Hadi, nahota a ex vše nasvědčuje falešným přátelům?


16.06.2011 - 09:45
(Panna) zeret
Hadi, nahota a ex vše nasvědčuje falešným přátelům?
Ahoj, poslední dobou se mi zdají divné sny.. Dnes se mi zdálo o tom že jsem někde byla v nějakém hotelu, už si to pamatuji matně.. Ale prostě jsem ze sebe sundala oblečení a utíkala ulicí plnou lidí úplně nahá, pak jsem šla do nějakého obchodu a tam jsem se oblékla do nějakého oblečení.. A před dvěmi dny se mi zdálo, že jsem v nějakém paneláku a jsem u nějakého muže v posledním patře domu, toho muže jsem neznala, ale ležela jsem s ním v posteli.. Pak mi někdo zavolal ať se jdu podívat dolů do sklepa, tak jsem tam šla a byli tam hadi v takovém proutěném košíku, přišla jsem tam a oni po mě začali startovat, jako že mě chtějí uštknout, ale já jim stačila uhnout.. Pak to skončilo.. A třetí sen se mi zdálo o bývalé mého přítele. Šla jsem se svým přítelem za ní do nějakého bytu a začala jsem se s ní prát židlemi, přítel stál opodál, pak jsme toho nechali a já jí nadávala. Pak jsem chtěla odejít, ale přítel mi řekl že se mnou nepůjde a že tam zůstává ať jdu sama. Já strašně brečela a prosila ho..Vím že je to dlouhé, ale o těchto snech jsem se dočetla že to nasvědčuje falešnému přátelství... Ten poslední sen je možná spjatý s realitou, protože jeho bývalou nenávidím a myslím si že chce mého přítele stále zpět... Víte někdo řešení? Předem děkuji

Řazení:
16.06.2011 - 11:12 | Filtr
(Panna) zeret » movvin
Děkuji za zajímavé vysvětlení, ano momentálně je to problém který mě teď nenechá v klidu. Každý to vykládá jinak.. Ve snáři je právě napsáno, že je to faleš ze strany přátel, ale na to se dívám jen tak, není to úplně pravdivé..
16.06.2011 - 10:33 | Filtr
(Blíženci) movvin
Nahota, ta na mě působí jako volnost a život bez přetvářky.... bohužel jsi měla potřebu jí zakrýt.
V posledním patře paneláku jsi se zrejmě cítila s tím mužem dobře... takže nahoře huj a ve spod... ve sklepě, tvém nitru na tebe něco syčí, chováš zřejmě k někomu zášť a nemůžeš se s ní vypořádat. Až to uděláš a smíříš se s tím, bude i ve sklepě klid.
No a ten poslední navazuje na ten předešlý... zřejmě je to Tvůj největší problém, který Tě nenechává v klidu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »