Každý den zvláštní sny!


16.06.2011 - 15:55
(Lev) Šábes
Každý den zvláštní sny!
Ahoj, mám dotaz na všechny, kteří se zajímají o ezoteriku a celkově i o minulé životy. Jsem teď na delší dobu v zahraničí, konkrétně ve Francii a od té doby, co tu jsem, se mi zdají každý den sny, které si ráno úplně přesně pamatuji do detailů, budím se s intenzivními pocit, což se mi normálně stávalo jednou za čas, ale teď tady každý den. Každý den jsou sny jiné, ale vždy velmi emotivní, někdy plné krásných věcí, jindy plné ztrát, nemocí, násilí apod. Ať přemýšlím, jak přemýšlím nedaří se mi přijít na nějakou kloudnou odpověď, čím by to mohlo být a proto je můj dotaz následující. Čím to může být? Co může způsobovat tak náhlé intenzivní snění? Je snad tohle místo nějak "karmické"?? díky moc za nějaké nápady :-)

Řazení:
19.06.2011 - 12:25 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Pokud člověk má možnost odpočívat nebo se přemístí do země, která více vyhovuje jeho mentalitě a povaze, jistě se najde také větší prostor pro odpočinek a s ním také uvolnění, které je potřebné pro klidné snění. Pokud je člověk přetížen stresy a problémy, nelze klidně snít.
19.06.2011 - 00:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zuzana900, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neco podobneho se mi stalo v bulharsku, myslim si ze je tim prostredim kdyz je clovek doma je to stereotyp ale v zahranici je to o necem jinem zazitky, relax apod. mozek to spracovava a predeva nam to jako intenzivni sny.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »