Žralok ve snu


21.10.2011 - 14:17
(Střelec) FIRGRIAN
Žralok ve snu
Ve snu mě pronásleduje žralok ale vždy mu uteču nebo vlezu na nějaký útes. Kam se nedostane...

Řazení:
29.10.2011 - 00:30 | Filtr
(Ryby) adoriel » Little Angel
Dobrý nový den, díky za návštěvu, zaujala mě noticka u Vašeho profilu, vlastně ani pořádně nevím proč … nicméně jsem se podíval na Váš diskusní příspěvek, ano, zajímavý sen a dost srozumitelný a budete se divit, on je totiž srozumitelný i pro Vás samotnou. Evidentně svému příteli příliš nevěříte a patrně právem. Ta zmínka, kterou jste učinila o dávné kamarádce svého přítele je jaksi neúplná, předpokládám, že toho asi o jejich – řekněme – kontaktu víte víc. Jak jste se to dověděla, on Vám o ní řekl? Ať je to, jak chce, pojala jste podezření. Říkáte, že přítele milujete a že on Vaši lásku opětuje. Budiž, ale nepodléháte spíše iluzi? Nejste na svém příteli závislá? Výklad významu slova „láska“ může mít spoustu podob, variant atp. Provedl jsem si na Váš sen takový malý tarotový vhled, jenž by Vám o Vašem snu mohl říci něco více. Nechci to právě zde, v diskusi, zveřejňovat, vždyť jde o záležitost ryze soukromou, mohu tak učinit prostřednictvím vzkazu. Můžete být však ujištěna, že Váš sen – i bezmého tarotu – je poměrně snadno „rozlousknutelný“. Přeji vše dobré ... :27:
29.10.2011 - 00:14 | Filtr
(Váhy) Aika. » Little Angel
Andílku - to je jednoduché... ty podvědomě cítíš, že ten vztah není v pořádku - protože sama píšeš - "řekla bych, že mě miluje a já jeho také" - to buďto cítíš tak jasně, že o tom není pochyb - anebo to tam prostě není....
to vězení zde vnímám, že je pro něj vztah s tebou... on se tam cítí jako ve vězení... a víš ty co? pokud se mu nezdají být dost dobré boty - pak mám obavu - že on touží po něčem jiném - nezavděčíš se mu... je hlavou jinde a srdcem nejspíš úplně.... doporučuji, pokud máš o tom vztahu pochyby - promluv si s ním narovinu ,ať víš, na čem jsi... .abys za pár dní nezjistila, žes ho dotovala svou láskou, zatímco on o to nestál... víš.. :)
:17: :17: :17:
28.10.2011 - 23:36 | Filtr
(Kozoroh) Little Angel » Aika.
Dobrý večer, omlouvám se, že vám takhle píšu, ale vlastně ani nevím jak jinak... Měla bych prosbičku jestli nevíte co by mohl můj sen znamenat... Mám přítele a podle toho co cítím bych řekla,že mě miluje (já jeho také). Před asi 8 měsíci se mu do života připlatla dávná kamarádka a má o něj zájem-chce aby se s ní odstěhoval do ciziny. A můj sen: Byli jsme ve vězení -já za přítelem přišla- a on mi vyčet, že boty které jsem mu poslala nejsou dobré. Potom přišla ta holka, která má o něj zájem a hodně se k sobě měli a líbali se. Přišlo mi to jako že mě využil kvůli hmotným věcem a hraje na mě lásku-zatímco chce tu jinou holku. " Ale jak tenhle sen rozlousout to nevím :o( poradíte mi prosím? :6: děkuji :17:
21.10.2011 - 21:57 | Filtr
(Váhy) Aika.
no dobrá - ale kdo je pro tebe v reálu takovým žralokem? práce? rodiče? přátelé? šéf? zeptej se na to sám sebe....před kým/čím utíkáš? :27: :27: :27:
21.10.2011 - 14:31 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Tož se otoč a spi dál... :46:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »