Únos


02.11.2011 - 18:01
(Lev) Donut
Únos
Dnes se mi zdál sen v budoucím čase, tou dobou jsem byla vdaná s mým nynějším přítelem, měli jsme jedno dítě - dceru.Já jsem představovala hlavní přínos co se týkalo peněz. Pracovala jsem jako inženýrka nebo jako architektka a jednou, když jsem se vrátila z práce jsem zjistila, že nám někdo unesl dcerku. Byla jsem příšerně vyplašená, ale můj (v té době) můj manžel mě uklidňoval, že to bude dobré. Měl ustaraný pohled, ale jinak se choval naprosto klidně.Nevíte, co by to mohlo znamenat?

Řazení:
04.11.2011 - 20:07 | Filtr
(Váhy) Aika. » Donut
Don... to ale vůbec není jaj... to je super.. nechej si svou dominanci - ale rozumně s ní nakládej... a potřebuješ odpovídajícího partnera, který ji - tu dominanci - unese.. ne každý muž zvládne vedle sebe takovou ženu.. :)

použij ji třeba v práci... nebo tam, kde je jí zapotřebí - protože určitě uplatnění najdeš - je ho zapotřebí.. :)

Neboj se toho, poznej ji, rozvíjej ji.. naciťuj si.... :)
je to tvá vlastnost - tak ti k něčemu rozhodně je dobrá a potřebná - hlavně se toho nevzdávej, protože za pár let bys mohla bouchnout jako papiňák..... :)
:62: :62: :62: :18: :18:
04.11.2011 - 19:37 | Filtr
(Lev) Donut » Aika.
Mockrát děkuji, mám takový pocit, že s tou dominantností to, tak nějak sedí...(jaj)
03.11.2011 - 22:49 | Filtr
(Váhy) Aika.
Don.. mám pocit, že ten vztah táhneš ty svými silami... podívej se do vašeho vztahu - vaše "společné dítě" = to třetí - čili to, co vytváří dva lidi ve společném svazku - únos= někdo ti sebere něco / někoho - tvého....
Mám osobně pocit, že jsi velmi dominantní - ale přehlížíš to, co máš před nosem - viz jako žena zaobstaráváš rodinu - to je mužská role... a dítě ti unesou...
:62: :62: :18: :18:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »