Tranzitní severní uzel konjunkce Lilith


27.05.2019 - 08:47
(Býk) Lucie.M
Tranzitní severní uzel konjunkce Lilith
Ahoj, mám tento tranzit od 2.6. do 12.7. Jaké s tímto tranzitem máte zkušenosti vy? Já mám Lilith v přesné kvadrature na Venuši. Prostě z toho tranzitu nemám dobrý pocit.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
03.06.2019 - 11:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vivianne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moje osobní zkušenost s tranzitem Severního uzlu přes Lilith: bylo to koncem roku 2012. Bylo to dost hektické období, měla jsem spoustu aktivit, potkávala jsem zajímavé lidi,... Řekla bych, že dost tvůrčí období. U mě se určitě nestalo nic vyloženě negativního :1: Ale ono asi i záleží na aspektech Lilith, v jakém je znamení a domě a taky celkově na přístupu a zralosti dané osobnosti, jak se k různým situacím postaví...
Spíš jsem měla zvláštní zkušenost, když šla Lilith přes můj nativní Severní uzel: byla jsem dost melancholická, obrácená do sebe, dokonce mi přišla informace o budoucím úmrtí v rodině :24: Dotyčný zemřel asi za měsíc - náhle :9:
Takže asi tak s Lilith :35:
Jinak mám taky aspekt mezi Lilith a Venuší - konkrétně opozici. U sebe to vnímám jako protichůdné energie ve vztazích. U mě je to na jedné straně touha po věrném stabilním vztahu (Venuše v Býku ve 2. domě) a na druhé straně dost silná sexualita a pudovost, někdy touha si jen tak užít (Lilith ve Štíru v 8. domě).
Takže u Vás ten konflikt mezi Lilith a Venuší podle mě vychází ze znamení a domů, ve kterých ty planety jsou... :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »