13 ženských vlastností


10.11.2019 - 08:29
(Býk) Ase
13 ženských vlastností
Zaujímalo by ma, ako vás oslovuje tento článok. Niektoré body sú následok, z niečoho vyplívajú. Neviem či článok písal chlap alebo žena.

https://www.pronaladu.cz/13-zenskyc…

Na fcb boli od žien komentáre, že vraj sa muži takých žien boja, ženy zrejme mali pocit, že sú nositeľkami takých vlastností.

Moje postrehy sú také, že občas vnútorné zranenia niektorú vlastnosť u ženy zakryjú. Keď sa žena vnútorné ukludní a nájde stabilitu, tak vynikne to, o čom článok píše.

S tým "nesením" je dosť problém, snáď viac ako polovica má ortopedické problémy a nesprávnu chôdzu. Nechápem, ako rodičia mohli byť tak nezodpovední, chybnú chôdzu u dieťaťa neriešili. Taká žena dosť tažko bude niesť seba, aj keď je fyzický pekná. Ale ženy, ktoré sa nesú, tých je hádam jedna na tisíc, už veľmi dlho nevidel ženu, ktorá sa fyzicky "nesie", kráča prirodzene a ladne.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
10.11.2019 - 09:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě to popravdě nijak nezaujalo, když už, tak to stejně platí pro obě pohlaví, respektive totéž mi přijde sympatické na mužích. Nic zvláštního nebo převratného...

Co se teda týče chybné chůze nebo držení těla, pochybuji, že za většinu případů můžou rodiče... já měla skoliózu a hrbila se jen kvůli klasickým botám, proto nosím barefoot a problémy se zády jsou pryč. :1:
10.11.2019 - 18:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
"Ošklivka, která svůj zjev přijímá s jistotou a vděčností, je daleko přitažlivější, než krasavice vyšilující kvůli malému pupínku."

To je dobrá milosrdná lež :4:

Jinak většina z toho nejsou vlastnosti v pravém slova smyslu.
10.11.2019 - 23:38 | Filtr
(Býk) player
Něco na tom je. I když - na každej hrnec je někde poklička a každej máme jiný sny , to je jasný.

Pakliže se muži žen bojí , tak právem. Ale spíše jde strach z toho , že ženska je tisíc v jednom a do jejich zákoutí není moc vidět. Nejsou tam moc konstanty - myšleno v průběhu delšího času. Všechno je proměnné a to se chlapské mysli moc nelíbí. Jeden příklad za všechny. Moje exka žije už 20 let s člověkem , kterýho před tím desetiletku nemusela ani omylem. Naopak jím dost pohrdala i veřejně.
10.11.2019 - 23:42 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Ono - výraz ošklivka je dost krutej. Ošklivka znamená žena ošklivá. I ta najde protějšek , ale dá to makačku.

Já nabídnu jinej příměr. Průměrka. U nás na severu se tomu říká znc (z nouze ctnost). A tady musím říct jednu věc. Pakliže má dar oduševnělosti a erotična , tak po ní rozhodně sáhnu raději , než po náké dmoucí se pýše z darů krásy.
Navíc - krása není za odměnu. Je to dar. A často danajskej.
10.11.2019 - 23:54 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
S tim nosenim se, muzi ocenuji kdyz zena kraci na vysokych podpatcich vrti zadkem s kozama vystrcenyma dopredu. To je archetypalni poloha davajici najevo pripravenost se parit.
Je ovsem velmi nefyziologicka, trpi pri ni nohy klenba a hlavne pater. Pro zenske telo velmi nezdrava. Podobne jako muzsky idol vychrtlost modelek se silikonovymi implantaty. Pusobi to vsak na centra muzskeho vnimani a tak se prizpusobuji. Teda ty co se podvoli teto hre.
11.11.2019 - 00:10 | Filtr
(Blíženci) fanik » player
U nás na severu...ošklivka s darem erotična je furt jen štěkna - štěknu si,ale vím jak vysoko mohu asi dojít. To Bohyně a krásná žena s třídenním pupínkem bude vždy o dost vyšší forma a uspokojení pro...
pouhého muže.
11.11.2019 - 04:54 | Filtr
(Beran) Háňa*
Neoslovilo. Je to takové to seno, kterého je dnes všude plno, ale vypovídá vždycky maximálně tak něco o autorovi - rozhodně ne o nějakých obecných pravdách, i když se tak snaží tvářit.
11.11.2019 - 05:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vivianne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale jo... S tím článkem se asi dá víceméně souhlasit. I když já nejsem muž :34: A taky úplně nepotřebuju chlapy přitahovat jako magnet, protože svůj magnet mám doma :61:
I když... třeba i v byznysu se dá využít vhodné využití úsměvu, tónu hlasu, úpravy vzhledu, ale řekněme, že to už spíš jde trošku do manipulace...
11.11.2019 - 07:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
"Pakliže má dar oduševnělosti a erotična , tak po ní rozhodně sáhnu raději, než po náké dmoucí se pýše z darů krásy."

Otázka taky je, jestli by tě ta dmoucí se pýcha chtěla, že, ošklivka je snadnější kořist :2: :14:
11.11.2019 - 08:03 | Filtr
(Štír) Nabi*
Mě ten článek přijde tak nějak "agresivně pušerský"... S některými věcmi bych i souhlasila, ale to podání je .. divné :25:
11.11.2019 - 08:05 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Nabi*
Je to divný i co se grafiky týče, příliš mnoho různých fontů a divné rozvržení :14:
11.11.2019 - 08:09 | Filtr
(Štír) Nabi* » Mici Angóra
Přesně. Jak by každá věta byla zkopírovaná z nějakého článku. Je to divně neosobní.
11.11.2019 - 09:15 | Filtr
(Blíženci) fanik » Mici Angóra
Mě to přijde v pořádku,jestli to nebude spíš určené pro muže..spíš hodně slov vlastně o ničem :3:
11.11.2019 - 12:04 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Já ženu za kořist nepovažuju a s lovem jsem skončil pradávno. A nic jsem neulovil. Až , když jsem se na to vykašlal , tak najednou , jako když dozraje jabloň a jablíčka ti začnou padat na hlavu.

Červená , zelená , žerveno-zelená , žlutá. Všechny odrůdy , všechny druhy chutí. Zralá i bzinky. A plynul čas. Pravda - někdy si jabloň taky vzala vegetativní spánek a i třeba dva roky nezaplodila. Ono to chce. Druhej protiklad. A přichází podzim života a jabloň stále plodí. A zase - zralé i nezralé , červené , žluté , sladké. Někdy kousneš i do kyselého. Ale žádný lov.

Pravda - říká se , že lovit se má. Že žena se chce státi kořistí. Chce padnout jako pevnost dobytá barbary. Jenže problém je , že kořist je vždycky symbolem vítězství. Ale vítězství je vždycky pomíjivé. A kořist se nakonec odloží do sklepa nebo vyšmelí za jiný haraburdí.

A ještě jedna věc. Pokud není žena ošklivá - patrně jako karmický trest - a je dejmetomu průměrná., vždy se na ní dají najít neskutečně krásná místa. A ta jsou tou obrazotvorností.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »