sen mé dcery


01.04.2012 - 20:12
(Býk) Philadelfie
sen mé dcery
Prosím o pomoc s výkladem snu, který potrápil mou 7 letou dceru...Šla s kamarádkou na procházku a potkaly muže, který po mé dceři koukal / jako by ji chtěl sledovat a zabít/. Potom se od kamarádky oddělila - a šla ven sama a potkala znovu toho muže a zdál se jí divný a začala před ním utíkat a on měl v ruce nůž, dohonil jí a dcera říkala, že mu dá všechny peníze, co má a on je nechtěl, že ji chce zabít a v tom se strachy probudila.Měla nedávno podobný sen, jak nás doma přepadli a ona utekla, dostala se ke zlým lidem do nějakého obchodu, modrá brána byla otevřená, ale ona nemohla utéct, až přiletěl černý havran a ona se ho chytla za ocas a odletěla s ním. Nevím, co se jí honí v hlavičce, u havrana mi přišlo, že si to přenesla ze šmoulů, kde se odehrával příběh s havranem. Dnešní sen mi přijde, že má strach o život, v dětství jsem měla podobné sny.

Řazení:
02.04.2012 - 19:06 | Filtr
(Býk) Philadelfie » aquarius.x
Děkuju moc, samotnou mě její sny trochu vyděsily, Tvůj výklad mi zapadá do našeho života. Bohužel lstivosti se těžko brání i dospělý...budu se snažit být jí větší oporou
02.04.2012 - 15:51 | Filtr
(Vodnář) aquarius.x
zabít znamená nedorozumnění...

modrá barva znamená spravedlnost, a brána buď návštěvu nebo ochranu.. to že bránou nemohla projít může znamenat, že jí někdo v něčem křivdí a nemůže se tomu bránit.. možná se právě jedná o nějaké nedorozumění, které ji trápí..
Havran znamená: dej pozor na to, co děláš.. tak možná varuje před neuváženým rozhodnutím.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »