sny o medvědech


18.07.2011 - 14:25
(Blíženci) Mirime
sny o medvědech
Ahoj, je to už nějaký ten čas zpátky, co se mi začaly zdát sny o medvědech. Děj je tam většinou stejný - jdu lesem, ohlédnu se a vidím medvěda nedaleko ode mě, leknu se a utíkám před ním. Vím jistě, že ten medvěd mi chce ublížit, ale já se před ním nemám kam schovat a utéct mu nemůžu, protože je rychlejší...většinou to končí tím, že se nějakým záhadným způsobem dostanu do nějakého domu, nebo do vlaku, kde na mě ještě čeká třeba několik dní a hledá způsob, jak by se ke mě dostal, ale já vím že jsem v bezpečí.Několikrát se mi zdálo, že těch medvědů je třeba deset a jdou i po jiných lidech, občas dokonce výhradně po mé rodině, nebo je ten medvěd jěště s medvídětem. Ve všech snech, až na můj poslední sen (tam byl medvěd lední) se jedná o medvědy grizli. Nedávno se mi ale zdálo, že já sama jsem byla tím medvědem, a po vypití nějakého nápoje se ze mě pomalu stával člověk...Od doby co se mi takovéhle sny zdají se bojím přiblížit i k medvědovi v zoologické, který je v keleci ještě za tlustým sklem...Prosím, mohla by jsi mi napsat co to znamená, nebo co mám dělat, aby se mi to už nezdálo? Předem moc děkuji :1:

Řazení:
19.07.2011 - 12:32 | Filtr
(Váhy) Aika. » Countess
To je dobré ! :)
To si budu pamatovat :)
18.07.2011 - 23:31 | Filtr
(Ryby) Countess
To mi niečo pripomenulo. U nás sa hovorievalo, že o medveďoch sa sníva vtedy, keď sa večer človek poriadne nacpe ťažkým jedlom a ide spať. Potom má ťažké sny a chcú ho zožrať medvede :67:
18.07.2011 - 22:17 | Filtr
(Váhy) Aika.
Mirime, mívala jsem taky takovéto sny. jenomže teď se asi budeš smát - ale zkus to: co pro tebe znamená medvěd? Když se řekne medvěd - co se v tobě zjeví jako první? Je to docela důležité, protože ať věci nebo zvířata mají pro nás osobně - pro každého , trochu jiný význam.
Obecně vzato z tvého popisu cítím vyplývá, že je to ohrožení zvenčí. Cítím, že když jsi "uvnitř" sebe, čili v klidu - on k tobě nemůže. Takže - proto ta otázka - co pro tebe, konkrétně, medvěd symbolizuje? :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »