Druhy sen


05.09.2011 - 13:49
(Býk) pesida
Druhy sen
Chvilu po prebudeni sa z prveho snu som zaspala a to sme z priatelom, našim synom a tušim bola v aute aj Dominika šli kamsi autom z cesty som vydela v lese pri ceste obrovske krasne hryby akoby ich tam niekto odložil bolo ich viac a na viacerych miestach tak sme zastavili a šla som pre ne priatel a maly šli za mnou pristup do lesa bol dobry tak som tam vošla ale vzapeti som bola v akomsi rozpadnutom dome uplne pod strechov akoby bola strecha položena na okraji uplne kolmeho kopca obzrela som sa a videla ako sa moj syn šmyka dolu kde ho chytil jeho otec moj priatel lenže tie krasne huby sa zmenili na mrtve mačiatka a zajačiky bol to desny pohlad ked som sa z tamade ani neviem ako dostala mala som pocit že okolo toho domu musim pozametat a to už bol pri mne priatel, ale zrazu som uhanala nočnou cestov kamsi na motorke a priatel z detmi za mnou autom som z toho zmetena čo znamenaju tie sny ešte sa mi nikdy nesnivali dva sny a to tak aby som si oba pametal prosim vas o vysvetlenie tychto mojich snov zo srdca vam dakujem :74: :74: :74:

Řazení:
07.09.2011 - 11:50 | Filtr
(Váhy) Aika. » pesida
Pesido.. napíšu ti do soukr. zpráv :) :17: :17: :17:
07.09.2011 - 10:01 | Filtr
(Býk) pesida » Aika.
Ano dakujem a nevieš mi poradit ako :8: teraz som nastupila do prace ziskala som do opatery dceru z prveho manželstva konečne po 4 rokoch su z nou problemy na slovensku ju vychovavala ulica tak sa snažim dako to napravit nemožu tie sny znamenat niečo v spojeni z dcerov Dominikou? Velmi ti dakujem za tvoje vyklady a rady :1: :17: :17: :17:
06.09.2011 - 23:05 | Filtr
(Váhy) Aika. » pesida
Pesido - já v tom pořád a stále vidím - bezcílné žití.. nemůžu si pomoct :(těhotenství - coby příchod nového, zůstává taky nepovšimnuto.... to mi připomíná: ať udělám, co udělám, s přítelem je to pořád stejné... Mám pocit, že by bylo třeba "osvěžit" svůj život.... najít smysl života.. :)
Stačí takto? :17: :17: :17:
06.09.2011 - 21:45 | Filtr
(Býk) pesida » Aika.
moc dakujem, len k tomu prvemu snu je pokračovanie šla som za priatelom a niesom si ista ale asi som bola tehotna zas nemal čas tak som šla za kamoškov a zrazu bola tehotna ona a ja som ju držala za bruško a za niekym sme šli ešte z inov kamoškov všetky tri sme sme sa cestov dobre bavyli ale k cielu sme nedošli. Ak vam možem poprosit ešte o vyklad tohto snu dakujem vam velmi pekne :68: :68: :68:
06.09.2011 - 00:29 | Filtr
(Váhy) Aika.
úplně nekriticky, ale od srdíčka, si prober, jak žiješ svůj život - ten první a druhý sen se moc neliší.... jakobys skočila na návnadu - houby - něco hezkého, pro všechny... ale když v tom jsi - vidíš, co tam skutečně je... a ještě to chceš uklízet. přijde mi, že se snažíš přehlížet něco významného - rsp realitu, co se ti v životě odehrává.... :17: :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »