vzkaz od dědy.


08.01.2011 - 19:18
(Blíženci) adelkaklimesova
vzkaz od dědy.
Dobyrý den,můžete mi někdo poradit. Moji sestře se zdál sen o dědečkovi, který zemřel před osmi rokama přirozenou smrtí. Moje sestra se v den, kdy dědečka odvezli do nemocnice pohádala. Zdál se jí sen, že za ní přišel a povídal si s ní, hádku jí odpustil, sestra říkala, že až skoro živě se spolu objímali. Ráno se sestra probudila s velmi dobrým pocitem na duši a volala mi, že jí děda řekl, aby mi vzkázala, že se má dobře?? A to mě právě zajímá, nevíte náhodou někdo, proč zrovna mě to vzkazuje a zda se za tím něco neskrývá. Podotýkám jen, že Babička ještě žije, mají spolu tři dědi a 7 vnoučat, tak se ptám, proč je vzkaz určen zrovna mojí osobě.Děkuji za jaoukoliv informaci či příspěvěk.Adéla

Řazení:
08.01.2011 - 22:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vědma1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Adéko Klimešová já se zabývám rozborem snů a můžu říct,že jsem velmi pomohla jedné známé když jsem jí podrobně rozebrala její sny,které měla časté a pravidelné a hlavně mi řekla co nevíce detailů a podle toho jsem jí poradila co by měla zkusit udělat a ona se rozhodla,že to zkusí a povedlo se jí vše vyřešit a od té doby je v pohodě .
Jen tak okrajově co odpovědět na tvojí otázku proč si děa vybral právě tebe.No vybral si tě právě proto,že v tobě poznal,že máš dar,o kterém nevíš a nebo víš,ale nechceš ho začít používat,nebo se ho bojíš,máš dar nebo vlohy k tak zvanému tajemnu,možná si to ani neuvědomuješ,ale je to tak.Ti ostatní z rodiny nic takového nemají a proto se na ně nemohl děda napojit.
Stalo se ti někdy třeba,že si na někoho myslela a on ti náhle jen tak zatelefonoval? To není náhoda ani zázrak to je přenos myšlenky na dáklu-telepatie.Nebo měla si někdy problém něco vyřešit a nevěděla sis rady? Najednou si dostala nápad vnuknutí a hle ono to vyšlo.Pokud budeš potřebovat tak se se mnou spoj Vedma1@email.cz :76: :76: :76:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »