sen o létání


12.05.2011 - 20:03
(Střelec) kodlovadcera
sen o létání
Již mnohokrát se mi zdál sen , kde mám schopnost létat. O této schopnosti ve snu vím a sama se rozhoduji kam poletím a na co se podívám. Dokonce se mi stává, že ve snu létám jakoby zpět do minulosti, kdy vzlétnu v této době a přiletím do města někdy z přelomu 19. a 20. století, kde jezdí parní lokomotivy atd. Viděla jsem také zničené město jakoby po bombardování. Často mě někdo vtěchto chvílích honí a já mu díky své schopnosti unikám. Ví někdo co to znamená?

Řazení:
04.03.2016 - 18:45 | Filtr
(Kozoroh) efua
Já poslední dobou začínám přicházet na to, co to znamená... ale budete mě mít za blázna... věřím na druhý svět :-) neumím to popsat a každý na to musí přijít sám.. :-) ale je zajímavé si přečíst, že nejsem sama a že na začátku tohoto je více lidí... kam to vede, jak to ovládat? No.. nechte se překvapit, každopádně s tím lze pracovat natolik, že to člověka směruje v jeho životě zde na zemi a je to moc fajn, že máme takové možnosti...
13.05.2011 - 18:08 | Filtr
(Lev) Alberto
taky často lítám - a přesně jako ty - někam do minulosti a jiných civilizací. někdy tam objevím něco, co si pak najdu někde v historické učebnici a potvrdí se mi to, co sem tam viděl. co přesně to ale znamená, to nevím. :1:
13.05.2011 - 17:45 | Filtr
(Ryby) MG34
http://www.medo.cz/jaromir/…

Jinak tomuto typu snů nerozumím.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »