Žena ktorá nevyšla dva roky z domu


09.09.2019 - 19:43
(Beran) Adriana333
Žena ktorá nevyšla dva roky z domu
Už nevieme ako jej pomoct. Proste sa v auguste 2017 rozhodla že nevyjde z domu a už nevyšla. Nepomáha nič prosby ani hrozby.
- Čas narodenia bohužiaľ neznámy.
Pár info z jej života:
- otca nikdy nepoznala, vychovaná nevlastným otcom
- s matkou nie moc dobrý vzťah
- porodila dieťa v marci 1986
- približne od 30 rokov života začala piť alkohol
- okolo 40 rokov životná kríza doprevadzana alkoholom
- približne od 30 rokov problém s prácou ( nikde dlho nevydržala alebo proste prestala chodiť do práce)
- nikdy sa nevydala ani nemala trvalejší vzťah
- začiatkom roka 2017 úraz hlavy a s tým asi spojená zmena osobnosti
- sú dni keď sa s ňou dá normálne komunikovať a potom sú dni ked len sedí pred TV ako by jej chýbala duša

Ďakujem za vaše postrehy

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
10.09.2019 - 04:12 | Filtr
(Rak) allika
Můžete být trochu konkrétnější, na co se vlastně zaměřit? :25:
10.09.2019 - 06:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vivianne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je bohužel někdy těžké - lidé mají svobodnou vůli a proti ní jít nemůžeme. Tak se prostě lidé můžou i zabít. A nám to může trhat srdce, jak chce :79: :9: Mám osobní zkušenost se sebedestruktivními lidmi... A je to někdy fakt složité. Nemůže nějaký psychiatr dojít přímo za ní domů? Co příznaky deprese? Lidé s těžkou depresí často ani nevstanou z postele a z těch nejhorších stavů se bez prášků dostanou těžko. Nejsem úplně příznivce psychofarmak, ale v některých případech můžou udělat dobrou službu...
Jinak stručně astrologicky: T-kvadratuta Slunce, Neptun a Mars. Mám v horoskopu něco podobného (místo Slunce tam mám Jupiter). Ten Neptun je celkem zrádný, může to člověka táhnout k různým závislostem...
10.09.2019 - 07:46 | Filtr
(Blíženci) fanik
Pomoc jí stačí nabídnout,nic víc,třeba toho využije třeba ne,to už není tvá věc.
Prosby,hrozby i vnucená pomoc jsou k ničemu, nic neřeší,leda tebe že máš pak lepší pocit.
10.09.2019 - 09:52 | Filtr
(Rak) allika » Vivianne
Souhlasím s Vivianne, problém bude především v kvadrátu Neptun Saturn a Slunce.Ten Saturn může způsobovat právě odloučení od společnosti, buď není paní společností přijímána tak jak by si přála nebo ona sama ji zavrhuje :24:. Ta neaspektovaná Lilith může vést též k různým závislostem.
Je škoda, že neznáme čas narození, zajímal by mne hlavně 12.dům :63:.
10.09.2019 - 13:02 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Pocit, který z toho na mne dýchá, je ten, že ta dáma volá o pomoc (ne slovy), ale když ta přichází, tak ji z nějaké snad hrdosti odmítá přijmout. "Podívejte, já na všechno stačím sama, já nikoho nepotřebuji..."
Ale tím lže sama sobě mnohem více, než lidem okolo. A s takovým pocitem žít, to člověk skutečně může sahat po alkoholu. Zvláště když lidem chybí pevné kořeny, identita (chyběl otec, původ). To ostatně značí i kvadrát od Slunce a Saturna (obě planety možno vzít jako otce) k Neptunu (zahalení, lži, alkohol - toto mohlo doprovázet otce, ale spíše toto bylo ženě předkládáno, takto jej vnímala na základě informací, které k ní mohly být podsouvány, alkohol klidně může být důsledek, protože alkoholem zase skrýváme realitu).

Saturn se zde jeví v dobrém postavení (domicil), ale přechod Slunce (exil), který umocnil figuru T-kříže, zde odčerpal kvality Saturnu. V té figuře je na vrcholu prakticky stacionární Neptun, Mars sice v ohnivé triciplitě, ale retrográdní s poškozeným dispozitorem...


Bohužel paní musí sama chtít, to je pravda. Někde ve světě existuje služba, kdy tyto lidi aktivně vyhledávají (třeba na doporučení příbuzných, sousedů) odborní pracovníci. Oni ti lidé by totiž sami dobrovolně nikam nešli (k psychologovi, psychiatrovi...). Jenže když u nás první otázka je, u jaké zdravotní pojišťovny jste registrováni...
Můžete zkusit s ní na toto téma promluvit. Bez nátlaku. A když budete mít nějaký kontakt na někoho, tak jí to telefonní číslo dát na lednici, nebo někam viditelně napsat, že až bude chtít, tak ať zavolá. Třeba nezavolá. Ale nutit nelze, rozhodnout se musí každý sám.
10.09.2019 - 14:07 | Filtr
(Beran) Adriana333 » Vivianne
Určite sú tam aj príznaky depresie, v zmysle že nemá o nič záujem a všetko jej robí problém napr. bežné denné činnosti ako hygiena alebo upratovanie ( ak jej to je ale prikazane tak to spraví).
Len teda neviem či je to priamo depresia alebo to mohol vyvolať ten úraz hlavy.
Za lekármi sme už boli ale oni dávajú od toho ruky preč pretože ona sa musí chcieť sama liečiť a to ona odmieta.
10.09.2019 - 21:24 | Filtr
(Beran) Adriana333 » allika
Chcela som vedieť vaše objektívne názory na jej radix keďže ja sa nedokážem objektívne pozrieť na jej horoskop. Či vás nenapadá niečo ako jej pomôcť.
10.09.2019 - 21:34 | Filtr
(Beran) Adriana333 » Sosna zvlčelý
Možno som ešte zabudla napísať že odkedy nevyšla z domu tak vlastne nepije pretože teraz keď je sama doma nemá jej kto priniesť alkohol čiže je v podstate dva roky bez alkoholu.
Priznám sa, že vo vašej odpovedi bude asi dosť pravdy. Myslím si tiež že sa tu jedná o určité volanie o pomoc. Pretože napríklad ja ked k nej prídem a poviem jej poď k lekárovi ja ti s tým pomôžem, ona sa urazí a povie že ona nikoho nepotrebuje že ona pôjde k lekárovi sama (samozrejme k lekárovi nejde ani sama).
Niekedy mi to zase pripadá že túži po pozornosti ako malé dieťa a týmto spôsobom volá o pomoc.
Lenže ja už neviem ako jej pomôcť už to ide nad moje sily a po dvoch rokoch už som to takpovediac vzdala.
16.09.2019 - 21:25 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
Tak ten uraz hlavy mala v osobnom roku 5/ mozog, hlava- co je aj jej celozivotne cislo
Znamena zmenu vnimania a mozno aj uraz jej mal ukazat,ako sa da inak zit,pretoze cislo 5 znamena Zivot,pestrost,pohyb, pohyb aj myslienkovy,vnutorna sloboda, dobrodruzstvo,hladanie svojho vnutorneho ucitela,lekara...hladanie vlastnej autentickosti, pocuvanie svojho hlasu

Zda sa Ti nestastna? Mozno tym,ako zije, nieco aj vnutorne ziskava,snaha vyhnutie sa konzumnej spolocnosti,byt ina /podivinka/a predsa so zije svoj vnutorne smrt.


Ine je, ked si napr.z domu vytvori väzenie; 4 mury,aby jej nikto v jej mysleni neublizil.
Jej datum vobec nie je pesimisticky, hlada samu seba v spolocnosti ,v systeme.

Sama sa musi rozhodnut,ako dalej.
18.09.2019 - 23:27 | Filtr
(Beran) Adriana333 » Rachelinka 5
Ďakujem za odpoveď.

Tiež sa mi už dlhšie zdá že ten úraz je pre ňu nový začiatok. Alebo koniec. Viackrát som jej už povedala že pokiaľ je toto čo teraz robí na niečo dobré tak aspoň na to že je doma v kľude a nepije. Nikdy na to nič neodpovie.

Začala byť dosť zábudlivá ( neviem či to robí naschvál alebo je to úrazom). Pýta sa ma na veci čo sa stali 5 rokov dozadu a pod.

A ani ja si nemyslím že má z domu väzenie pretože keby sa naozaj bála vyjsť z domu tak to neurobí vôbec.

Minule sa jej pokazil TV a bez problémov vyšla z bytu aby zavolala opravára ktorý býva o dve poschodia vyššie. Poštárke tiež otvorí bez problémov. Čiže tu bude asi iný problém.

Keď sa jej spýtam prečo nechce vyjsť von povie že ona nevie...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »