Tranzit Neptuna 1.domem


01.03.2020 - 08:46
(Váhy) Mišple
Tranzit Neptuna 1.domem
Máte zkušenosti s tímto tranzitem? Jak se projevuje, jak s ním naložit, jak ho rozpoznat? Má velký vliv na ten 1.dům?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
01.03.2020 - 09:02 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Protože mám velmi široký 1.dům, tranzitní Neptun je už od r. 1997 až dosud v mém prvním domě. Za tu dobu se událo hrozně moc událostí, navíc já mám v tomto domě čtyři planety, takže postupně mi Neptun udělal na ně konjunkci. Začala jsem se hodně věnovat astrologii, na druhé straně jsem zjistila, že jsem trpěla nějakou neptunickou zamlžeností a nechala se vodit za nos. Zajímavá a krásná byla konjunkce s Venuší :12:, přišla láska jako z jiného světa, trvala však pouze dočasně.
01.03.2020 - 09:29 | Filtr
(Rak) aktigram
Môj 1 dom je najväčší a teda Neptun si v ňom tróni už dlho, je doma a ja mám na ASC aj Lunu, takže super.
Dejú sa rôzne veci ale musím uznať že také odhaľujuce, čo bolo roky skryté - hlavne čo sa môjho zdravia týka. Pred takým rokom a pol som už nevedela som čo s ním robiť, dokonca som vypotila aj ódu na môj Neptun a čuduj sa svete ale odvtedy je pre mňa oveľa ľahší. Čo ale iste viem skončili všetky závislosti - som bez čokolady, bez liekov od bolesti - takže u mňa to nie záporné. No môj Neptun je dosť silný a teda ma veľa dobrých aspektov
05.03.2020 - 19:53 | Filtr
(Váhy) Žabí sen
Ahoj,

obecně Neptun o zásadních obratech v zivote vetsinou nevypovida. Pusobi jemne. Nekdy jsou jeho tranzity bez odezvy. Ale nepriznive aspekty byvaji silnejsi nez priznive.

Pozor na podvody. Clovek taky muze klamat sebe nebo druhe. Taky souvisi s omamnyma latkama.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »