Sen o ohni a hodinách


04.05.2011 - 09:57
(Býk) johanqa
Sen o ohni a hodinách
Ahoj,co může znamenat sen o ohni? Jsem v tom snu s nějakými lidmi, chceme rozdělat oheň na grilování v kůlně, ale vymkne se nám to z rukou a oheň začne šlehat vysoko a rozšiřovat se. Nakonec oheň uhasíme proudem vody z hadice. A ještě jeden úryvek ze snu. Balím se na cestu, ale jsem zpomalená, jaksi mimo. Kamarádka mě upozorňuje, že za 20 minut už musíme vyrazit, že sraz je o půl 9, přitom ještě chodím doma neupravená v pyžamu a říkám jí jak může být sraz o půl 9, když je na hodinách, na které se dívám, už 10 hod.Předem díky za názory. :3:

Řazení:
05.05.2011 - 13:34 | Filtr
(Býk) johanqa » MG34
Děkuji pozemšťane, dává mi to celkem smysl. Nedávno jsme se rozešli s partnerem, což je smutné, ale současně tím cítím velké možnosti, svobodu a otevření nových pomyslných dveří, kterých se ale částečně obávám... :1:
04.05.2011 - 15:55 | Filtr
(Ryby) MG34
Tvůj stav je trochu rozháraný, není to podle tvých představ. Ale objevila se šance, jak by ses mohla rozhořet, vzplanout - až moc velká šance. Týká se to pravděpodobně citů.

Lekla ses jí a váháš, hasíš. Přitom když si zrekapituluješ dosavadní život, nic takového jsi zatím nezažila, takže by stálo za to zariskovat novou věc...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »