Sen o červech


03.12.2010 - 08:53
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Sen o červech
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat na hnusnej sen co se mi zdál dneska v noci. Z celýho těla mi začali lézt červy, hlavně si pamatuju jak mi lezli z ruky. Nejdřív jsem je viděla v řadě za sebou pod kůží a pak se začli hrnout ven. Nevíte někdo jestli to mohlo něco znamenat? :25:

Řazení:
08.12.2010 - 12:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hvězdář
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za tip :15: :68:
07.12.2010 - 13:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hvězdář, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
posílám Ti odpověď na Tvoji otázku, tedy výcuc z mého Nejobsáhlejšího snáře na světě, který vyšel koncem řijna. Doporučuji koupit. Je drahý, ale dobrý. Věci z něj se plní. Autor knihy-Rajsigl

Červ
- a vidět: hrozí vám nebezpečí infekčního onemocnění, nakažení neznámého, neurčitého původu. Ta-ké, budete se muset zabývat nějakým primitivním problémem, člověkem. Rovněž, zajdete, zajedete si s někým na taneční zábavu, nebo uvidíte někoho tančit u tyče, anebo se vám něco vymkne z pod kont-roly a budete nadávat k…a, do p..e.
- lezoucí po vás, z vás: pozor na člověka, který je na vás bezdůvodně vysazený. Brzy se projeví nebo se už projevuje. Také, někomu spadne maska a zjistíte, že jeho láska byla předstíraná.
- lezoucí po někom, z někoho: jste, bude/te, někdo je na někoho bezdůvodně vysazený/í. Brzy se pro-jeví/te nebo se už projevuje/te. Také, spadne vám maska a dotyčný zjistí, že vaše láska byla předstíra-ná.
- lezoucí po zemí, rostlině, věci: své nepřátele v boji překonáte, udoláte, jednou překročíte a půjdete dál. Také, ukazuje na lidi, kteří po vás něco budou potřebovat (klientela, zákazníci atp.).
- ve vašem těle, břiše: dostanete peníze, které vám neříkají pane, paní, nebo budete konzumovat něja-kého exotické jídlo nebo lehce chycené, kontaminované ovoce, zeleninu, potravinu.
- v něčím, nějakém těle, břiše: někdo dostane peníze (i vaše), které mu neříkají pane, paní, nebo někdo bude konzumovat nějakého exotické jídlo nebo lehce chycené, chemicky ošetřené ovoce, kontamino-vanou potravinu, zeleninu.
- na vašem těle: máte hodně vlezlé, dokonce i vypočítavé přátele. Také, při nějaké příležitosti vám naskočí husí kůže, nebo ukazuje na vaši zhoubnou chorobu či závislost na léku, droze.
- na něčím, nějakém těle: někdo má hodně vlezlé, dokonce i vypočítavé přátele (i ve vás). Také, při nějaké příležitosti někomu naskočí husí kůže, nebo to ukazuje na něčí zhoubnou chorobu či závislost na léku, droze.
- a zabíjet, zabít: vaše vítězství nad silnějšími bude těžké ale zasloužené, nebo troufnete si na slabšího, bezbranného člověka. Styďte se! Též, budete oslavovat s přáteli, které si u oslav znepřátelíte.
- a když někdo zabíjí, zabije: něčí vítězství nad silnějším, nad vámi bude těžké ale zasloužené, nebo někdo si troufne na vás, na slabšího, bezbranného člověka. Ať se stydí! Též, někdo bude oslavovat s přáteli, které si u oslav znepřátelí.
- mrtvý: uděláte směrem k někomu, něčemu dobrý skutek a poděkují vám za to. Řekněte prosím. Sluší se to! Také, budete vám líto nějakého tvorečka, ubožáka, blbečka.
- ve vašem ovoci: člověk na kterého se spoléháte, vás v konečné fázi zradí, podrazí, nechá na holič-kách. Také, někdo vám udělá díru do rozpočtu, kterou už nezaflastrujete.
- v něčím, nějakém ovoci: v konečné fázi vy, někdo někoho zradí/te, podrazí/te, nechá/te na holičkách i přesto, že na vás spoléhá. Také, vy, někdo někomu udělá/te díru do rozpočtu, kterou už nezaflastruje.
- ve vaši zelenině: lehce onemocníte katarem, rýmou, zánětem či jinou fyzickou indispozicí. Také, sníte neumytou zeleninu, neumyté, neznámé bobule, ovoce a dostanete průjem, prapodivné nemoce.
- v něčí, nějaké zelenině: někdo lehce onemocní katarem, rýmou, zánětem či jinou fyzickou indispozi-cí. Také, někdo sní, někomu dáte neumytou zeleninu, neumyté, neznámé bobule, ovoce a dostane průjem, prapodivné nemoce.
- ve vaši mouce: signalizuje, blížící se vaši dočasnou bídu nebo finanční krizi přechodného rázu. Také, chytnete něco z prachu, z nečistého ovzduší, nebo se někomu podíváte do svědomí, do uší.
- v něčí, nějaké mouce: signalizuje, něčí blížící se dočasnou bídu, finanční krizi přechodného rázu. Také, někdo něco chytne z prachu, nečistého ovzduší, nebo se někomu, vám podívá do svědomí, do uší.
- bílý: dopustíte se trestuhodnosti na dítěti nebo na nevinném člověku. Styďte se! Také, budete mít zdravotní potíže z bílého pečiva nebo z mléčných výrobků.
- černý: ublížíte člověku, který si to nezaslouží a kterého to může sprovodit i ze světa. Také, nakazíte se od cikána, černocha nebo od tmavě zbarveného zvířete.
- stočený: pozbudete se snubního prstenu nebo nějakého závazku. Také, vy nebo někdo utrpí/te škodu od silného větru, uragánu, vichřice nebo od vodního víru.
- červený: stane se vám úraz, u kterého budete krvácet, nebo vás dokonce budou zašívat. Také, před-stavuje díru do těla, kterou si způsobíte sami nebo ji někdo způsobí vám.
- ů mnoho: vy nebo někdo bude/te čelit invazi věřitelů, hmyzu, anebo zajdete na policii nebo policie přijde k vám, předvolá vás, někoho nějaký vyšetřovací orgánu. Také, v někom se pohne svědomí a dojde k obratu v jeho názorech.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
07.12.2010 - 11:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dazing
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nó hele a mě se ten můj výklad zrovna tak líbil :75:
Taky jsme měli doma snář a přišlo mi, že to je k ničemu. Se to holt musí umět dát do souvislostí a mít k tomu taky trochu vlohy jak píšeš. :1:
Taky jsi lítala? Dneska už ne? Já taky když lítám, tak vlastně plavu. Jako když plaveš pod vodou. Někdy to jde ztuha, ale někdy mě to vystřelí samo sotva stačim zvednout ruce. Jsou to krásný sny. Když třeba vylítnu až někam nad mraky, pak se chytim letadla a frčim až někam do háje (nejdál jsem jednou letěla do Číny a pak mě hrozně zajímalo jak se dostanu zpátky :61: ). Je to něco tak samozřejmýho, že když se pak vzbudim, kolikrát si v první chvíli pomyslim proč vlastně nejde lítat i normálně. :4: Jednou se mi i zdálo, že lidi vymysleli něco co si připnuli za pas a pak mohli na jedno dobití chvíli lítat. A já jsem byla děsně ráda, že už to nemusim tajit a lítala jsem mezi nima s tim, že si mysleli, že to mám kolem pasu taky. :75:
06.12.2010 - 11:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dazing
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co to bylo za knihu, nebo přímo snář? Mně napadlo jestli nejsi třeba profesí psycholožka. Psycholog mi taky jednou rozebral sen co se často vracel, takže se to asi dá naučit. Kolikrát když vidim ty výklady, tak mi to pak přijde tak jasný a logický a přitom by mě to samotnou nenapadlo :75:
Mě se třeba odmala zdá, že lítám. V tom snu je to pro mě už tak samozřejmý jako když za bděla chodim. A včera se mi třeba zdálo, že lítám a že jsem při tom letu celá z ohně (nevim jak bych to popsala, něco jako jestli jsi viděla "Fantastickou čtyřku"). Takže jak by se to dalo vyložit? Např. Létání - touha po odpoutání se od starostí. Oheň - láska, očista, nebezpečí. Znamená to teda něco ve smyslu, že právě odpoutání od těch "světskejch" starostí a důvěra v prostor mě očistí - osvobodí?
05.12.2010 - 16:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dazing
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je stejně úžasný jak dokážet ty sny vysvětlit do každýho detailu. :30:
Můžu vědět jak jsi se to naučila?
03.12.2010 - 22:11 | Filtr
(Beran) Háňa* » Gwet
To bude ono :15:
Myslím, že pokud z tebe lezli ven, mělo by to znamenat, že se daří :15:

Červi přece chtějí DO mrtvoly, aby ji sežrali, nehrnuli by se z ní ven - když chtějí ven, znamená to, že se jim v tobě nedaří :44:
03.12.2010 - 21:37 | Filtr
(Střelec) Piháček » dazing
super...jsi to ty :30: :30:omlouvám se,že jsem zapomněla tvé jméno...prostě nemám pamět na jména :14:
03.12.2010 - 20:42 | Filtr
(Kozoroh) kalamajka
mne sa zdalo pár krát o červoch.naposledy ako lezú z dreveného čela postele a to bol doslova roj červov. :41:
predpokladám, že sú to tí nepriatelia. nedokázala som ich totiž zabiť. povysávala som ich, ale v ňom :39:žili ďalej. :28:fuj, hrozný sen.


pred pár rokmi sa mi zdalo o červoch, ktoré mali na hlave zlaté korunky. v súvislosti s tými nepriateľmi ma napadlo držať sa hesla:"nie je všetko zlato, čo sa bliští"

ale ak lezú Z Teba,tak sa -nepriateľov najskôr môžeš aj zbaviť. :15:
03.12.2010 - 19:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dazing
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přesně tak, pravá ruka to byla. Lezli mi z víc míst, ale už si nevybavuju odkud, jenom ta ruka mi utkvěla.
Jste moc hodný že jste si na mě udělaly čas, ještě jednou moc děkuju ! :68: :68: :68:
03.12.2010 - 18:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dazing
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky, takže to znamená to co mě napadlo jako první, že se ten boj se sebou samou daří? Tak tenhle výklad by se mi líbil nejvíc :75:
Mě se zdá spousta zajímavejch snů, hodně si jich pamatuju a některý i po několika letech, ale tenhle mi připadal nějak "víc důležitej" a pokud je to opravdu tak jak píšeš, je to povzbuzující. :1:

Díky :68:
03.12.2010 - 18:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » celebrita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na House občas koukám, ale žádnej díl ve kterym z někoho lezli červi jsem neviděla pokud to bylo myšleno tak.
Díky za odkaz :15:
03.12.2010 - 14:53 | Filtr
(Štír) celebrita
Nekoukala jsi na Dr. HOuse? :4:

Jinak jako vždy doporučuju www.svitluny.cz rozebrání snu zdarma :74:
03.12.2010 - 14:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Piháček
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky jsem to nenašla, možná je ta diskuze už smazaná. Ale jak píšeš: "ta nespokojenost sama se sebou co mám v sobě-jsou ti červi...." to by mohlo být tak. Protože co v poslední době fakt nemam to je právě ta spokojenost sama se sebou. Vůbec mam takový divný období. Ale co s tim žejo, to mi ti červy už neřekli. :75:

Tak děkuju :68:
03.12.2010 - 13:27 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » Gwet
No je to už několik let, tehdá jsem se o tohle moc nezajímala a teď zpětně už jen stěží dohledám, s čím ve mně to mohlo souviset...
03.12.2010 - 13:06 | Filtr
(Střelec) Piháček » Gwet
tak to nemám šanci najít :8:

ale význam těch červů a štěnic byla žš je mě něco,co se bojím řící a někdo na mě tlačí a manipuluje se mnou a já nemám odvahu mu to říci...a tak ta nespokojenost sama se sebou co mám v sobě-jsou ti červi....
jestli se ti to chce hledat,tak někdy na konci září a začátkem října ve volné diskuzi....naše vykladačka snů Andriana už tady není,ale vykládá jiná osůbka-na požádání....mnoc jsem ti nepomohla,ale třeba se ti sama ozve :30:
03.12.2010 - 12:56 | Filtr
(Střelec) Piháček
ahoj
takový sen jsem měla taky...červy mi lezli z pod kůže až se mi dělaly boule na rukách a cítila jsem ve spánku jak lezou a trhají mi kůži...okolo mě byly hromady červů a štěnic a havěti.......bylo mi tady řečeno od našich odborníků....najdu to..vydrž...ať nekecám....mohly to být i dva sny..jeden s červama a druhý se štěnicema :63:
03.12.2010 - 10:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hajounek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teda br, to muselo bejt taky hnusný. A dala jsi si to s něčim do souvislosti? Myslíš, že to znamenalo něco konkrétního?
03.12.2010 - 10:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Gwet, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak nějak mě to taky napadlo. Možná by to mohlo souviset s tim, že se na sobě snažim poslední dobou víc pracovat. Zbavit se negativního myšlení, nenervovat se pořád kvůli nesmyslům.. začala jsem trochu meditovat večer před spaním a celkem mě to zklidnilo. Že by ten sen znamenal, že se daří? A nebo naopak že toho mam v sobě ještě pořád moc?
Moc se ve snech nevyznám, tak mě pak taky napadlo, jestli jsem třeba v životě nějak "nezakrněla". Jakože červy v mrtvole.. nebo něco v tom smyslu.
03.12.2010 - 10:22 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
červa v břiše míti - zisk, červa zabíti - radost, v uchu míti - budeš pomlouvá, na tvém těle míti - nepřítel, červů mnoho viděti - nebehzpečí od tajných nepřátel
03.12.2010 - 10:04 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
To se mi taky kdysi zdálo, jen místo červů mi z pod kůže lezli deseticentimetrový slimáci a docela to bolelo, i když to byl sen.

Takže se těším na naše snové odbornice, až nám vysvětlí o co se jedná :4:
03.12.2010 - 10:03 | Filtr
(Beran) Háňa*
Že by snad něco ošklivého chtělo z tebe ven ? Máš v sobě něco, co tě deptá ?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »