Horoskop vztahů a práce?


19.11.2019 - 09:04
(Rak) Deilik
Horoskop vztahů a práce?
Zdravím vás přátele po dlouhé době.
Dostal jsem se do velice složité životní situace a potřeboval bych radu. Je někdo ochoten pomoci?
Nevím kudy kam co se týká pracovního zaměření, nemohu se nijak uplatnit na pracovním trhu. Vše co dělám přichází vniveč. Věřím že je chyba ve mě, a ne ve hvězdách. Ale rád bych ji našel a napravil.
Co se týká vztahů, je záležitost obdobná, stále se kolem mne točí lidé se závislostí na lži a omamných látkách. To zas já z pochopitelných důvodů odmítám.
Je někdo schopen udělat rozbor proč tomu tak je a jakým směrem se vydat aby se situace kolem mne změnila?
Datum a místo narození včetně času je 4:30; 11.07.1970 Varnsdorf
Vím že toto datum je velice zatíženo, ale přeci jen musí existovat cesta kudy ze smyčky ven. Možná širší úhel pohledu nežli jen pohled zevnitř ukáže cestu kudy ven. Připadám si jak v bludném kruhu.
Díky moc za všechny relevantní příspěvky a názory.
Roman Daskalos

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
19.11.2019 - 09:12 | Filtr
(Štír) Nabi*
Já se asi výkladu nechytnu, ale přidám sem obrázek tvého nativu, ať to je hned viditelné.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
19.11.2019 - 09:33 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Zdravím, jen v kostce, na vztahy bych teď netlačila, probíhá tam určitý transformační proces a nemá cenu jít nyní hlavou proti zdi. Co se ale pracovní konstelace týče, ta je dobrá a ještě tak rok dobrá bude, tak bych se na to zaměřila, neměla bych raději příliš vysoké nároky a brala, co se nabízí. Nevím, jakou máš kvalifikaci, ale dělá to na mě dojem, že neptunovsko-jupiterské zaměstnání je to pravé, čili nějaká forma služby lidem. :17:
19.11.2019 - 18:21 | Filtr
(Rak) Deilik » Mici Angóra
Ahoj Mici, děkuji moc za reakci. Je to zajímavé, pravě ve vztazích se najednou objevili nějací lidé. Ale co se týká práce tak jsou tam stále nějaké problémy. Přestávám se v tom orientovat. V poslední době pracuji jako kuchař, a stále se krátí doba kterou setrvám u jednoho zaměstnavatele. Zkoušel jsem i sociální služby, jako je prodejna. Také nic, jako by to byl špatný směr. Zkoušel jsem se uplatnit ve stavebních a realitních pozicích. Opět nic, tady jsem si ani neškrtl. Už mě nic nenapadá kam se dál.
19.11.2019 - 18:23 | Filtr
(Rak) Deilik » Nabi*
Nalani, já se v astrologii nevyznám. Proto jsem požádal o pomoc.
Ale přesto děkuji za příspěvek.
19.11.2019 - 19:40 | Filtr
(Panna) mg » Deilik
Ten pocit, že vzťahy sú neperspektívne a zamestnanie tiež mohol vyvolávať prechod Južného uzla, najprv cez VII. dom vzťahov a teraz cez VI. dom práce.
Teraz vchádza do VI. domu planéta Jupiter, ktorá by mohla napomôcť nájsť si prácu a o nejaký čas (na budúci rok) príde do VII. domu vzťahov, kde by to tiež mohla vylepšiť.
Ale pozorujem, že ľudia, ktorí majú viacero planét v znamení Raka, ako je to aj vo Vašom prípade (Slnko, Asc., Merkur, Mars) pociťujú opozíciu Pluta, Saturna, Južného uzla zo znamenia Kozorožca - môže to pôsobiť dosť transformačne a tiež je to dlhodobejšie.
19.11.2019 - 20:08 | Filtr
(Střelec) verka96
Hezký večer, napadlo mě ohledně práce, zda jsi někdy neuvažoval o práci v Německu? Přece jen Vansdorf je téměř na hranicích, severní uzel v 9. domě, proto mě to napadlo?
19.11.2019 - 20:19 | Filtr
(Štír) Nabi* » Deilik
Však to nebylo pro tebe, ale pro větší přehlednost, aby to hned na lidi zasvítilo :1:
22.11.2019 - 08:52 | Filtr
(Blíženci) fanik
A co myslíš ty, že je za problém,chlast?
22.11.2019 - 10:07 | Filtr
(Rak) Deilik » fanik
Proč myslíš že jsem alkoholik? Piji jen pivo a to příležitostně, nikoliv denně!
22.11.2019 - 10:51 | Filtr
(Blíženci) fanik » Deilik
Nemyslím, jen hledám něco, proč to nevydrží v práci ani doma,tak smůla?
Horoskop je jen berle..
22.11.2019 - 13:29 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Koukám na to již třetí den a nějak se tím ne a ne prokousat.
Pluto u descendentu je zátěží asi nejen v oblasti partnerských vztahů, tvoří už nějaký čas (a chvíli ještě bude) opozice na planety v Raku (Slunce, Merkur, Mars). K tomu se přidal vliv Saturnův a v tomto spojení to je skutečně balvan. Zvláště v oblasti vztahů to chce asi vydržet, třeba se teď chvíli ani o nic aktivně nesnažit. Protože nyní opravdu se mohou objevovat lidé, kteří lžou (manipulují pro svůj prospěch, snaží se ovládnout). Je fakt, že člověk se tím něco naučí, ale za jakou cenu?

I s tou prací je to teď takové... Ne že by nebyla, ale nevede k uspokojení. Jupiter sice půjde 6. domem, což může přinést zlepšení (nalezení něčeho stálejšího) ale v Kozorohu mu asi nebude úplně lehce. Asi nutno vydržet. Za dva roky by se mohlo objevit něco lepšího (možná i nějaký vlastní projekt?) a rok poté by to mohlo přinést ovoce.
Teď asi opravdu přeji výdrž a víru ve zlepšení. :15:
23.11.2019 - 16:53 | Filtr
(Rak) Deilik » Sosna zvlčelý
Ahoj, děkuji za reakci. Asi na tom budoucím něco bude. V roce 2014 mi procházela Lilith (černá luna) horoskopem. Podle toho jsem měl přijít o práci a vše co jsem měl,ale na druhou stranu jsem měl hodně získat. Jenže já jí převálcoval. (to už dříve jsem tu popisoval) Jsem senzibilní a cítil jsem že skutečně hrozba zmizela, jenže nezmizela hrozba státy zaměstnání ale vše co mělo nastat potom. Lépe řečeno, vše se odsunulo. Až později jsem si uvědomil co jsem vlastně udělal. Tak teď asi budu muset čekat 7 let než se vše napraví, vše co jsem sám pokazil. :28: :8: Vím zasloužím si to :42:
23.11.2019 - 17:41 | Filtr
(Rak) RainMan22 » Deilik
Sekvence reality je tato :
2019-2020 Štír ("osobní" ženský) = pochopení, pozor na iluze v polovině roku 2020
Štír je i "společenský" a mužský = transformace

2020-2021 Panna = opětovná práce na jakémkoliv projektu, ale nemusí přinést výsledek v tomto roce na 100%

2021-2022 Lev je vždy mužský ("společenský")=situaci plně ovládám, tady pozor na vítězství, které by v budoucnu mohlo mrzet, taková je to síla.

2022-2023 Štír "společenský" - dokončení transformace a uvědomění

Z toho mi vychází, že se to bude postupně zlepšovat, tak hlavu vzhůru. :)
26.11.2019 - 10:57 | Filtr
(Rak) Deilik
Jak se zdá už je to vše co kdo mohl vyjádřit. Případně chtěl vyjádřit. Všem zúčastněným děkuji, moc děkuji. Někteří mi pomohli více a jiní méně, ale všichni se nějak podíleli a za to jim patří můj dík.
Roman Daskalos
26.11.2019 - 14:38 | Filtr
(Střelec) tiferett
Dobrý deň
Píšem vám ešte takto súkromne k vášmu dotazu na problém práce a vzťahov.
Problém ani nie je naznačený v tranzitnom horoskope - to je priebeh diania na túto dobu, ale už vo vašom natálnom horoskope narodenia. Totiž v 5.dome - čo je dom lásky, milostných vzťahov - máte umiestnenú planétu Neptún a navyše v kvadratúre na Venušu - teda dvojmo Neptúnom ožiarená oblasť lásky a vzťahov. A Neptún je planéta, ktorá naznačuje pre vás v oblasti lásky a vzťahov ilúzie, nejasnosti, sklony práve priťahovať si neptúnskych ľudíceloživotne) - teda ľudí s rôznymi závislosťami, podivnosťami, alebo ľudí z dolných úrovní spoločnosti, a podobne. A vždy, keď vo vašom živote Neptún prechádza nejakou výraznou aspektáciou, sa tento problém vynorí, začnú sa diať veci okolo tejto témy aby ste si to všimli a aby ste to v sebe, v svojom živote, v svojej duši začali riešiť.
A dávať si otázky: trpím ja nejakou formou závislosti? Na niekom?na niečom? Čím si týchto ľudí priťahujem do svojho života? Čo mi prichádzajú ukázať? Akú stránku mňa samého?
Uvedomiť si, že každý takýto človek prichádza v podobe môjho učiteľa a pomáha mi pochopiť a zmeniť tento problém vo mne samom.
A keďže je to neptúnsko - venušanský aspekt v natálnom horoskope, je to karmický problém, ktorý a tiahne celým životom a možno už niekoľkými životmi.

Progresný horoskop ukazuje, že progresný MArs sa blíži do konjunkcie na natálnu Venušu, takže v najbližšom roku - dvoch sa dá očakávať intenzívny milostný alebo sexuálny vzťah s búrlivým priebehom.

Tranzistné Pluto na descendent naznačuje, že v tomto roku - dvoch sa udeje niečo v oblasti vzťahov, čo spôsobí hlbokú transformáciu vo vašich postojoch k vzťahom, vo vašom vnímaní vzťahov ako takých.
Môže to spustiť nejaký plutónsky( škorpionsky) človek, ktorý vojde do vášho života. Tieto lekcie bývajú ťažké a bolestné, doslova, ako keď treba vytrhnúť temný nádor z duše aj s koreňmi. Účelom týchto plutónskych lekcií je, aby po tom všetkom ostalo všetko pochopené a rýdzo čisté.

A keďže vládca 10.domu kariéry je tiež Neptún, zdá sa, že vzťahy a kariéra sú energeticky úzko prepojené. Akonáhle je aspektovaný Neptún alebo Venuša, dejú sa veci vo vzťahoch aj v oblasti kariéry.
Skrátka treba v tomto živote riešiť Neptúnsku tému - nejasnosti, ilúzie, neuvedomenie si svojich hraníc a schopností., nedostatok odvahy realizovať to, v čom ste ozaj „dobrý“. Neptún ako vládca 10.domu naznačuje mystické poslanie, alebo prácu, kde využijete psychologické schopnosti, pomáhacie práce, ošetrovateľ - akoby liečiteľ.

Urán stojí v opozícii na hrot 5.domu milostných vzťahov, takže sa dajú ešte očakávať náhle deje a zmeny v tejto oblasti. Pluto na hrote 7.domu vzťahov transformuje, Urán v opozícii na hrot 5. domu náhle mení a čistí.
Tieto dve planéty vytvárajú kanály, ktoré vtiahnu do vášho života ľudí, ktorí vám sprostredkujú lekcie, cez ktoré pochopíte svoje postoje k vzťahom vo vašom živote.
Keď si vytvoríte jasnú predstavu o tom, čo by mohla byť naozaj vaša ŽIVOTNÁ PRÁCA a po akom partnerovi v skutočnosti túžite, vyčistí sa naraz oblasť kariéry aj vzťahov.
A z Neptúna v kvadratúre na Venušu sa môže stať posol skutočne ideálnej a božskej lásky, po akej každý z nás v skutočnosti túži.
27.11.2019 - 13:03 | Filtr
(Rak) Deilik » tiferett
Velice zajímavé, z vašeho rozboru vnímám že to co bylo bylo ještě málo. Ale díky za to i přesto že jsem se trápil hodně. Octnul jsem se i jako bezdomovec kuli vztahu, ale opět se postavil na nohy. Teď se opět brodím bahnem ale tentokrát kuli sobě. Snad vysvitne naděje na zlepšení.
Děkuji moc za rozbor.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »