blízkost smrti a nazpět (NDE)


26.09.2019 - 17:00
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Verona1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

blízkost smrti a nazpět (NDE)
Hodně lidi bylo na hranici života a smrti, a mají různé zážitky.
Popisuje to třeba Raymond Moody, život po životě.

Mate také takové zkušenosti a co si o tom myslite

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
26.09.2019 - 17:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já dvakrát, ale nikdy žádné dlouhé kóma nebo tak. Poprvé jsem byla mrtvá pár minut, viděla jsem světlo a siluetu lidské postavy, podruhé jsem neviděla nic, ale bylo to taky na hraně - pocity byly stejné. Probral mě divný pocit, jako když Tě někdo silně kopne do břicha, nebo když Tě někdo chytne uvnitř břicha a táhne dozadu. Ale žádná bolest, jen velký tlak a brnění v solaru.

Nikdy jsem literaturu na toto téma nečetla, ani jsem neměla potřebu se tím nějak víc zaobírat, takže nemám srovnání. Vlastně si o tom ani nic nemyslím... prostě se to stalo.
26.09.2019 - 21:30 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Několikrát - ale vždycky jsem vnímala jen tu hranu. Jako když stojíš nad propastí a užuž to začíná klouzat, drolí se kamínky.
Jen jednou to bylo poměrně velikolepý - to jsem si vyvzdorovala roky navíc. Kolik - to se ještě uvidí, prozatím myslím osm :1:
05.10.2019 - 21:51 | Filtr
(Váhy) Žabí sen
Kamarad mel pred lety autonehodu. Rikal, ze to bile svetlo, které vidi lidi pri umirani, skutecne viděl. Resuscitovali ho a byl dlouho v komatu. (Uz to muze byt 16 let.)
Lidi, co prozili klinickou smrt, casto rikaji, ze je to změnilo.
Smrt je zajimava. Jednou to prozijeme vsichni.
05.10.2019 - 22:00 | Filtr
(Váhy) Žabí sen
R. Moody rikal, ze krome prijemnych stavu v klinicke smrti se objevuji i hororové stavy, ale lidi se tim moc nechlubi.
06.10.2019 - 02:39 | Filtr
(Váhy) Žabí sen » Lupi
Jak to ze nekolikrat?
06.10.2019 - 07:26 | Filtr
(Rak) aktigram
Tak mne lekári po 2x po operácí povedal že som odišla a nechcela sa vrátiť, že som im teda dala plno práce ale ja si z týchto narkoz nepamätam nič.
Ale mám zážitok z môjho umierania ale ten som už niekoľkokrát popisovala. Bola som mladá a z ničoho nič ma začalo bolieť srdce ale až tak že som si išla ľahnúť. Odrazu som sa zobudila na to že sa neviem nadychnúť, zrejme všetko bolo veľmi krátke aj ked mne sa zdalo že to bolo min, pol hodiny. Do bytu a izby v ktorej som ležala prichádzali ľudia vlastne už tí čo zomreli, ale nie všetkých som poznala ako mrtvých. Boli rôzne oblečení a ja som chápala že je to moja rodina, išlo od nich nesmierna radosť a upokojilo ma to, izba odrazu bola veľmi svetla. Pri mojej posteli stala biela pani Smrť a môj krstný otec ktorý zomrel na jar a toto sa dialo v septembri.
Biela pani pozrela na neho aby si robil svoju prácu, všetka komunikácia bola mentalna, všetko som počula aj ja a oni počuli to čo v duchu ja hovorím. Povedal mi - musíš ísť.
Hovorím mu, prečo ste prišiel vy, ved ja som vám neublížila, bol nesmierne smutný a ja som pochopila že je nešťastný. Obratila som sa na bielu paniu a odrazu jej hovorím - prosím daj mi ešte jednu šancu a ja viem čo musím urobiť, naplním svoj osud. Odrazu som videla ako sa cela miestnosť vyprazdňuje až nakoniec odišli aj oni a ja som sa konečne s veľkou bolesťou nadychla.
Ráno mi zavolala sestra z rodnej dediny a hovorím jej že neviem čo mi je ale som veľmi chorá a že krstný otec si ma chcel zobrať - ona sa spýtala kedy sa to udialo a tak mi povedala že v tom istom čase zomrela ich suseda a teda krstný otec si už zobral svojho strážnika, vraj celé leto nikto nezomrel od toho marca.
Toto je cca čas aj na mojom tranzitnom horoskope. Celé to bolo o mojej veľkej zmene, o mojom postoju k životu.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
06.10.2019 - 14:12 | Filtr
(Váhy) Žabí sen
Vzpomínám si, že u nás v práci byl kdysi kluk (pracoval tam krátce), co taky něco podobného prožil.
Dost pil alkohol a šlo to na něm i poznat. Říkal, že šel jednou z jedné "akce" a venku už bylo chladno. Jak byl pod vlivem, tak si někde na mezi lehl a usnul. Nachladil se tak moc, že pak musel s horečkama do nemocnice.
Měl "sen", ale říkal, že to nebyl sen - ocitl se před třemi kovovymi vraty. Všechny byly stejné a vedly směrem dolů a ve všech to bylo stejné. Věděl, co za těmi vraty je. Bylo tam pusto. Nazval to mírným peklem. Život tam trval velice dlouho. Ve srovnani s lidským životem to bylo téměř nekonečno. Mluvila s ním nějaká Síla-Moc, před kterou prostě nešlo udělat nic. Dávala mu na výběr do jakých vrat vstoupí. Nechtěl tam...že ještě ne :)) ta síla mu umožnila se vrátit.
Myslím, že i prosté sny, zvlášť opakují-li se často, vypovídají o tom, co bude nasledovat po smrti dotyčného člověka. Sny jsou obraz podvědomí. V obrazech vypovídají o tom, jací jsme.
07.10.2019 - 17:22 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Žabí sen
Copak vím? Stalo se.
07.10.2019 - 17:54 | Filtr
(Váhy) Žabí sen » Lupi
Vetsina lidi tolikrat tutu situaci nezazije. (Napadla me sebevrazda.)
07.10.2019 - 17:57 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Žabí sen
Njn. Ne že bych si to tak naplánovala :1: Sebevražda ne-e, mně to vždycky přepadlo. A různé podivnosti jsem zažila víckrát.
07.10.2019 - 18:05 | Filtr
(Váhy) Žabí sen » Lupi
Jakmile jde o podivnosti a zahady, tak jsem zvedavy a naply jak luk! :))
07.10.2019 - 18:49 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Žabí sen
Kecáš. Se Saturnem ve Štíru, jo? Bát se budeš.
07.10.2019 - 18:56 | Filtr
(Váhy) Žabí sen » Lupi
Co se Saturnem ve Stiru? Ba naopak...s takto obsazenym Stirem, jako mam ja, clovek musi milovat vse tajemne! (Nehlede na Neptuna na asc. v sextilu na Slunce a MC.) U me je to temer posedlost tajemsvim smrti. Miluju vse tajemne. Úplně se v techto tematech rozplyvam.
Spatny astrologicky odhad si mela :/ primo opacny.
Mimochodem, ze smrti ani strach vubec nemam. Akorat nechci, aby to bolelo :)
07.10.2019 - 19:14 | Filtr
(Rak) aktigram » Lupi
No ja mám tam aj Saturn spolu s Lilith, myslím že sa smrti nebojím ale odchodu teda to čo sa deje vtedy s mozgom. Takže rozpor aj ked celý život vnímam blízkosť smrti a nielen vnímam ale aj vidím.
07.10.2019 - 21:45 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Žabí sen
To je dost zvláštní - podle logiky věci bych řekla, že tě Saturn bude v tom hnípání v tajemnech dobře brzdit - alespoň by tedy měl, když už tam dřepí. Co tam tedy kruci dělá?
Co jsem mluvila s lidmi, co mají Saturn ve Štíru, jsou na tyhle věci velmi opatrní a musí se jim to dávkovat po kapičkách.
Leda by Saturna úplně převálcovalo to domicilní Pluto.
No tak dobře: jednou se mi stalo, že jsem přišla o svou spřízněnou duši (tehdy jsem si myslela, že spřízněnou) a byla jsem úplně cugrunt. A obědvala jsem s rodinou, když se mi udělalo šoufl....srdce. JAko bych ho měla ve svěráku.
Tak jsem šla do koupelny, sedla si na vanu a poslouchala jsem, jak to srdce vynechává jeden úder, pak dva, pak pět......a najednou odkudsi zprava pomalu připlouvalo cosi, co vypadalo, jako velké zlaté obilní zrno. Jako hologram si to představ. Doplulo mi k srdci, tam udělalo "cuc", napojilo se na srdce, a to se znovu rozběhlo vpořádku.
V průběhu let toho zrna ubejvalo a ubejvalo, až se tak po šesti, sedmi letech vstřebalo.
07.10.2019 - 21:47 | Filtr
(Blíženci) Lupi » aktigram
To je vyložená bosorčina, Uranjo :15:
07.10.2019 - 22:17 | Filtr
(Váhy) Žabí sen » Lupi
Saturn sice brzdi, ale kdyz je dobre situovaný, tak vypovida o hloubce a soustředění. Pod jeho vlivem jsou vysledky dlouhodobe ale po tezke praci. (Stari astrologove nazyvali Saturna Sluncem osviceni.)
Sat. v mém horoskopu je v 10. (možná 11.) dome, kam patří a jeho vladce Pluton je v domicilu... Prubeh je tezky, ale vysledky drzi.
Fakt me to fascinuje od mala. Ve 12 letech se mi podarilo vyvolat ducha. (Zrakem jsem to ale nikdy nevidel.)
08.10.2019 - 00:03 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Žabí sen
Pochválit se umíš.
08.10.2019 - 01:05 | Filtr
(Váhy) Žabí sen » Bosch
Když máš správnou sebeteflexi, tak se taky umíš ocenit :))
08.10.2019 - 01:43 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Žabí sen
Taky to tak mám tu práci za nás nikdo nevykoná, a když ano tak to vždycky odflákne. :-)
08.10.2019 - 07:10 | Filtr
(Rak) aktigram » Lupi
Rehocem sa ale s takými vidiacimi schopnosťami som už prišla na svet tak niečo v tom bude. Ako dieťa ked som videla duchov teda mrtvých mala som z nich nesmierny strach. Po pravde ani teraz nemám rada také veci a viem že ak vidím takých tak je to klamlivé lebo je to ešte veľmi blízke pozemskému len už za závojom a tam sa klame o stošesť, myslím že najviac priestor ilúzorny.
Saturn v Škorpionovi by mal byť plachy a mal by mať strach zo smrti? - to počúvam prvý krát, Saturn ide do hlbky, chce nájsť podstatu a o ňu sa oprieť aj za cenu iných strát. Ja sa vždy len usmievam na tejto mojej konjukcií ako mu ta nie príliš morálna lilith to všetko kazí a prevracia všetko inak ako by to chcel Saturn vidieť. Takže taká dvojka, tak ako sa píše zasvätenie alebo smrť, niet inej cesty a ja to potvrdzujem, len čo som odmietla duchovno a chcela som byť iba normálne prišla výstraha v ťažkej chorobe.
08.10.2019 - 14:47 | Filtr
(Blíženci) Lupi » aktigram
Plachý a mít strach ze smrti? To jsem ale neřekla - řekla jsem, že mě udivuje, že Čerta NEBRZDÍ. Nenabádá k opatrnosti a obezřetnosti stran škorpioních spádů a zálib - což by měl dělat.
08.10.2019 - 14:56 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Žabí sen
No já bych řekla, že sice vypovídá o soustředění (a obezřetném postupu) ale rozhodně to nebude tím, jak je situovanej, ale spíš tím, jak ho kdo vnímá a je ochoten poslechnout - jako nakonec každé světlo.
Souhlasím s tím, že pokud ho vnímáme, jsou ty výsledky velmi solidní, trvalé (jak taky jinak) a dlouhodobě stabilní.
Právě proto mě udivilo, že tě nepodrobuje větší kázni - a disciplíně :1:
Ještě k tomu, jak je v tom Štíru takovej drsnější, než třeba ten můj ve Váze. A ještě, jestli je v desátém domě.
To tvoje vrhání se do tajemností bych viděla rozhodně spíš na domicilního Pluta......jen mě udivuje, že je tak rozvrkočenej, když je sotva na prvním stupni (ne? Nechce se mi teď koukat)
20.10.2019 - 09:59 | Filtr
(Kozoroh) marus74 » Žabí sen
"hororove stavy" som v klinickej smrti citila aj ja... napokon som si to na chlp presne prežila o 30 rokov neskôr naživo. Pri rovnakom tranzite saturna... geniálne, astrológia je úchvatná, keď sa jej začne rozumieť.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »