Hořící sekce


18.02.2020 - 17:27
(Ryby) Maek
Hořící sekce
V jednom vláknu zde jsem zahlédl termín “hořící sekce” a protože upálené bylinkářky a čarodějnice potkávám docela často :4: tak se chci zeptat, jestli tu někdo byl v některém z minulých životů inkvizitor :41:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
18.02.2020 - 18:10 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Netuším - já jsem jedna z uálenejch, ale jestli jsem byla inkvizitor.....
18.02.2020 - 18:11 | Filtr
(Rak) aktigram
No ja jedného poznám ale nemyslím že by pripustil že by to on mohol byť.
Trebars v mojom zážitku upalenia nebol vinný inkvizitor, lebo nikto ma nechcel upáliť, iba to dievča.
18.02.2020 - 20:15 | Filtr
(Ryby) Maek » Lupi
No, inkvizitorů asi bylo méně než .......
Za to těch co lhali a práskali, těch bude asi více :41:
18.02.2020 - 20:20 | Filtr
(Ryby) Maek » aktigram
No, úplně bez viny asi nebyl :63:
Někde jsem v poslední době slyšel nebo četl, že pomluva má v duchovním světě váhu jako vražda :41:
18.02.2020 - 20:34 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Maek
jj, "pomluva má v duchovním světě váhu jako vražda :41:" proto opatrně :3:

Já jsem tady myslím jediná z diskutujících, která se opravdu narodila a vyrostla v kraji, kde se upalovaly čarodějnice, navíc se zrzavými vlasy a jménem Znovuzrozená (nomen = omen)... ale netroufla bych si nikoho označit za "svého" inkvizitora. :63:
18.02.2020 - 20:38 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Khalia Zvlčelá
Khali,já mám zkušenost, že když jsem přišla poprvé na kurz tarotu, tak ta vykladačka mi hned první hodinu řekla, že jak jsem vstoupila, hned věděla, že přišla čaroděj(nice)ka :61:, která má už z minulého života něco za sebou... :3:

A když jsem přišla k jiné věštkyni, tak ta mne vítala jako svou sestru, okamžitě jsme si potykaly, jako bychom se znaly dávno (ona si mne opravdu spletla se svojí sestrou :61:).
18.02.2020 - 20:39 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Maek
"drsné čarodějnice?" :63: :47: :4:
18.02.2020 - 20:40 | Filtr
(Ryby) Maek » Khalia Zvlčelá
No tak na někom to je vyloženě vidět a na někom vůbec :25:
Třeba znám jednoho takového velkého šprýmaře a baviče no toho bych do této sekce nezařadil ani náhodou a světě div se, on tím humorem podvědomě schovává své čaro schopnosti, aby zase nepřišel o kejhák :22:
Tebe jsem neviděl, tak nemohu říct jestli měli .....
18.02.2020 - 20:42 | Filtr
(Ryby) thééé
No já si právě myslím, že v tomhle pohledu to musí být zaručeně nějak tak, že pokud bych měla zážitek upálení, musí tam před tím být zážitek upalujícího.
Jenže tam už se asi nikomu nechce :14: :20:
18.02.2020 - 20:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Znovuzrozená
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je taky dobrý. :15: Já teda na takové kurzy moc nechodím, ale když náhodou někam zavítám, většinou je tam hafo lidí a tak se vmísím do davu. :4:
18.02.2020 - 21:09 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Khalia Zvlčelá
To já, ač nevysoké postavy, z davu vytrčuju - údajně je to tím Slunkem na ascendentu. :27:
18.02.2020 - 21:38 | Filtr
(Panna) Wiké
já jsem potkala v životě člověka, který mě udal a předal,
byl to celý příběh,
snažili jsme se v tomto životě rok a půl kamarádit - já z nějakého důvodu to poznat a rozluštit a on z nějakého důvodu to odčinit a v průběhu toho se mi vybavoval ten příběh,

inkvizice potřebovala žrádlo - lidi jako koblížky světla, byla to celá síť, nejen muži, ale byly tam i nějaké zvrácené ženy, kdo organizovali dodání žrádla.

viděla jsem spousty umučených lidí - kolik pojme vysoký panelák nebo i dva,

viděla jsem tehdy, v kterých organizacích v současnosti to ještě je - měly nad sebou černou tečku nenávisti..
pořád měli mezi sebou ty chapadla,

ted už to nepotkávám.
ale cítím to, jak se někdo chce zuby nehty držet nějakých osnov a nenávidí nové a proudící věci..
18.02.2020 - 21:39 | Filtr
(Rak) aktigram » thééé
Ja som v tom jednom zážitku videla, zaujímavé je to že som si tvár nezapamätala iba pracku ktorou mu držal plášť,lenže on sám nebol presvedčený o mojej vine a chcel to zastaviť. No zrejme to nebolo vtedy kedy sa bosorkam lámali údy. Ja som nemala nič dolamané ani som nebola dobitá.
18.02.2020 - 21:44 | Filtr
(Rak) aktigram » Maek
Vieš čo je divné? - ja som tu dievčinu poznala aj v tomto živote, ked som ju uvidela prvý krát ostalo minesmierne zle a chcela som odtiaľ ujsť, no zrejme ani ja som ju neohúrila a dala mi pocítiť že som nič. Bola postihnutá aj ked o barlach chodila. Ona hodila fakľu na hranicu a ona ma aj udala, takže niečo také existuje.
Tiež poznám liečiteľa či veľkého guru, ktorý bol inkvizitor. V tomto živote ho zaujímajú praktiky ako ovladať matériu a iné veci.
Teda úplne niečo iné ako ja. Minule som tepovala koberec a išiel mi youtub a naskočil Střibrný a on niečo také hovoril o známom z iného života a on bol inkvizitorom a teraz sa zaujíma o ezo ale tak inak.
18.02.2020 - 21:55 | Filtr
(Blíženci) tajga » thééé
Taky bych řekla, že nedává moc smysl být jen obětí

Osobně bych se teda radši dozvěděla, že jsem byla zloduch, než, že jsem v minulých životech trpěla ještě víc, než v tomhle, právě kvůli tomu smyslu :43:(jestli jsem v době procesů žila a vypadala nějak podobně jako v tomhle životě, tak mě velmi pravděpodobně upálili jenom za to...díky bohu žádné vzpomínky nemám :76:)
19.02.2020 - 06:35 | Filtr
(Ryby) thééé » tajga
Ano a hlavně si myslím,že pokud zůstanu u zážitku upálení, tak se stále držím v roli oběti, a točím to dokola.
(já jsem se určitě nedostala až na hranici, protože jsem umřela už zimou v kobce :61: ale né, já zase omílám to mučení, to jsem cítila celých 8 let tranzitu pluta 8. domem)
19.02.2020 - 06:37 | Filtr
(Ryby) thééé » aktigram
v těch dobrých regreskách se jde vždy za té, víš jako říct si, a co bylo před tím, a co bylo ještě před tím..ono se to pak dá hezky do souvislostí s více věcma
19.02.2020 - 07:48 | Filtr
(Rak) aktigram » thééé
Ja to beriem, ja nechodím ani som nechodila na žiadne regresie, jednoducho ak sa ma niečo dotýka a mám to riešiť tak odrazu vidím tu časť. Dôležité je že viem v tu chvíli prečo sa mi to deje, myslím že som v takých veciach nie utopená, ale ak sa telo aj duša chce zhojiť tak to ide silno. Zaujímavé je pre mňa to že teda viem aká som bola zhrozená ako mi to mohla urobiť ale ja som už v tejto realite necítila žiadne zlé emocie, bol to iba dej a moje slová Bože pomôž mi a v tom som zomrela či omdlela, takže ja už neviem v podstate o tom upalení.
19.02.2020 - 07:53 | Filtr
(Ryby) thééé » aktigram
jasně, já to chápu, někdy ten obraz napoví víc o vztahu s nějakým člověkem, jde se o to opřít
19.02.2020 - 09:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » thééé
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo, ale někdo musel být první. :23: A co teď s tím?
19.02.2020 - 10:05 | Filtr
(Rak) aktigram » Žihadlo
Vždy budú aj mladé duše a tam sa ide viac cez tie hriechy, či ako ich nazvať. proste do jemnejších vibracií neskočí žiadna duša o tom je život na Zemi.
Stále je to o tom - hoď prvý kameňom kto si bez viny.
19.02.2020 - 10:08 | Filtr
(Ryby) thééé » Žihadlo
:4:to už je jako co bylo dřív, slepice nebo vejce.
Mě asi stačí pochopit, ve více rovinach, kde jsem se na tom začala podílet já, díky nevědomosti. Ostatní není v mých silách.
Ale jako ptát se "a co bylo před tím" ? Se jde docela dlouho
19.02.2020 - 10:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vysloveně k Tvé otázce neodpovím, inkvizitora žádného neznám, možná pár novodobých, ti mít tu moc... Ono nejde jen o upalování, stačí někoho osočit a ten je pak vyobcován ze společnosti, protože mu nikdo nevěří.
Chtěla jsem spíše říct, že ono těch upálených zřejmě bylo méně, než kolik jich bylo v reálu (a tím, snad je vám to jasné, to nechci nijak zlehčovat). Proč se s tím někteří tak ztotožňují? S utrpením a mučením z minulých životů?
Je zvláštní, že tito lidé velmi často mívají v rodinách něco společného. Někomu z předků se udála nějaká křivda. A to je X generací zpět, i stovky let, dnes už nikdo neví, že se tam vůbec něco takového událo a hlavně co a jak to ve skutečnosti bylo. Ale ten pocit bezpráví se nějak předává dál a dál, snad i geneticky, z velké části však stigmatizací. Prostě dítě se narodí někomu, komu se něco stalo, nějaký hnus. Není s tím vyrovnán. Nikdy to dítěti neřekne, ale to v té náladě vyrůstá. Pak má samo své děti a stejnou náladu předává dál, protože ji přejalo. A jeho děti zas... A dokud se nenajde někdo, kdo řekne dost a ten program nezmění, nezpřetrhá ty vazby do minulosti, což ovšem znamená se nejprve do minulosti (do podvědomí) ponořit, tak se to přenáší dál a dál.
No a právě tito lidé se pak často ztotožňují s nějakým utrpením minulosti, které ve skutečnosti není jejich vlastní. Prostě uvěří tomu, že byli mučeni, upáleni... Dává jim to naprostý smysl. A jak píšu jinde, ony i ty regrese jim to často potvrzují. Jenže je to skutečně obraz minulého života? Nebo jen symbolika našeho podvědomí a rodové zátěže? Rozumíme tomu skutečně správně, nebo si to snažíme zjednodušovat?
Naše skutečně vlastní utrpení je to tady a teď. A právě s tím je třeba něco dělat.
Je pár lidí, kterým věřím, že něčím takovým skutečně prošli. Ale určitě ne každý, kdo na sebe ukáže prstem a řekne "já", si tím skutečně prošel. Ona je to dnes trošku módní záležitost a tím to opět nechci zlehčovat. Jen to chci vidět střízlivě.
19.02.2020 - 10:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » thééé
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě ta slepice a vejce napadly. Nakonec i tam to prý má řešení. Takže zbývá položit si otázku, kdo z té dvojice je slepice a kdo vejce.
Ale ono je dobře, že se lidé ptají, ne? :3: :15:
19.02.2020 - 10:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Problém je v tom, že někteří vidí vinu vždy u druhých. A tak hodí.
A já nemyslím, že je kohokoliv povinností jim to jakkoli ulehčovat. Prostě máme vůči sobě povinnost bránit i sami sebe.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-82
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »