444


20.09.2019 - 23:46
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
444
444
Nic víc, nic míň. Ani nevím, jestli jsem to číslo ve snu viděl napsané, nebo jestli jsem jej slyšel, dokonce bych řekl, že ve snu nebyl žádný děj. Jen zvláštní naléhavost na tu číslovku, která přetrvala i po probuzení.
Dá se i toto nějak vyložit? :3:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
21.09.2019 - 01:57 | Filtr
(Ryby) Crumb
To může být příklad poselství v duchu starověkých snářů. V těch měla čísla velký význam. Čísla se tehdy zapisovala písmeny, takže číslo 444 by se zapsalo například hebrejskými písmeny tav (400), mem (40) a dalet (4). Vypadalo by to asi takhle תמד a dalo by se to přečíst (zprava doleva) jako T-M-D, což lze přeložit slovy "počkej", "čekej", "vydrž".

Vypadá to, že ten sen signalizuje, že se něco nemá uspěchat. Navíc příčný součet dává dvanáctku (4 + 4 + 4 = 12), což je číslo tarotového Viselce, jehož základním principem je "oběť". Mohlo by to tedy znamenat přinesení oběti čekáním. Viselec odkazuje kromě jiného i na potřebu oběti v podobě investice času.
21.09.2019 - 08:51 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Crumb
Takže do češtiny..dočkej času jak husa klasu.
21.09.2019 - 17:02 | Filtr
(Štír) faraym
Tri 4 majú vysoku výpovednú hodnotu a sú vysoko pozitívne, ale vyžadujú veľa tvrdej a poctivej práce na sebe na fyzickej, mentálnej aj psychickej úrovni. Obsahujú v sebe majstrovské číslo 44 a to znamená schopnosť získať nad sebou a svojím životom úplnu kontrolu. Toto číslo 444 vám podľa môjho názoru symbolizuje, že ak chcete niečo v živote dosiahnuť ste pri sledovaní svojich cieľov disciplinovaný, poctivý a praktický a všetky aj tie najťažšie problémy riešite veľmi starostlivo a zodpovedne. Preto vás aj mnoho iných ľudí často žiada o pomoc a radu a vy sa im snažíte vyhovieť. Zároveň vás toto číslo vystríha pred tým, aby ste nebral na seba až príliš veľa cudzích starostí, lebo môžete trpieť vyčerpaním a prepracovanosťou a potom strácate svoju iskru, ktorá vás zvnútra vyživuje a napĺňa váš život radosťou. Výsledkom môže byť, že všetko čo ste už dosiahol stráca vo vašich očiach význam a mení sa na prach - symbolicky a čo je horšie aj doslova.
25.09.2019 - 23:19 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Crumb
Děkuji moc za odpověď, trošku jsem doufal, že právě Ty odpovíš. :15:
Je pravda, že s čekáním a časem jsem nějak nikdy nepociťoval konflikt. Dokázal jsem vždy počkat na vhodný okamžik. Na ještě lepší okamžik. A vůbec mi vždy přišlo, že mám čas na své straně.
Ale vysvětluj toto druhým, když mají pocit, že vlastně nic neděláš a měl bys. Dobře, i já sám si někdy říkám, že bych měl více máknout, zrychlit. Ale popravdě není to opět pod tlakem okolí? Nechápou, že v tom klidu si chystám náčiní jako dřevorubec: brousím sekery a pily a obhlížím stromy, aby až tnu, šlo vše hladce, bez nadbytečné námahy a abych strom položil přesně tam, kam chci. Co s tupou sekerou, kterou pro přílišné pachtění ani nenabrousíš? Co se stromem, který spadne nahodile a on pak nejde z místa vytáhnout?
25.09.2019 - 23:23 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » faraym
Díky.
Popravdě nevím, jestli stojím o to, mít nad svým životem plnou kontrolu. Jestli mám vůbec tu potřebu. Protože věřím v život. A nevadí mi, když on má kontrolu nade mnou. Naopak, pak jsem s životem v souladu, na jedné cestě. A s takovým přítelem povandruji rád. :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »