Tyhle sny prosím ne ;o(


13.09.2011 - 04:43
(Štír) celebrita
Tyhle sny prosím ne ;o(
:24:První část:Bydlíme u mého otce, já a děti. Jsme v nějakém domě, otec je v práci. Jsou tam lidé, které neznám a chovají se mile, přátelsky...Spíme u nich a ve 2v noci zvonek, takovéto zoufalé zvonění..syn jde otevřít a tam táta, že má o nás strašný strach, proč jsme se neozvali a jestli mi prý nestačilo jak jsem dostala minule od něj za to samé...STŘIH A DRUHÁ HORŠÍ ČÁST:Jdu s dětmi na procházku..najednou mám jen Pétu, Elí je v nebi :24:Jdeme dál s Pétou a potkáme zuřivého psa, který se na Pétu vrhne.Odženu ho. Já nesmyslně nechám v krvi Pétu ležet a odcházím s ženou, kterou v reálném světě nemám ráda někam na poštu nebo do banky zatímco jejího muže žádám, aby zavolal záchranku pro Pétu...Jsem na trní a řikám té ženě: Proč jsem šla s tebou, když můj syn tam leží?A pláču..Ona: máš pravdu, jdeme domů, snad už budou doma oba(on a její manžel).Jdeme domů, je tam, nevím proč obrovský záchod a potřebuju se vyčůrat..to nejhorší ale přichází. Vítá mě syn, který se mění v dceru a zase syna..s pocitem obrovské úlevy řikám manželovi ženy..tak co řikali doktoři o Pétovi? A on jen sklopí hlavu a řiká: Vlítlo mu něco do srdce...a já vím, že ten kdo mě vítal není už mezi živími :9:Ptám se syna, který se mění na dceru a zpět: Budeš tady se mnou prosím? A oni odpovídají: Jsem nezkažená dušička maminko a musím do světla..miluju tě. POmazlím se s nimi a se slzami se loučím..odcházejí..a já se se slzama probouzím :9:ZA čerstva a ubrečená si to sem píšu jak do deníku...Nechci tyhle sny, jestli mi maj dát to, že mám milovat své děti, tak to vím a konám i bez těhle hnusných snů!! Kdo mě zná ví, že žiju jen pro děti :24:Tak proč? :8:

Řazení:
13.09.2011 - 10:39 | Filtr
(Štír) celebrita » Helena
:17:Děkuji :62:
:61:Jo šmoulové jsou všude a nespletli si tě se šmoulinkou? :4:
13.09.2011 - 09:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Helena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsou sny, které je lepší hned zapomenout, a tenhle k nim patří :62:. Jsi prostě starostlivá milující máma a ve snech se otevírá tvoje podvědomí - tam někde jsou přes den schované strachy o tvé děti, a pak v noci, kdy jim vědomě nebráníš dostat se výš do vědomí, nemůžeš jim zabránit, aby si o nich třeba jen přemýšlela, tak se takhle občas vyřádí. Ber to tak, že milionkrát lepší jeden zlý sen, než jen střípek reality. :74:
Mě zas pro změnu dnes v noci honili po ulici šmoulové, to bude tím nákupem v Albertovi... doufám :4: :4:
13.09.2011 - 09:11 | Filtr
(Štír) celebrita
:22:ted jsem si vzpomněla, že další sen byl o zapomenuté kabelce, kterou jsem pak našla před domem, kde jsem jí nechala na zemi :32:No telefon v ní byl, ale peněženka a diář ne :39:
A pak ještě jedn sen, fakt plodná noc :4:že kámoška kradla vysoké polobotky..takový hezký, modrý a bílý od Wietnamců a to byl její kamarád..v tom snu.
No ¨někdy bych ráda nesnila a spala :61:
13.09.2011 - 08:40 | Filtr
(Rak) almas » celebrita
Urcite nebude :62: :17: :1:
13.09.2011 - 08:25 | Filtr
(Štír) celebrita » almas
Děkuju, to nebude bolet tak jako to ve snu :75:
13.09.2011 - 05:56 | Filtr
(Rak) almas
Teda Cel,z toho si nic nedelej krev neni spatne znameni a ten pes? Peta, jsi mohla byt v tom snu ty sama mozna ze te zradi nekdo z tvych pratel a bude te to bolet.A to ze jsi
byla na zachode znaci,ze to bude nekdo intimni.O deti se neboj :62: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »