Vypadnutý zub


07.02.2011 - 18:15
(Štír) Brawfly_2008
Vypadnutý zub
Zdál se mi sen o tom, že mi vypadl přední horní zub. Nevíte co to znamená?

Řazení:
18.02.2011 - 10:57 | Filtr
(Štír) Chrisstinka » dazing
Děkují moc :17:, někdy mám sny které se stávají ale většinou jsem přesně viděla co se stane , takže to bude mít spíše souvislost semnou jelikož se mi tenhle sen nezdál poprve ale už několikrát za sebou tak se sebou musím urychleně něco začít dělat... :44:. Dík moc :1:
18.02.2011 - 09:10 | Filtr
(Ryby) Luminon
Sny se zuby mají velký symbolický význam. Zuby znamenají naše zkušenosti, to, čím se "prokousáváme" životem. Jsou svázány se symbolickým principem planety Saturn. Jak víme, zuby (hlavně mléčné) nám spolu s dospíváním dorůstají a vypadávají. Vypadávání zubu může znamenat zkušenostní pokrok, ztrátu starých zvyků a iluzí.

Například se mi ve snu zdálo, že mi ze stoliček zmizely moje plomby. Znamenalo to, že jsem se vzdal určitých přejatých zvyků, zkušeností a návyků, abych si udělal místo na opatrné vyvinutí svých vlastních.

Jindy se mi zase zdálo, že moje nešťastné stoličky jsou měkké a drolí se při kousání. Symbolizuje to nedostatečné sebeprosazení a kuráž, což bylo tehdy třeba posílit...

Ale může jít o pozitivní význam - můj otec měl sen, kdy mu byla po velkých potížích vytažena z čelisti velká stolička, s ohromným kořenem a dalšími symbolickými detaily. On ví, k čemu se to vztahovalo. Rozhodně šlo o zbavení se jednoho z hlubokých, starých vzorců chování.

Co se týče předního zubu, já fakt nevím, zatím jsem slyšel pouze výklady snů o stoličkách. Je rozdíl mezi předním a zadním zubem, vrchním a spodním, levým a pravým.
17.02.2011 - 16:09 | Filtr
(Štír) Chrisstinka » dazing
a když se mi zdálo že mi vypadly všechny zuby pomalu, držela jsem je v ruce a divala se na ně a ukazovala je ostatním kamarádum a potom jsem se sledovala v zrcadle bez zubu? byl to hrozný sen... :39: :1:
07.02.2011 - 22:16 | Filtr
(Kozoroh) ES
Väčšinou to znamená starosti :24:
07.02.2011 - 22:02 | Filtr
(Ryby) Bukva
Je to spíše o tom, že si dost děláš starosti o své zuby a nebo že se moc o ně nestaráš, toto je pak následek toho že se ti o tom zdá, ale nemusí tomu tak opravdu být a být to opravdu znamení na jinou věc, ale v tom už já znalec nejsem.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »