POMOC


16.03.2011 - 00:23
(Kozoroh) simo1
POMOC
Čus,potřebuji poradit polední týden se mi každou noc zdá min. 3 sny a ráno si vše pamatuji kdybych měl papír u postele a všechno si do detailu napsal na papír bylo by to nejlepšá ale i tak si pamatuji podstatné věci ve snu, je to nějaké znamení?? Nejvíc věci v posledních zdech se mi zádlo: útočící papoušci (velký, červený ara papoušek) ukrýval jsem se před nimi do budovy byli semnou lidi ale už si nepamatuji kdo ale vím že jsem ve snu nebyl sám, potom o soudu že mi přišla dlužná částka na něco (malá) a vprůběhu pár let se to vyšplhalo na velkou sumu a řešilo se co dál byl jsem z toho v pr****, a sen který si ještě pamatuji, že matka začínala podnikat v cukrárně a vyšívala podložky pod indiánký takové kulaté a byli prošívané ozdobně staročeský vzor takové ty kytičky a pomáhal jsem jí s tím... všechny sny za poslední dobu se zněho probudím a prožívám to velmi emočně. Dík za jakoukoliv radu, názor. Dík!!!

Řazení:
18.03.2011 - 23:11 | Filtr
(Kozoroh) simo1 » MG34
Myslíš že takové spojitosti to vůbec nemá ani mě to nenapadlo ale snům které jsou tak reálné by se měla věnovat nejvíc pozornost protože to prý předvídá nějaký radikální zlom třeba těžká nemoc apod.
16.03.2011 - 11:55 | Filtr
(Ryby) MG34 » simo1
Aha, teď se dívám na tvůj profil "jinde" a to leccos vysvětluje.

Problém je, že "tomuhle" já nerozumím, takže pak nedokážu pochopit ani tu symboliku kolem...

Nicméně pes může být zakopaný někde mezi tvými vztahy s matkou, jejím přítelem a sestrou (případně jejím přítelem, pokud nějakého má).
16.03.2011 - 11:47 | Filtr
(Ryby) MG34 » simo1
A nebudí tě nějaký rušivý zvuk nebo něco? Nebo nevzbudíš se tím snem samotným?

Ty okolnosti - to je pořád na dešifrování málo, zkusím se ptát dál ...jak vycházíš s matkou a tím jejím přítelem ty? A co ta sestra? Není starší, jakoby tvoje druhá matka? Pak by to mohlo být o ní.
16.03.2011 - 09:41 | Filtr
(Kozoroh) simo1 » MG34
Naši jsou rozvedeni bydlím se sestrou a máma za Prahou s přítelem... problém je v tom že budík mě vůbec nebudil neměl jsem ho ani nastaveného...
16.03.2011 - 08:36 | Filtr
(Ryby) MG34
Možná se budíš moc násilně (budík?), takže ti sny zůstanou ještě v paměti. Při zdlouhavém přirozeném probouzení je stihneš zapomenout (alespoň já to tak mám).

Jinak ten rudý papoušek - to je sexualita jak bič a ty se tomu brániš, oddaluješ přijetí. Možná v tom hraje roli i matka (viz níže)

Dluhy - nic zvláštního prostě tě čeká řešení různých situací (možná viz papoušek nebo matka) a ty se na to připravuješ.

S tou matkou je to velice složité a přitom tento sen je asi nejdůležitější. Tady bych potřeboval vědět víc. Mnohem víc. Jak je to mezi vámi? Jak žije ona?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »