zvláštnosti pred zaspaním


08.02.2011 - 13:04
(Býk) zofka199
zvláštnosti pred zaspaním
Ahojteuž asi rok sa mi dejú zvláštne veci pred zaspávaním (nepravidelne)posledne sa mi stalo, že ked som zavrela oči, tak som mala totálne krútenie hlavy, a všetko sa mi dialo akoby v mysli, videla som svetlo, také špirálovité, bolo všade obsiahnuté, ja som bola v ňom, zlakla som sa a otvorila oči a v pohode, žiadne točenie hlavy nič, zavrela som oči a opäť točenie, na to , že som pri zavretých očiach mala vidieť načierno, videla som až veľmi veľa svetla, v priebehu minúty som bola celá spotená, srdce mi búšilo, preháňala sa mnou akoby nejaká energiaa videla som (neviem to vysvetliť, nejakou predstavou v hlave) že je nadomňou taká biela bytosť a ruku mi dáva do hrude, na srdce a vedela som , bola som si 100% istá, že ma lieči (lebo mám také zdravotné problémy) a ešte som mu odpovedala: ďakujem, ďakujem že mam liečiš ..... nehovorila som to však ústami, ale myslou, a potom som sa začala strašne báť, a začala som si hovoriť "odíď prosím ťa, už môžeš ísť" .... divný zážitok, bála som sa, nemohla som zaspať, krútenie hlavy však prešlo, už som sa aj dopotila aj všetko, ale nechápem, čo sa mi deje, pred zaspávaním ..... a v poslednej dobe mám zvláštne sny, kde je stále to svetlo, také všadeprítomné ...pomôžete mi to objasniť? :3:

Řazení:
12.02.2011 - 00:17 | Filtr
(Střelec) bublinkam » A.
Máš dar a strach máš len preto,lebo je to niečo nové.Vraj je to úžasný pocit :75:.
11.02.2011 - 16:00 | Filtr
(Blíženci) movvin » dazing
Velmi podrobně o tom píše ve své knize Cesty mimo tělo Robert A. Monroe
11.02.2011 - 15:53 | Filtr
(Býk) zofka199 » dazing
ďakujem za vysvetlenie :) veľmi ma potešilo, že to nie je nič vážnejšie - máš pravdu, stačí chvíľu prečkať a potom zaspím, ani neviem ako :)

10.02.2011 - 01:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dazing
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no nevím, mi to nepřipadá zrovna jako velká zábava :4: se pak z toho vždycky proberu s panickou hrůzou, jako by mi šlo o život :43: srdce dělá kotrmelce, špatně se mi dýchá, a musím se zorientovat kde že to vlastně jsem.. bych to klidně někomu věnovala, ať to využije nějak líp :32: :4:
10.02.2011 - 01:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dazing
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a k čemu je to vůbec dobré to astrální cestování? :25: mi se to pravděpodobně párkrát povedlo už -nechtěně, a spíš mě to teda děsí :43:
08.02.2011 - 20:00 | Filtr
(Býk) zofka199 » Bukva
ahoj,
to pochybujem, že by vo mne prebývala nejaká iná duša. Neviem, ja osobne si myslím, že je to tým, že teraz moc čítam všelijaké ezoterické články a tak, a že to je nejaká forma spracovanie tých informácii .... aj ked fakt neviem :27:
08.02.2011 - 17:31 | Filtr
(Ryby) Bukva
Mám určitě podezření:

Duše z tvého minulého života mohla zažít strašlivou smrt a mohla se tato informace před smrtím nedopracovat a přenést do tvého nynějšího života i s tou zemřelou osobou, která v tobě přebývá, můžou mít na tobě dost neblahé účinky. Něco nechce z tvého těla ven. Je to informace, která se při úmrtí z minulého života nedopracovala a teď trpíš nejspíše těmi příznaky, které se objevují v určité formě.

Doporučil bych dvě věci jak se s tímhle vypořádat:

1)zaměřit se na psychologii a domluvit se na tlumících lécích, které budou potlačovat i tvojí duši a příznaky by měli zmizet po dobu co budeš užívat léky na ztlumení organismu.

2)najít někoho, kdo umí hypnózu a ta osoba tě zhypnotizuje do období toho úmrtí co se stalo, bude to sice asi drastické ale pokud se chceš toho zbavit, musíš tím na vlastní oči projít, vždycky ten člověk v té duši co umřel se nějak usmírní a dá pokoj do tvého života a vyléčíš se.


Ale nemůžu jistě říct že se jedná přímo o tuhle věc, nejsem specialista, jednám jen z vlastních zkušeností.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »