VODA


22.10.2011 - 11:07
(Lev) zofinkaIv
VODA
Když mám sen,skoro vždy se týká vody. Dnes je to byla krásná průzračná voda v bazénu,moři,dokonce i na zvláštním WC jsem viděla protékat jiskřivou vodu. Ve vodě se koupu já i mojí milovaní blízcí...vidím tam cizí malé děti,jak je koupou jejich usměvavé maminky,všude je pohoda,veselo....To se mi zdálo dneska,dokonce můj muž se účastnil nějaké soutěže-sice něco psal,ale byl v tom bazénu ve vodě :),pak tu soutěž vyhrál,a já jsem byla na něj velice pyšná,v tom příjemném slova smyslu,žádná namyšlenost,jen upřímná radost,a opět všichni se usmívali.Někdy ,v jiných snech, bývá voda i temná,kalná....ale většinou mám hezké pocity,málokdy mám strach... Jsem ohnivé znamení,můžou to být,ty moje "vodní" sny proto,že mou povahu tento živel zklidňuje?? :27:

Řazení:
27.10.2011 - 12:33 | Filtr
(Váhy) Aika.
ahoj Zofinko :)
no... ano, hezky si odovídáš - voda coby zklidŇující element ohně.. .dále.. voda je základ života - z vody je tělo, voda je v krvi a ve vodě si plaveme, než se narodíme. :)
čistá voda je symbolem pohody a klidu, zkalená voda přináši "problémy"..... čiliže neklid...
tekoucí je voda je také symbolem plynutí - vše plyne a je to v pořádku...

víš.. .jsi ohnivé znamení... a já mám pocit, jak píšeš, že ve vodě se koupou tvoji milí i ostatní děti a usměvavé maminky... - myslím, že to je pro tebe symbol vyjádření lásky... takové té všeobjímající...lásky, kterou ty kolem sebe umíš rozprostřít... a trochu u tebe konkrétně mám pocit, že jak jsi ohnivá, tak jsi taková trochu hrrrr - víš.. .taková skutečně "žhavá" do všeho... a ty lidičky - tvoji blízcí, tím , že se koupou ve vodě - tak oni si v té tvé lásce jako by plavou tím svým tempem, tak jak oni potřebují - takže je to nepálí.. .ale naopak - lebedí si...

mohou spolu být oheň a voda? určitě. MOhou se totiž vzájemně respektovat a být vedle sebe.. ty, jako oheň, se v klidu díváš na vodu... a je ti dobře... a tak nějak to asi cítím já.. :) co ty na to?
:62: :62: :62: :27: :27: :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »