stejný sen


20.03.2015 - 09:02
(Vodnář) raduza.s
stejný sen
Potřebovala bych prosím vyložit sny svých dětí,kterým se ve stejnou noc zdál stejný sen.Synovi 6let,ten bydlí s námi a dceři25let,která žije v Italii.Oběma se zdálo,že je pronásledují netopýři,koušou je a sají jim krev..v tom snu jsem byla i já a naše rodina,všichni jsme před těmi netopýry utíkali..hlavně mě tedy zajímá,proč se sen ten zdál oběma..Děkuji.

Řazení:
22.03.2015 - 13:20 | Filtr
(Vodnář) raduza.s » tiferett
Děkuji.. :74:
20.03.2015 - 17:51 | Filtr
(Střelec) tiferett
A ešte dodávam - astrálne telo energetického upíra môže v spánku celkommnevedomky naháňať astrálne telá vašich detí a takto im vysávať energiu..Znie to asi neskutočne, ale tieto veci sa celkom bežne dejú...Treba sa vedieť chrániť.
Hlavné je nepociťovať ani náznak strachu - strach energie upíra ešte viac pritiahne...Traba sa od neho pokojne odtrhnúť.
20.03.2015 - 17:37 | Filtr
(Střelec) tiferett
Niečo podobné sa stalo mne a mojej sestre po smrti nášho otca...Tiež sa nám v tie isté noci sníval rovnaký sen....Neskôr - keď som sa štúdiu snov viac venovala, som pochopila, že to nebol "obyčajný" sen...ale kontakt nášho otca v astrálnych sférach...
Sny o upíroch môžu naznačovať, že v blízkosti vašich detí sa vyskytuje nejaký ENERGETICKÝ UPÍR - obidvaja to rovnako vnímajú, dokonca je možné, že ten energetický upír ich nevedomky obidvoch v noci cez sny kontaktuje...
Takíto energetickí upri sú väčšinou blízki členovia rodiny..dokonca to čatro býva niekto, kto tvrdí, že deti "veľmi miluje"...
Energetický upírizumus sa prejavuje tendenciou vlastniť, príliš kontroloviať, prejavuje sa ako " starostlivosť"- ktorá je v skutočnosti "staraním sa DO" - a zasahovaním DO života detí...A ľudia to navyše nazývajú LÁSKOU.
Len skúsený energoterapeut formou hlbokého rozhovoru by zistil, o akú osobu ide a dokázal by pretrhnúť energetické spojenia medzi deťmi a dotyčným "upírom".
Ale aj keď takéhoto terapeuta nemáte nablízku, vy sami sa môžete nacítiť a zistiť, kto by mohol byť týmto energetickým upírom a s kým treba prerušiť AKÉKOĽVEK KONTAKTY.
Niekedy sa takýto energetický upírizmus vlečie s človekom celý život, hlavne ak dotyčným "upírom" je niektorý z rodičov...čo je časté.
*********** ***********


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »