Jak to vidí chlap


17.01.2020 - 15:32
(Beran) Al*
Jak to vidí chlap
https://www.prozeny.cz/clanek/…

Naposledy mě zaujala tahle diskuse a nechci odbihat od tématu v diskusi Kvalitní " .. kde jsem psala, že i vztahová zralost je důležitá ..

U tohoto příkladu mě napadá, že už je to takové klišé, že ženy chtějí vztah a nechají se opít rohlíkem a muži si užívat?

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3
Řazení:
17.01.2020 - 15:49 | Filtr
(Býk) player
Nojo , no. To vypadá spíš tak na takovej lepší kamaračoft. Holka je dvacítka , chce prince na bílém koni a místo toho má kámoše z práce. Jednoho dne na tohle bude vzpomínat jako na zlaté období pohody a klídku.
17.01.2020 - 16:03 | Filtr
(Beran) Al* » player
Myslíš až se bude tahat s taškama, aby udělala večeři nějakému povaleči na gauči? Tak to jo ..
17.01.2020 - 16:09 | Filtr
(Býk) player » Al*
Nebo až bude mít žárliváka , kterej jí bude nepřetržitě v zaprdelí , nebo chlapa , co chlastá , nebo chlapa , co seká dluhy , nebo prostě chlapa různých norem.

Tady se můžem zamyslet nad termíny. Spokojenost vs štěstí.
17.01.2020 - 16:56 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
A co až odjede na cestu kolem světa a vrátí se za 3 roky! :39:
:61:


Hele, já myslím, že zde není třeba dělat z toho klišé. Prostě se sešli dva lidé, jejichž vztahové potřeby jsou odlišné. Ona potřebuje jeho prakticky neustále (více než on ji). On ji občas. Ani jedno není vadou charakteru, to je často dáno. A tak mají na výběr několik možností:
On se zcela podvolí.
Ona se zcela podvolí.
Oba ustoupí ze svých pozic, ale pak to ani u jednoho nebude na 100% (což je v podstatě možno jen ve vztahu sám se sebou a to taky jen občas).
Místo partnerství budou soupeřit, válčit.
Pochopí situaci a půjdou si po svém.
Nepochopí situaci a stejně si půjdou po svém.
Pochopí situaci a vyhodnotí, že vtah jim stále více dává, než bere - zůstanou.
Atd., však si doplňte dle libosti, možností nespočet. Ale nejkrásnější je, když pochopí situaci a přestanou se trápit.
17.01.2020 - 17:02 | Filtr
(Beran) Al* » Sosna zvlčelý
Jo, jasně, jsou mladí, kam spěchat .. tam v diskusi i zaznělo, že ji asi "až tak nežere", poněvadž by ji naháněl resp. psal sám od sebe, coz bylo podstatou její "stížnosti" spolu s tím, že jsou málo sami dva.
A ona má chudák v tom zmatek, poněvadž ji přece řekl, že ji miluje a přece když jsou přece jen spolu, tak na ní může nejen oči nechat .. :4:
17.01.2020 - 17:04 | Filtr
(Beran) Al* » Sosna zvlčelý
"A co až odjede na cestu kolem světa a vrátí se za 3 roky!"

No počkej, to jsou přece tři roky prázdnin. :4:
17.01.2020 - 17:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já už to neposoudím, ale fakt by mě zajímalo, jestli v minulosti byli muži skutečně takoví kanci, jako se všichni holedbají, anebo jestli je to stále ten stejný mýtus? :61: Jak tak sleduji své vrstevníky, je mi občas do breku, ale pak se zamyslím a napadá mě, že naposled to bylo jinak možná v době kamenné? :4:
17.01.2020 - 17:11 | Filtr
(Býk) player » Khalia Zvlčelá
Tak - jasně. Holky si vybojovali na bojišti - po tisíciletí. Co si ulovili , to si znásilnili , podřezali , zotročili...Starej Řím , kancovna , erotismus bez rozlišování pohlaví , šlechta středověku , ale i bohatší muži obecně...a stačí se podívat ještě třicet let zpět , co se dělo třeba ve váolce Hondurasu se Salvadorem.

Spíš něco jiného - s nástupem dogmatického křesťanství se zakázalo ženám realizovat se dle svých možností a trvalo to dvě tisíciletí , kdy se osvobozují. TAkže dneska už solidně prasej , tak , jak by se to líbilo třeba Baudelairovi , Leonardovi či Salvatoru Dalímu. :3:
17.01.2020 - 17:28 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Khalia Zvlčelá
Tak jasně, přece každá mladší generace je horší, než ta předchozí. To přeci odstartovali už Adam s Evou, když zplodili Kaina a Ábela. Od té doby jedeme po nakloněné ploše, furt dolů. :4:
Jenže někdy se zamýšlím, zda nejsme všichni tak trochu obrazem svých předchůdců (předků)? Sleduješ své vrstevníky a je Ti do breku. A já sleduji naše otce a matky, báby, pradědy, praprapředky a je mi do breku též. Ale chce to slzy spolknout. A jít.
17.01.2020 - 17:31 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » player
No jo, ale křesťanství není dominantní po celém světě. Čím je to jinde?
18.01.2020 - 09:22 | Filtr
(Býk) player » Sosna zvlčelý
Islám ještě horší , i to ryze erotické Thajsko je v náboženství na tom tak , že aby žena směla do Nirvány , tak musí po dobu čtyř inkarnací za sebou dělat pro muže to nejlepší , co je v jejich silách.

TAkže utekli tomu Japončíci a Eskymáci. Co se týče domorodých kmenů , tak tam je to - jak kde.
18.01.2020 - 09:36 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Al*
Přesně to mě napadlo, že ji až tak moc nežere. Podle mě se zamilovanej chlap chová jinak. Jedna věc je, že většina chlapů zas tolik není na vypisování a raději se sejdou osobně, druhá, že nemá potřebu s ní být v kontaktu častěji. Vzhledem k věku třeba ještě nikdy nebyl zamilovanej, tak si myslí, že je to tohle, ale mně se to moc nezdá. :20:
18.01.2020 - 09:41 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
To máš pravdu. Jenže zamilovanej chlap je nemocnej chlap. Ztratí realitu kolem sebe a je schopen všechno obětovat pro ten trojúhelník. Přitom - moc o co hrát v 95% případů není. To pozná po desátým orgasmu. Někdy třeba už po prvním a někdy před prvním. I toho píše život stohy.

Takže ona má zdravého chlapa , kterej jak říkáš ji třeba moc nežere , jenže to se může třeba i změnit. Jeden nikdy neví. Některé vztahy , které začínaj nenápadně můžou pak držet třeba dýl. Ale zatím to tak evidentně není , nebo ten dotyčnej nemá rád mobil. :3:
18.01.2020 - 10:48 | Filtr
(Beran) Al* » Mici Angóra
Právě to si říkám, že jeden klame, i když budiž, možná z nezkušenosti .. a druhý neví, co s tím, protože důvěřuje, že ten druhý nekeca", taky z nezkušenosti .. i když bez té důvěry by člověk nemohl navazovat vůbec žádné bližší vztahy.
18.01.2020 - 13:38 | Filtr
(Býk) player » Al*
Ale moh...jen by musel mít v sedmé třídě v občanský nauce dobrýho kantora. Který by mu vysvětlil v hodinách sexuální výchovy zákony člověčenství. Blízký vztah můžou mít i dva lidé , kteří nejenže tuší , ale dokonce znají své vlastnosti.

Všechno je práce ega:
Já to chci takhle. Když to nebude takhle , tak raděj nic.
Kdyby se tě nezávislý zeptal - a proč to chceš takhle?
Proto. Prostě chci....Nic , než ego.

Mě , když by se dneska někdo zeptal , jakej chci vztah? Takovej , že skoro ani nevím , že ho mám a legrační. Nic víc. A i tam jsou ještě furt zbytky ega , protože ten , kdo ho rozpustí úplně by překvapivě odpověděl: žádnej. Chci milovat všechny tvory světa...
18.01.2020 - 13:50 | Filtr
(Beran) Al* » player
Hezký, někdo má představu o vztazích jinou a druhému to řekne, nevodi ho za nos, to už jsi psal
18.01.2020 - 16:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, přesně tahle teze mě napadla, protože to znám, ale fakt by mě dřív nenapadlo, že budou babičky vyprávět, jak musely uhánět dědečky. :1: Takže mě to vlastně do nějaké míry těší, protože je v tom taková sounáležitost... ty fámy jsou stále stejné a skutečné problémy jsou stále stejné. :4:
Zase se potvrzuje to, že historie je jen jakási zkreslená domněnka toho, kdo ji sepisoval. :4: A že ženská síla tu byla vždycky, ženy jsou obecně silnější, proto se tak intenzivně bojuje proti nim (někde). Žádné náboženství, prostě holá moc a strach o ni. Uvidíme, jestli to úspěšně překlopíme. :15:
18.01.2020 - 16:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně přijde, že po pár dnech takovýho chození ten chlapec opravdu nemůže mít jasno.Je s ním měsíc a vlastně ani moc není...To kdyby na počátku přeskočila jiskra, bylo by to jinak.Zeptala se ho, co je jako za znamení? :61:
18.01.2020 - 18:29 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
Pohodu a klidek oceni ten kamos.
Ona toho bude litovat.
Zeny maji jiny ukol nez zajistovat pohodu a klidek kamaradum.
18.01.2020 - 18:46 | Filtr
(Rak) Tom-One » Bosch
Proč by se proboha v takovém mladém věku ten kluk vázal? Pokud dotyčná potřebuje oslíka žijící jenom pro vztah tak musí hledat jinde...
A ono to není jenom o věku ale také o tom kde dotyčný žije.Na vesnici je se hnízdí klidně po dvacítce,ve velkých městech se do toho řadě nechce ani ve čtyřiceti:)
A pravdu mají.Chlap časem zjistí že má málo času na sebe a své koníčky a na nudný partnerský život se může...
18.01.2020 - 23:44 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Tom-One
Protoze by si ji treba chtel vzit za zenu?
19.01.2020 - 08:39 | Filtr
(Štír) Freja » :):):)
:4: :4: no to je vůbec první, co musí udělat, než ho pustí přes práh....znát podrobně jeho horoskop...

esli ona to nezanedbala :63:
19.01.2020 - 10:13 | Filtr
(Býk) player » Al*
Hezký, někdo má představu o vztazích jinou a druhému to řekne, nevodi ho za nos,...


Z toho vyplývá , že na vztah je v podstatě potřeba vyplnit dotazník. Kde se napíše rovnou , co se očekává , co je zakázáno , co je v mantinelech. A podle toho by se měla dělat shoda. Ostatně - byl na to nějakej počítačovej program už vyzkoušenej.

Jenže se ukázalo , že slibem neurazíš , ale lidé stejně začnou seškrtávat, protože prostě věci nejdou tak , jak si na začátku vysnili. Má to své cestičky.
19.01.2020 - 11:16 | Filtr
(Beran) Al* » player
Ale H ouby

Takhle akorát kupis mikrovztahy, až to těm blbkám/blbcům dojde ..
19.01.2020 - 11:40 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Freja
:15: :61:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-52
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »