co to znamena????


29.04.2011 - 09:01
(Štír) skarabeus2222
co to znamena????
pred 2 rokmi mi zomrel svokor, bol chory, na invalidnom voziku a o pol roka na to zomrel aj jeho otec, moj dedko z exmanzelovej strany. svokrovi som na pohreb bola, dedkovi nie, nikto mi nedal vediet.... moj sen: isla som na aute so sestrou, cesta mi bola dajk priuzka, velmi sa mi na volante triasli ruky, bol sneh, tak som sa so sestrou zastavila a fajcili sme. prisli sme do baraku, kde som byvala, ale sedela som len na chodbe, do bytu som nesla. zrazu sa v otvorenych dverach objavil moj svokor, na invalidnom voziku, pozdravila som ho, ale on mi neodpovedal, len sa usmial. za nim stal vo dverach dedko. pozdravila som sa aj jemu a dedusko mi povedal: o 3 tyzdne.nic viac, nic menej, len tato veta. pytala som sa ho, co bude o 3 tyzdne, ale dvere boli prazdne, dedusko odisiel ako para..... sla som autom spat a zrazu som bola v babickinom dome, z kuchynskeho okna som videla kostol, svadobny sprievod isiel popod okna. v tom svadobnom sprievode bol moj exmanzel, v ciernom, len kravatu mal kriklavo cervenu. na konci svadobneho sprievodu som videla mojho syna, mal rifle a tricko. zakricala som na neho z okna, nech si ide obliect sako a nohavice, ved ide na svadbu. zakrical mi naspat moj syn, ze na svadbu nechce ist, chce ist ku mne. na svadbe som nebola, ani zenicha a nevestu som nevidela. konec sna, otvorila som oci a neviem, co to moze znamenat??? ak mate niekto cas a chut, mozete mi to prosim objasnit????? :27:

Řazení:
29.04.2011 - 10:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fearchar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj

Pokud se ti budou hodit moje úvahy k tvému snu pak Ti je zde nabízím:

Auto, které řídíš je tvoje tělo, tvůj fyzický život.
Sestra v tom autě představuje tvou duši. (Zajímalo by mne, zda je tvoje sestra mladší nebo starší než jsi ty. Myslím, že je asi mladší, protože je spolupasažér).
Úzká cesta může naznačovat nějaké nesnáze, omezení na tvé životní pouti. Zdá se mi, že jsou spíše vnitřní, než vnější, což naznačuje třesení rukou při řízení - je to projev vnitřní nejistoty při cestě životem.
Zastávka na kouření se sestrou ale ukazuje, že znáš své možnosti a schopnosti a umíš včas zastavit a načerpat novou sílu. A naznačuje to také obraz řízení vozu. Oba obrazy jsou odkazem na úroveň tvé vnější i vnitřní lidské dospělosti.
Dům rodičů, dům dětství je znovu obrazem tvého těla a fyzického života.
Sedět v chodbě a nejít do \"bytu\" - \"bytí\" ukazuje na nějakou překážku, která ti brání se úplně přijmout, zabydlet se v sobě, usadit se ve svém já. Chodba umožňuje uniknout z domu, volně se pohybovat, ale také navždy odejít. Byt je děloha, chodba je vagína a obraz odkazuje na téma narození, nebo smrti.
Otevřené dveře jsou možností, kterou si tvé podvědomí otevírá k vyřešení vnitřního konfliktu. Dva starší muži jsou jsou tví \"průvodci\", ztělesnění typu energie, kterou tvé nitro k sobě volá. Jednání průvodců je laskavé a přesto poněkud strohé, informace od nich je kusá a to naznačuje, že jsou také součástí tvého vnitřního konfliktu. Jak naznačuje sen dále je to nějaký konflikt mezi \"ženskou\" a \"mužskou\" částí tvého já a má hluboké generační kořeny, přesahuje tě až k tvým dětem. Ve vnějším životě tě omezuje a proto se ho tvoje \"sestra\" - duše snaží vyřešit, neudělá to však bez zbytku tebe a chce abys uvěřila, že i když to může být nepříjemné činí tak pro tvé dobro.

Tři týdny je 3x7=21 2+1=3. nejsem numerolog, ale myslím, že trojka je mužské číslo:)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »