oblast sexuality ženský horoskop


18.05.2019 - 14:26
(Býk) kailaB
oblast sexuality ženský horoskop
Radix ženy :
Nedokáže se partnerovi otevřít v sexualitě,dlouholetý celibát,nízké sebevědomí v oblasti sexu,strach se sexuálně projevit a říct "líbíš se mi,miluju tě".Přitahuje muže,kteří se jí nelíbí(dětinsští,nevyspělí,roztěkaní,nestabilní,chaotičtí,obyčejní...).


Jí přitom vyhovují muži v uniformách,vážní,stabilní,důstojní,businessmani v oblecích,...takoví se jí ovšem vyhýbají..

Má někde tak výrazně poškozené planety,že není schopná získat vyhovujícího muže?

A které aspekty naznačují problematickou sexualitu?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
18.05.2019 - 14:42 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Nemyslím si že jde o poškozenou sexualitu. Jde spíše o jiné nastavení osobnosti než by bylo pro uvolněné prožívání sexuality vhodné.
Tato osoba je silněji založena "volním" principem který je v zásadě protivníkem erotického vyžívání.
Sklony k zadržování pocitů vedoucích k "nekontrolovaným" hrátkám.
Především je zapotřebí dát si dopořádku hodnotový žebříček, co je pro mně v životně důležité.
Přirozená sexualita je u ženy v první řadě otázkou přirozeného přístupu k plození dětí. To je geneticky dané.
Tudíž vidím blok spíše ve vnitřním nastavení, neochotě otevřít se tomuto přirozenému proudu života, zbytečně moc cílevědomosti a vůle.
Když začne žít život pro radost z něj, začne vychutnávat přírodu, místo nějakých vizí v kariéře, pak se sexualita sama rozeběhne. Nefunguje přesně řečeno kvůli psychosomatickému bloku. Volní nastavení není ženské, je mužské. Proto se nedokáže uvolnit.
18.05.2019 - 15:59 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Položila bych si otázku, čemu má ten muž vyhovovat.
Ale kdybych já dneska meldovala vesmíru za chlapa (jakože to nemám v blízké době v úmyslu) tak bych chtěla pouze to, aby mi s ním bylo po všech stránkách dobře.
Fakt je, že Venuše ve Štíru bude asi oříšek - mám v rodině dva chlapy s tímtéž a mají velký problém se spontaneitou. U ženy bych to čekala ještě horší - když je to Venuše.
A ta tvoje tam má nahuckáno....samý ženský principy a ještě domicilní Pluto, který je tím pádem značně určující pro celou tu skvadru.
Má to hodně neharmonický; myslela bych si, že její spontaneita je divoká a - řekněme, že hodně, hoódně nekonformní. Asi bude mít fantazie, o kterých se ve slušné společnosti ani nešeptá - a přitom jí to musí připadat strašně podstatný, přímo životně důležitý. (ten Pluto - všemu dodává punc osudovosti a když je doma, tak obzvláště)
Co ji drží na uzdě je Slunko ve Vahách - její myšlenkový muštr vyžaduje eleganci a rovnováhu, žádné zdivočelé hlubiny...a Mars v Kozorohu.
Uran ve Střelci mluví o nadpozemskosti a víře, která spasí - to tomu taky nedodá. Ještěže to tam trochu krotí Saturn.
No a ten Jupiter v Rybách - ten jí říká "své možnosti a schopnosti najdeš, rozvineš a uplatníš, jen když se cele rozplyneš, odevzdáš, až ti bude všechno jedno..."
Navíc podle Asc musí působit nadšenecky a energicky - dokonce možná výbušně, ne? Z důvodů, které musejí být ostatním nejasné.
Asi bych viděla záchytný bod ve spolupráci Neptuna s Lunou - jsou jedné "krve" a v hezké vazbě na sebe......měla by dát na intuici, i když to bude mít všelijaké následky.
A popřemejšlet o tom prvním dojmu.
No - nezávidím.

Vcelku
18.05.2019 - 16:44 | Filtr
(Býk) kailaB » Bosch
No,něco na tom bude..ona totiž zarputile odmítá mateřství.Nechce se stát matkou.
18.05.2019 - 16:58 | Filtr
(Býk) kailaB » Lupi
Ona je spontánní uvnitř v myšlekách ,ale nedokáže to dostat ze sebe ven.A divoké fantazie teda má ,akorát je nerealizuje protože se stydí
18.05.2019 - 17:17 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
"dětinsští,nevyspělí,roztěkaní,nestabilní,chaotičtí,obyčejní"

hezká definice dsc v Blížencích :2:

Jinak celý problém je podle mě o Luně (a trochu i o té Venuši) ve Štíru, navíc ještě v kvadrátu s Marsem a konjunkci s Plutem a celkově zabarvené Kozorohem. Vládcem IC je ten Mars v Kozorohu. Jakoupak má asi matku a co jí ohledně chlapů předala za poselství? :63:

Jo a ještě jak přesná je ta hodina narození? Hrot 8. domu může být ještě v Raku a pak by ta Luna byla jeho vládcem...
18.05.2019 - 17:33 | Filtr
(Býk) kailaB » Mici Angóra
hodina narození je 12:15 akorát na oběd..... matka měla celý život problematické partnerské vztahy,1 rozvod,fyzické napadení ze strany manžela..nepředala moc pěkných věcí z této oblasti
18.05.2019 - 17:38 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » kailaB
No, tak to bude ono. Bude náročnější to překonat, ale jde to, když se chce. :17:
18.05.2019 - 19:23 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » kailaB
sledovat uzly MC.-IC.
18.05.2019 - 20:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moje odpověď: to dělá Chiron a Lilith na Descendentu. Mám to dost podobně a chvilku mi trvalo, než se mi to povedlo přeprogramovat. Včetně sexuality. Bylo by to na dlouhé povídání...až na to, že se o tom moc mluvit nedá, protože to leží trochu hlouběji. Doporučuji nějakou hlubinnou psychologickou práci...esoteriku moc nedoporučuju, maximálně tak rodinné a systemické konstelace. Šamanská práce taky není od věci. Každopádně - je třeba sestoupit do těla, "usmířit" se s ním, poznat, co skutečně chce...a respektovat ho. Dát na instinkty.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »