Přicházející obávaný tranzit...


21.02.2020 - 12:24
(Rak) Tralalala100
Přicházející obávaný tranzit...
Tak se mi blíží tranzit saturn kvadratura saturn, už ho tam budu mít ke konci března a potom přesný aspekt bude duben květen........
Celkem se toho dost bojím, četla sem všelijaké různé věci, které mě vystrašili..
a nějak se nemůžu uklidnit a nemyslet na to...
Občas si říkám, že je lepší tu astrologii nechat.. Tak aspoň bych nevěděla, co mě může potkat a žila bych v pohodě, nestresujíc se.

Víte, kdy jste měli tento aspekt vy? a co vám přinesl/odnesl ?
ten duben květen tak sedí zrovna na zkouškové na mé univerzitě, nevím, jestli se to může pojit s tímto. :/

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
21.02.2020 - 13:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak jsem se koukla... Já měla tenhle tranzit na přelomu 2017/2018, těsný někdy v lednu. Došla jsem k závěru, že se nic přelomového nestalo, anebo jsem hlava děravá a nic si nepamatuji, čili to nebylo důležité. :4:

I když možná mě něco napadá - byla jsem těhotná v 1. trimestru, měla jsem zdravotní komplikace a velký strach, že mi umře další miminko. Ale to bylo chvíli před tím tranzitem, s tím těsných kvadrátem už to bylo pár dnů poté, co to ze dne na den ustalo...

Šlo o aspekt tranz. Saturna z 8. domu v Kozorohu do 5. domu v Beranu. To by mohlo i sedět. :1: Řešila jsem docela fuj témata, abych se těch zdravotních komplikací zbavila, no a šlo to.

Tento tranzit mi nic nevzal, pouze štědře obdaroval na téma přijetí a odevzdání. Nelpění a puštění. Kamaráčofty se smrťákem, potřásli jsme si tlapama. Teda pardon, rukama.:)
21.02.2020 - 13:22 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Většinou je to tak, že když se bojíš, nestane se prakticky nic nebo aspoň se ti to nemusí zdát tak hrozné, jak sis myslela. Nebo se to projeví jinak než si myslíš... Jak říkám, nejhorší je smrt z vyděšení... :17:

Já měla saturnskou kvadraturu začátkem roku 2016, k tomu ještě plutonskou kvadraturu a Uran opozice Pluto a hned potom mi ten Saturn šel přes Neptuna a nevybavuju si nic zásadního... :17:

EDIT: U Tebe teď zaujme Saturn opozice Merkur-depka a obavy, to přejde :27:
21.02.2020 - 14:23 | Filtr
(Rak) Tralalala100
Děkuji moc, za vaše zkušenosti , postřehy :12: :79:
Hned jste mě více uklidnily :27: :49:
21.02.2020 - 14:58 | Filtr
(Býk) player
Přesně , jak říkáš. Nechat. Jsou to hámotiny plus mínus autobus. Co já už za svůj život musel mít všeljakejch hvězdnejch planetárních vocasovin - a hele , furt jedu a chcechtám se , jak ichtyl. Co ccheš špatnýho na sebe - to si sama vcucáváš. Takže - nebrat , nerozebírat , maximálně si přečíst nějaký rozbor svý osobnosti , a říct si - hle,hle...a jit vod toho.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »