Sen o těhotenství


15.09.2011 - 21:42
(Vodnář) Bosorka81
Sen o těhotenství
Ahoj, dnes v noci se mi zdál jeden z těch "živých snů", co se po něm člověk probudí a myslí si, že je to pravda. Nejprve jsem ležela v posteli s klukem, kterého jsem znala na střední škole, neviděla jsem ho už 12 let, ve snu jsem ho vnímala, jako že se najednou objevil a ležel se mnou v posteli a chtěl se se nou milovat, viděla jsem jen jeho polibky-krásné, láskyplné, samotný akt ne. Vím, že jsme takto spolu byli těsně po mém rozchodu s někým-kým nevím. Pak jsem zjistila, že jsem těhotná a nechtěla jsem, aby to někdo věděl, poznala to na mně mladší sestra, řekla přímo "nejsi těhotná, v břiše máš nějakou bouli", já jí jen řekla, že nejsem. Ale začala jsem být zmatená, věděla jsem že jsem, ale nevěděla jsem s kým, věděla jsem jen, že dítě si nechám, protože potratem bych už nemusela mít nikdy žádné dítě, jen jsem nevěděla, jak nás zabezpečím, jak a kterému to řeknu otci...přemýšlím o tom v práci, když cestuji, doma a všichni se mě na to ptali. Probouzela jsem se s pocitem, že stále nevím odpověď na svou otázku-tedy kdo je otcem a jak se zachovám do budoucna. Noc před tímto se mi zdálo, jak se stále spletitýma chodbama vracím k jednomu muži, ve snu ho znám, vím, že ho mám ráda, vracím se za ním a hledám ho, protože si myslím, že mě potřebuje a já cítím, že já jeho také. Ve skutečnosti nevím kdo to je. Možná to jen mluví mé podvědomí, pokud je v tom jiný význam, ráda bych jej věděla, pokud by mi s tím někdo pomohl, byla bych ráda. Nechci již podceňovat své sny, ale ještě v nich stále neumím číst. Děkuji

Řazení:
21.09.2011 - 11:42 | Filtr
(Vodnář) Adrastea
Určitě k Tobě mluví Tvé nevědomí. Je to vcelku těžké rozklíčovat, co to znamená - dá to dost práce, ale když s tím budeš pracovat, tak to bude jasnější a jasnější. Super knížka o práci se sny je např. "Našeptávač snů". Je fakt velmi čtivá, vřele doporučuji. :3:
21.09.2011 - 11:39 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Sen vypovídá hlavně o tom, jací partneři se tomto období prázdna nabízejí. Jeden, který by měl zájem hned, ke druhému se propracovat bude chtít čas a složitější, nepřímou cestu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »