Nejsem sama


22.07.2019 - 15:31
(Štír) Alazir
Nejsem sama
V minulém týdnu byl pro mě jeden den ten nejhorší jaký jsem kdy prožila. Když jsem v 16ti přišla o maminku byl to pro mě obrovský šok, nečekala jsem to a probrečela v kuse několik hodin. Pak jsem se ale nějak vzmohla a řekla jsi: vždyť nejsi na světě sama. Máš ještě tátu, sourozence a život se v tu chvíli ustálil a maminku jsem si uložila do srdíčka, aby byla pořád se mnou.Když jsem sama s malým synem odešla z rod.domova komkoli kde mi bude pocitově lépe, taky jsem to zvládla. Ikdyž jsem plakala, vždy jsem se vzmohla, protože jsem to dělala pro něho a s pořekadlem na rtech : šťastná maminka, šťastné dítě. Život šel dál. Uběhlo pár let, syn dospěl a já si našla milujícího partnera. Ubylo starostí, přibylo lásky. Nikdy jsem na nikoho necítila hněv či někomu dávala za vinu, že mi ublížil. Říkala jsem si, že oni nechápou, že to co dělají, že mi ubližuje a spíše je litovala jak jsou nevědomí.
Min.týden jsem se ale poprvé dostala do bodu, kdy jsem prostě nechápala proč mi ten dotyčný dělá to, co mi dělá. Žádné fyz.útoky, jen absolutní ignorance, neustálé sliby, že se to špatné změní. Ale skoro každý den to samé už 7 měsíců - alkohol je prostě špatný společník. Dostala jsem se do absolutní krize jakou jsem nikdy nezažila. Byla jsem neskutečně zoufalá. Křičela jsem, plakala( do té doby jsem v životě na nikoho nekřičela či mu nadávala nebo fyz.ublížila - s vyjímkou několika výchovných u mého syna. Sprosté slovo bylo něco, co mi nikdy nešlo přes rty). Byla jsem v takovém psych.napětí, že jsem myslela, že se snad zblázním. Vůbec jsem nevěděla jak dál, co říct, co udělat. Myslela jsem , že se zoufalstvím rozletím na tisíc kousků. Žádná kartářka asi nikdy nepřizná, že prožívá krizi či něco špatného. Jedině v minulosti. Kdo by stál o nešťastnou kartářku.
Na druhý den se mi ale zdál naprosto neskutečný sen. Přišla ke mě nějaká Vyšší bytost z jiné dimenze. Cítila jsem z ní neskutečnou lásku ke mě a tu sílu její obrovské moci. Byla jsem naprosto ohromená tím co cítím a co cítím z ní, že mě skutečně má ráda a že je stále se mnou. Že mě nikdy neopustí a že to co dělám pro druhé dělá dobře. V ruce držela mou KNIHU OSUDU. Byla velká a v ní mé obrázky a popisy z mého života. Ukázala mi něco z minulosti ze života mého syna a něco z mé budoucnosti. Cítila jsem se neskutečně lehce a vnitřně velmi šťastná jako nikdy v životě. Stále jsem se smála. Bylo to něco překrásného. Když jsem se probudila usmívala jsem se a cítila se velmi lehce. Stále jsem cítila tu její lásku a že bude stále se mnou, že už nikdy nebudu sama. Zároveň jsem měla velmi zvláštní pocit jako bych se od všeho oddělila a byla jakoby nad tím vším, co by mě jinak obklopovalo. Nevím jak to jinak popsat. Jakoby bych byla vyjmutá z okolního světa a nic se mě fyzicky ani psychicky nemohlo dotknout. Do dnes se stále usmívám. A k tomu všemu přibyl ještě jeden pocit. Už se nebojím Smrti. Často jsem plakala, že nechci umřít, protože ikdyž si někdy říkáte, že tam nahoře třeba skutečně něco je, zažíváte nadpřir.jevy, duchy atd., dokud to opravdu nepocítíte, vnitřně neuvěříte. Já už ano. Jsem teď jiná, jsem šťastnější a už věřím, že opravdu nejsem sama!
:79:Hrozně moc vám všem přeju, abyste mohli vidět a procítit to, co jsem mohla ve snu zažít já. Aby až budete opravdu zoufalí prišla ta spásná chvíle, ten spásný okamžik, který vám změní život a bude vám lépe.
:79:Děkuji z celého srdce všem dobrým vesmírným silám, že mi umožnily prožít to krásné, co jsem prožívala ve snu a zcela mi změnily život.
Děkuji!!!!!!!! :62: :79: :17: :74: :68: :16: :16: :16:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
22.07.2019 - 15:59 | Filtr
(Blíženci) fanik
Ne to fakt nejsi vůbec sama. Vždyť máš jeden dobrý pocit z jednoho krásného snu, takže je vlastně vše v pořádku...
Já jsem teda obyč.mužskej a na ty pouhý chvilkový pocity až tak nedám,radši něco hmatatelného a dobrá fakta..
Spíš bych se ptal sám sebe, kde jsem já udělal chybu? Nevěděl jsem snad,že partner pije nebo jsem si myslel,že můj pouhý pocit lásky jeho alkohol časem sám vyřeší? Je to vůbec můj problém? Nedokážu být šťastný sám za sebe i s problémy jiných, i svého partnera?
22.07.2019 - 16:25 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » fanik
Ale no tak nebuď tak přísnej :4:.
Každý si tu potřebu vykopenzuje po svém. Jednomu to stačí v mentální, druhý to chce mít v materiální rovině. Někdo si pořídí milenku, někdo dítě, někdo psa ( =hmatatelná fakta :4:) a jiný 269 přátel na FB :4: nebo začne provozovat chanelling :32: ...
A pak jsou lidi, kteří by zas rádi byli sami (teda aspoň to tvrdí), ale zkus je zavřít na týden do jeskyně :4:
To je jakože "druhová rozmanitost" :4:
22.07.2019 - 19:25 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
:74: :27:
22.07.2019 - 22:04 | Filtr
(Blíženci) fanik » Buddha/2
A nebo jsou sami lidi, co jsou tak vyřízený :23:
že radši jdou a milují a tolerují někoho ještě vyřízenějšího :117:
Tak ještě,že přišla ta pomoc z jiné dimenze :61:
22.07.2019 - 22:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to je krásné :76:.To bych si přála takový sen :30:. Jsi nejspíš čistá bytůstka a říká se , že narození 28. dne v měsíci nemají moc lehké osudy a tak máš můj obdiv, že tedy žiješ dle Krista: "Otče, odpusť jim neboť nevědí, co činí", to neumím... :17:.
23.07.2019 - 06:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Argyll, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, to je krásný a zásadně průlomový zážitek, ale příprav se na to, že jeho efekt bude slábnout a nutnost se vůči situaci radikálně vymezit je stále ve vzduchu. Hodně štěstí!
23.07.2019 - 17:10 | Filtr
(Štír) Alazir » fanik
Zdravim, 6 let co se zname nepil, jen prilezitostne a protoze bylo vse krasne a zalite sluncem, tak jsme se loni v prosinci vzali a pak hned odstehovali na Slovensko. Muz tu ma rodinu. Pak se vzdy zakecal v hospode se znamymi a na tohle zdravi a ze te rad vidim doma a na tvoji svatbu a tak to pokracovalo az do min.tydne. I to se nastesti nejak zmenilo. Hlavne se uz na nej absolutne nedokazu zlobit, jen prijimam to, co okolo me proteka... Jsem stale vnitrne spokojena a stale se usmivam, tak snad to vydrzi co nejdele. A nemam vubec duvod tomu neverit, ze to tak asi uz bude naporad, protoze diky tomu snu jsem proste jina. Tak nejak na oblacku :16:Miluju vse kolem sebe. Drive to sice bylo hodne podobne, ale ted je to jine mnohem intenzivnejsi. Necitim se vice svobodna ci volna, ale tak nejak mimo vse co me obklopuje a s obrovskym vnitrnim uspokojenim :27:
23.07.2019 - 17:17 | Filtr
(Štír) Alazir » :):):)
Ano muj zivot by jeden neustaly zlom dokud jsem nepoznala meho manzela. A i tam vlastne v lednu prisel ten zlom, ale nastesti min.tyden se vse obratilo :30: :16:
23.07.2019 - 18:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Alazir
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak dynamiky já mám také dost :1:.
Rozumím tomu, že pokud prožiješ něco tak úžasného, že už tě víceméně nic nerozhodí :76: :27:.
Já mám nyní berličku (jak zde bylo zmíněno),že jsou to tady jen hry :17:.
23.07.2019 - 18:16 | Filtr
(Ryby) thééé
:79: :62:
po určitých zkušenostech si takové prožitky nechávám pro sebe, nebo fakt vybírám, s jakým uchem posdílím. To aby mi do toho nikdo nelezl rozumem a nesnažil to znehodnotit :6: ale tak i to jsou cenné zkušenosti, to zase jooo
Jak už tu padlo..ať ten zážitek nikdy neztratí na intenzitě :84:

"Žádné fyz.útoky, jen absolutní ignorance, neustálé sliby, že se to špatné změní."
ignorace, nesplněné sliby apod. je taky způsob agrese, říká se jí pasivní..tak to jen, že je normální, když Tě to vytáčí.
24.07.2019 - 09:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vivianne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Napadá mě, že s tebou mohl mluvit anděl strážný? :76: Nebo tvůj duchovní průvodce?
Říká se, že každý někoho takového máme... Takže vlastně nikdo z nás není úplně sám :44:
Akorát teda málokdo s ním živě mluví ve snu a ještě si to pamatuje :3:
Tak snad už to je s manželem na dobré cestě :1:
24.07.2019 - 09:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vivianne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jinak o andělech se říká, že vlastně často nemají křídla, ale zjevují se občas tak lidem, aby je lidé poznali, protože lidé prostě věří, že andělé mají křídla :3:

Edit: zajímavé odkazy
https://andelskekarty.etarot.cz/jak…

http://www.vesmirni-lide.cz/sveteln…

24.07.2019 - 12:36 | Filtr
(Blíženci) fanik » Alazir
Nojo, je asi snazší se držet stébélka a usmívat se, ikdyž je to mimo realitu,aspoň uvidíš kam tohle povede
:29: :74:
24.07.2019 - 13:53 | Filtr
(Štír) Alazir » Argyll
díky :74:
24.07.2019 - 13:57 | Filtr
(Štír) Alazir » :):):)
Ano, hrajeme si tady tu svou dohodnutou hru a odcinujeme karmu. Jenze i kdyz je to jen "hra" meli bychom se dal vzdelavat a duchovne rust aby ta dalsi hra byla vice prijemnejsi.
24.07.2019 - 14:07 | Filtr
(Blíženci) fanik » Alazir
no paní má teda ránu :61:
ale to jsou rady..nezáviťte iným,že sú šťastí?
Tak to mi stačí, to tě bere?
24.07.2019 - 14:16 | Filtr
(Štír) Alazir » Vivianne
Ja vazne nevim kdo to byl. Jen vim, ze mel neskutecnou moc a obrovskou vnitrni silu a ze je stale pobliz. Někdy v realu slysim slova, vidim velka, barevna, svitici motyli kridla a slysim hukot tech kridel, ale zase jinych, perickovych. Je to opravdu silny zvuk. Jednou jsem po tri dny prosila,aby se mi zjevili svetelne bytosti. Za tri dny vecer, kdyz byl kamarad u me, se v obyvaku pred oknem rozzehly dve velke jiskry a jejich paprsky se zuzene roztahli od stredu ke stropu a k zemi. Bylo to dvoumetrove svetlo, neco nepopsatelne nadherneho. Kdyby kamarad u me v tu chvili nebyl, asi by mi to tezko uveril.....proste nadhera :78: :76: :76: :76:

Clovek by se nemel bat davat vedet o techto zazitcich. Ti kdo neveri mozna casem uveri a tem kdo veri to vice posili jejich viru.A pokud se bojim to nekomu rikat, znamena to , ze nemam rada sama sebe. Ze si neverim, neverim ve svoji silu :62: :62: :62: :74:
24.07.2019 - 14:19 | Filtr
(Štír) Alazir » fanik
ano , zivot je strasne krasny a zajimavy a krasnym a zajimavym ho chci mit a pomahat :37:
24.07.2019 - 14:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Alazir
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vivianne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Paní je velmi příjemná :1:
Souhlasím s ní, že to není až tak o tom, co se nám děje, ale o tom, jak k tomu přistupujeme...
Na tom videu jsou zajímavé i ty blikající světla v ten okamžik, jak mluví o andělech :76:
S jednou známou jsme mluvily o těch, co už nejsou mezi námi, a najednou začaly blikat světla...
Už jsem to slyšela od více lidí, že často, když se přiblíží nehmotné bytosti (nebo i duše zemřelých), začne blbnout elektronika...
I když samozřejmě to tak není vždycky :4:
25.07.2019 - 13:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Alazir
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Krásné zážitky :17:
Já s tebou souhlasím.Když si za něčím stojím, je už mi jedno, co si myslí ostatní.S tímto krásným zážitkem bych se klidně "pochlubila".Mám povětšinou takové ty horší, ale už málo.Kdo se řídí tím, že co neviděl, znamená, že nemůže existovat a musí mít jen kolem sebe věci uchopitelné, tož se nedá nic dělat.Je pravda, že pokud nepocítíš na vlastní kůži, je to těžko uvěřitelné.Mám to kolem sebe v rodině, musím se krotit, co říci.Syn tedy nějaké zážitky má, dcera zvedá oči v sloup...
Včera mi tchyně dcery říkala, že si chodí k (vědomému) psychiatrovi pro prášky a že on kolikrát říká to samé, co jsem já jim sdělila třeba o čakrách a energii :4:.Tak prý jako, že asi mám v něčem pravdu :4:...Jí nestačilo, že před pár lety její tchyně po smrti jim chodila po obýváku a viděla jí, že na ní mávala...
Tak její manžel jí přesvědčil,že má halucinace a je lepší věřit tomu, že to není, protože se prý bojí :3:.
30.07.2019 - 20:11 | Filtr
(Panna) Wiké
To je dobrý.
Máš ten světlý pocit v břiše?
Je to volné světlé břicho, moc hezké, uklidňující, díky.
Tak to tam někoho máš :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »