. Opravdová láska nebolí, dává svobodu, lehkost, inspiruje... Ale když se někdo rád trápí, vždy si důvod najde:)
20.03.2008 - 20:59 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ***
..to je obrana milej zlatej :(.. ač to tak nevypadá.. protože jinak by nás to semlelo :(((...když miluju, mám pocit, že to je na furt.. mám člověka,kterej je moje druhé já a najednou o něj přijdu.. co můžu dělat jinýho? brečet doma do polštáře? :((..Není to nakonec výhoda, že nám to vcelku i dobře jde? Někdo se třeba kvůli jedný lásce trápí celej život :((..
20.03.2008 - 20:57 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ***
:5:..bych si dala inzerát... nebo hodně inzerátů... a pak by byla selekce :4:
20.03.2008 - 20:18 | Filtr
(Býk) Petr9 » ***
jojo ... treba foceni hub je fajn a poklidny konicek :4: u toho se vzdycky odreaguju :)))
20.03.2008 - 19:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no, docela tomu věřím blíženka = skvělá milenka :) a dokonce se to rýmuje :4: Ale na můj vkus vy blíženky moc rychle zapomínáte :2:
20.03.2008 - 19:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr9
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak to žasnu :) ono občas je dobrý tý drahý polovičce dát najevo že už to přehání a usměrnit ji někam do rozumných mezí, pokud sama nemá soudnost... No v každým případě pokud z toho člověk něco má a je to taková "zhoubná vášeň" tak to chápu, ale jinak radši nohy na ramena, znám minimálně tisíc lepších způsobů jak trávit svůj čas ;)
20.03.2008 - 19:47 | Filtr
(Býk) Petr9 » ***
no ... ono asi tim, jak jsem takovy flegmaticky klidas ..tak jsem vzdycky skoncil v nejakem extremnim vztahu a kupodivu to vydrzelo i dost dlouho :)))
kdyby to koncilo jen u pesti, tak jeste v klidu... ale po me uz letelo ruznych veci a obcas fakt az skoro o zivot. se divim, ze tu jeste jsem :)))
Příspěvky: 43-19 18-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »