Moj sen...


19.02.2012 - 17:20
(Ryby) Hellkka
Moj sen...
Dobry den,snivalo sa mi že som kračala našou dedinou a horeli domy,chytil sa obraz panny Marie ale podarilo sa ho zachraniť,bola som obojpohlavna a mužsky organ som udrezala nožom. Ležala s cudzim mladym mužom na zemi,s ktorym sme sa na seba usmievali a bozkavali sa,vyhadzoval vedra vysoko na oblohu a pozerali ako dopadaju na zem,neviete nahodou na čo tento sen znamena ? Dakujem....

Řazení:
23.02.2012 - 16:34 | Filtr
(Váhy) Aika. » Hellkka
Jejda, jejda.... ne zas tak moc po milu, víš.... ono zase mít svou cenu, svou důstojnost... :) a ano ,více srdcem, než hlavou.. :)
Jarmilka dělá jakékoliv obrázky... :) takže stačí si jí napsat.. :) tady je kontakt: http://springlover.cz/ :) podívej se.. :) určitě se ti budou líbit.. :)pappa :)
:17: :17: :17:
23.02.2012 - 13:55 | Filtr
(Ryby) Hellkka » Aika.
Mila,Aika ja som to skušala po peknom,aj prišli a pomohli ale len na chviločku,povedala som napríklad:Igorko,pod nam pomoct,pokecame,zasmejeme sa,on povie mne sa nechce a prečo by som mal a ja mu poviem spravíš dobry skutok,zamejeme sa a tebe rychlejšie čas ujde,on tam aj je na chvílu a potom ide a celu noc presedí pri mobile.Ja by som rada bola keby ludia k sebe krajšie a milši boli,strašne smutna z tejto doby a ludi ako k sebe chovaju,aj ja som sobecka občas ale snažim sa vždy to lepšie v sebe otvoriť,viac srdcom ako hlavou,lebo to je najspravnejšie ale neviem zmieriť akí su ludia v mojej blizkosti,nielen muži ale aj ženy....A kontakt na pani Jarmilku?A ešte jedna otazočka,robí aj harmonizačne obrazky vzťahov ?DAKUJEM :)) :29:
23.02.2012 - 11:33 | Filtr
(Váhy) Aika. » Hellkka
ahojky Hellkko,
právě proto jsi těmito muži obklopena, aby ses dostala zpátky do toho svého - čili chovat se tak, jak cítíš.. .aby ses znovu zpátky stala ženou.. :) TO je ten důvod... takže otevřít pusu a říct muži: mohl bys mi prosím pomoct? To žena umí - a muž na to slyší... zažila jsem tohle v práci, kde jsem taky docela dost dřela - třeba když jsme jeli na výstavu - mraky těžkých tiskovin a pak jsem si řekla a dost: požádala jsem chlapy o pomoc - a jak to panečku fungovalo ! oni pomáhali a velmi rádi - začali se totiž vedle mě konečně cítit jako chlapi.. :) Zkus to takto pobrat.. uvidíš, co se stane.. :)
Jinak od Jarmilky harmonizační obrázky - Jarmilka se nacítí na dotyčnou osobu a namaluje takový obrázek, aby se ta osůbka mohla posílit tím, co si potřebuje ujasnit... čili takový "posilovač".. energeticky tě krásně podpoří, tvá energie se naladí na vlnu toho obrázku, který v podstatě ukazuje tvou (nebo toho dotyčného) energii - v celistvosti a ty tím laděním se na něj máš možnost se k té celistvosti zase zpátky dostat.. :) :17: :17: :17:
20.02.2012 - 11:21 | Filtr
(Ryby) Hellkka » Aika.
Dakujem pekne,ono asi v podvedomí stale riešim tento problem,navonok tvrda vo vnutri citliva a zranitelna.vyznavam že žena by mala byť ženou ale v spoločnosti v praci a celkovo chlapi k ženam uplne inač pristupuju,čo by malo byť u nich samozrejmostou je samozrejme len pre ženu,neviem prečo som obklopena takymito mužmi,potom mam problem sa prejaviť tak ako to cítim a prejavujem tak ako musím.Príklad robim mužsku pracu a narobím sa,muži sedia a pozeraju a nepomožu atd.Bola doba a ja som pritahovala do svojho okolia presny opak,ale asi je to inym myslenim čo sa zmenilo v mojom živote.Chyba mi taka rovnovaha aby sa muž a žena navzajom doplnali,aby muž bol ako muž a žena ako žena,jing a jang rovnovaha medzi nimi.Tak isto aj rovnovaha v mojom vnutri....Neviem presne čo je zrovnať polaritu medzi ženou a mužom.Ani kto je ta pani Jarmilka a načo služi namalovany osobny :62:obrazok ? :62:
19.02.2012 - 22:49 | Filtr
(Váhy) Aika.
ahoj, Hellkko... vnímám, že žiješ rozpor mezi ženskou a mužskou polaritou.... jako bys chtěla na jedné straně být tvrdá - jako muž a všechno sama udělat a všechno vydržet, na straně druhé bys ráda byla tou něžnou ženou.... Vnímáš to taky tak? Obraz panny Marie - však ona je ztělesněním ženství.. je to jasné.. a tys to viděla.. :)
Pokud to tak cítíš a vnímáš taky, doporučila bych si srovnat polarity a/nebo si koupit nějakou knížku, kde se o mužích a ženách pojednává.... evidentně vycházíš z něčeho doma... tak to taky zpracovat.. :) doporučím ti ještě třeba požádat Jarmilku Matičkovou o namalování osobního obrázku... chceš-li.. :)
papa :17: :17: :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »