Kdy bude líp???


25.04.2019 - 16:58
(Střelec) Kerryna
Kdy bude líp???
Prožívám už dlouho hroznou krizi v manželství, do toho se přidala nemoc v rodině..koukl by někdo, kdy tohle všechno poleví??

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3
Řazení:
25.04.2019 - 18:19 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jaj děvče, obávám se, že na konec ještě vidět není, Pluto na DSC, chystá se tam Saturn (ten je na Venuši) a ještě k tomu ten kvádr Jupiter-Saturn na IC. Jaké tranzity má manžel? :17:
25.04.2019 - 19:33 | Filtr
(Střelec) Kerryna » Mici Angóra
Tady je kolečko manžela, ale ten odmítá cokoliv řešit, mám i kolikrát pocit, že je mu to celé jedno.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
25.04.2019 - 20:39 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
Já myslím že převládají příznivé aspekty, ten saturn s plutem odejdou z venuše a v d 7 už bude vědět co a jak.
Příznivý aspekt na saturn dává pevnost a stabilitu se s problémy vypořádat.
25.04.2019 - 21:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na to by mohla zabrat tzv. ReBorn metoda. Je to sice jen dočasné, ale pomůže pro období než ty nejhorší tranzity pominou. V minulosti jsem na tom byl několikrát a teď už zase uvažuju, neboť mě ty tranzity dost drtí...
25.04.2019 - 21:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lunatik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co to jé ReBorn metoda?
25.04.2019 - 22:49 | Filtr
(Blíženci) fanik » Kerryna
Řešit se musí umět,asi tlačíš nebo histerčíš..? Umíš donest hezky pivo, když něco chceš řešit, nebo otevřít lahev,říct mu hezky co tě trápí a v klidu si počkat na vyjádření? Pokud nebude ochoten se v dohledné době vůbec vyjádřit,tak bych začal řešit konec vztahu. :29:
26.04.2019 - 08:38 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Bosch
Jasně, tranzit Pluta a Saturna 7. domem, který potrvá několik let je už jedna velká pohoda :3: Že během něj ale dojde na lámání chleba, je dost pravděpodobné.

Pro tazatelku: sice je to vágní info, ale ve vztahu se musí něco od základu změnit, pokud má přežít, co, to já nevím, já u vás nežiju. U manžela je tam vliv Neptuna, může mít např. pocit, že je jinde tráva zelenější nebo tak něco..Taky nevím, jak dlouho jste spolu a jakou máte vztahovou historii, ale Střelec s asc v Raku a Ryba s asc v Panně dávají předpoklad pro více vztahů/manželství. :17:
26.04.2019 - 09:11 | Filtr
(Střelec) locin12 » Mici Angóra
Ten tranzit Pluta a Saturna 7. domem mě zaujal, protože je tam teď mám taky. Myslím, že ta vztahová transformace u mě probíhá pořádně už několik let. Za některé zkušenosti - i když bolestivé - jsem vděčná už teď, jiné pořád zpracovávám. Už nějakou dobu se ohlížím spíše na ty minulé vztahy a tak nějak se snažím přijít na to, co mi to mělo dát. Dlouhodobě jsem bez vztahu, dva roky zpět mě už i randění přešlo. Bylo to totiž řešení jednoho dramatu za druhým. A už bych ráda klid. Už skoro ani nevěřím, že nějaký opravdu použitelný materiál běhá po světě... To Pluto mi do roka ze sedmého domu konečně vypadne, tak snad si z toho konečně vezmu to, co je třeba, a do budoucna už ty vztahy budou o něčem jiným... Toho Saturna v sedmým nevnímám ani tak jako zkoušku vztahu (protože žádný nemám), jako spíš ukazatele toho, že bych už ráda tu jistotu a stabilitu ve vztazích, i když se to zatím nedaří. A taky jsem si všimla, že cítím hrozný tlak, protože všichni v mém okolí zakládají rodiny, na což se ještě teda vůbec necítím a nechci to. Ale chtě nechtě člověk uvažuje nad tím, jestli je to normální, když to "dělá každej" a každýmu to přijde přirozený... Děti bych jednou chtěla, ale fakt až za dýl. A nechci se ohlížet na všecka ta moudra ohledně věku prvorodiček. Budu ráda, až tohle období budu mít za sebou... Na druhou stranu mě to naučilo samostatnosti a vím, že si vystačím sama. Většinou jsem v pohodě, ale občas přijde pár dnů, kdy mě to vnitřně vážně pořádně žere, že si nejsem schopná do života přitáhnout vhodnou partii. Jako zrovna teď už třetí den. :1:
26.04.2019 - 09:40 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
Nevím kde bereš to přesvědčení že musí jít nutně o pohromu.
V každém případě se jedná již brzy o aspekt separační. Pluto znamená potřebu větší citové hloubky ve vztazích a pokud ji nenajde u partnera (s partnerem).. a saturn bude tyto věci dávat do pořádku ovšem je potřeba si uvědomit že autorka sama je v tomto ohledu nejspíše ambivalentní povahy, ve vztazích se nejspíše moc citově chovat nebude. A v tomto směru bude hrát pluto v d.7 velmi významnou a pozitivní roli, neboť se konečně bude moci tak trochu "namočit".
Jinak voda v nativu nula nula nic.
Tudíž obzvláště v separačních fázích při odchodu saturnu z pluta je její citový život opět oživen. :3:
A nedělej z pluta nějakého démona spíše si myslím že si opět něco užije. Ten saturn jí až tak vadit nebude ona je z povahy silná saturňačka saturn na IC ! a v trigonu na venuši v kozorohu. ! Třeba najde opět nějakou starší známost. Viděl bych to optimisticky.
26.04.2019 - 09:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Bosch
Tak ono záleží, co je pro koho pohroma-jestli to, že se vztah třeba rozpadne nebo naopak bude pokračovat :3: Já jenom říkám, že to bude na dlouhé lokte, to je asi tak všechno.

P.S.: Co znamená separační aspekt, když se jedná o pouť planety domem?
26.04.2019 - 10:02 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » locin12
Podle mě to právě nejsou moc příznivé tranzity pro perspektivní seznamování, Pluto jsem v 7. nezažila a těžko zažiju, ale Saturna ano a to bylo kolem dvacítky, kdy bylo "materiálu" všude kolem dost a stejně to přineslo samé saturnské zkušenosti-a vlastně i plutonské vzhledem k paralelnímu kvadrátu od Pluta ke Slunci s Venuší (podotýkám, že v té době jsem nevěděla o astrologii nic a kdyby ano, nešla bych tehdy hlavou proti zdi). Jinak u tebe by se mohl použitelný materiál objevit, až příští rok progresivní Venuše dorazí k Saturnu a pak za 3 roky přejde přes DSC. :17:
26.04.2019 - 10:25 | Filtr
(Střelec) locin12 » Mici Angóra
No to není moc pozitivní predikce. :4: Jeden si říká, že po nějakých osmi letech karambolů by už se mohl objevit někdo vhodný. .. a navíc už je ten Pluťák pomalu fuč, bude tam jen pár měsíců... Díky tomu Saturnu pak k sobě nepouštím nic povrchního. Nějaké nabídky k nezávaznému setkávání, které mi bohužel občas chodí, posílám šupem do patřičných mezí, a to takovým způsobem, že už nehrozí, že by se mi ti jedinci ještě někdy ozvali znovu... :47:
Ale tak ten jeden rok mě už nezabije...

Jinak já už jsem to jednou v nějaké diskuzi tady zmiňovala, že jsem ve svém okolí právě zažila ve třech případech (a právě u lidí, kteří na perspektivní partii roky nemohli narazit), že když jim vstoupil do sedmého domu Saturn, tak potkali své současné protějšky (všichni už jsou i sezdaní). Vzali se, když jim pak Jupiter procházel sedmým domem... A já mám navíc DS v Kozorohu...

Přijdu si jako taková "čekanka". :1: Ještě, že jsem se už během života musela naučit trošce té trpělivosti.
26.04.2019 - 11:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » locin12
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lunatik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No saturn (podle mě) stabilizuje. Saturn je pán karmy.
Samozřejme bude zaležet na aspektech.

Ale je zajimavé, že i v synastrii saturnské aspekty (tedy zvlášt ty přiznivé)
lidi drží u sebe, jsou to aspekty jistoty.

Takovej uran s venuší vytvoří krásnou fascinaci, ale ta brzy odezní. Neptun nás zas poplete, ale saturn - to býva na dýl.
26.04.2019 - 11:54 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
No ona se ta konjunkce nějak v tom domě projevuje. Žejo. Ten samotný fakt že je saturn v 7 domě je jen oblastí kde se bude projevovat, to že je v domicilu v příznivých aspektech v separaci je důležité. Takže bude pracovat pro blaho subjektu. To důležité bude asi ta konjunkce která nějakou dobu ještě potrvá neb saturn bude retro ale pak to bude stát za to.
S tranzity pluta mám velmi dobré zkušenosti. Poskytuje vhled do podstaty bazální energii a hlavně regenerační schopnost.
26.04.2019 - 12:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » locin12
Tss, já jsem myslela, jak tě potěším :4: Jo, to si pamatuju, moje ségra taky potkala švagra když jí vstoupil Saturn na DSC (jestli je to super partie, to je ale otázka :3:) :17:
26.04.2019 - 12:03 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Bosch
Jo konjunkce tranzitních planet, aha :32:
26.04.2019 - 12:50 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
rudhyar
Pluto v 7. domě naznačuje, že největším přínosem takové osoby je její schopnost vytvářet blízký vztah s partnery, spíše však ve smyslu společných zásad a úkolů v sociální oblasti než na citovém a osobním základě. Toto postavení může dodat nové zabarvení lidským kontaktům, a tudíž také společenským procesům.

A tohle by právě mohlo její povaze střelce vyhovovat. Získat nadhled. Protože imho sun konj neptun může žit v různých iluzích. Vzhledem k jižnímu uzlu v rybách nejspíše k žití snové reality i dochází.

A pak může docházet také k tomuto.

Saturn v 7. domě, může dojít k přenesení role otce na manžela nebo na autoritativní postavy ze společnosti, jejichž ctižádost vyžaduje bezvýhradnou poslušnost, avšak plní v životě významný úkol.

Tudíž ano asi následující 2 roky budou u subjektu zajímavé a v něčem plodné. Prohlédnutí iluzí anebo vstup do cyklu nových iluzí.
26.04.2019 - 13:02 | Filtr
(Střelec) Kerryna
Děkuji za názory. Já dlouho bojovala, ale začínám cítit, že už bych měla udělat radikální řez, už je toho moc. Vyvrcholilo to asi tou vážnou nemocí v rodině, kdy místo toho, aby nás to stmelilo, děl se opak. Ale nechci tu vlastně řešit konkrétní problémy. Jde mi opravdu jen o to, jestli už je v bližší době naděje, že se z tohoto hrozného období nějak vyhrabu a zda tranzity ukazují příznivější budoucnost.
26.04.2019 - 13:52 | Filtr
(Blíženci) fanik » Kerryna
Bojovnost ve vztahu je ti opravdu k prdu a jestli očekáváš,že nemocí v rodině se za TEBE něco najednou vyřeší a stmelí,nebo že to bude SAMO lepší,když budou lepší tranzity? Vždyť je to úplná blbost, to vážně nevíš?
26.04.2019 - 14:15 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » fanik
Zajímavá ukázka toho, jak lze psaný text pochopit úplně naopak. Nebo možná schválně překroutit, jen aby se mohlo útočit :3:
26.04.2019 - 14:25 | Filtr
(Kozoroh) marus74
Tranzit Saturn Pluto 7 domom teda určite nie je žiadna výhra. Ale to sa dá povedať teraz o postavení v každnom dome, tohto súbežného extra tranzitu.
Prekopanie vzťahov do morku kosti, povymetanie nepotrebných. Zvlášť keď sú tam teraz aj uzly. Bude to ešte veselšie, nebojte. Každopádne sa vždy posúvame len k tomu lepšiemu... vraj. Hlavu hore.
26.04.2019 - 14:27 | Filtr
(Kozoroh) marus74 » Mici Angóra
Tie tranzity vidím rovnako ako vy, žiadna sláva vo vzťahoch.
26.04.2019 - 14:35 | Filtr
(Kozoroh) marus74 » Kerryna
Prosím ťa, ako sa mu prejavuje Saturn Pluto tranzit 5 domom?
26.04.2019 - 15:00 | Filtr
(Beran) Al* » Bosch
A mohla bych něco takového poprosit taky? Nenapadlo mě ale samotnou se takhle zeptat .. a upřímně, nemám o tranzitech a podobně ani páru ..
26.04.2019 - 15:20 | Filtr
(Blíženci) fanik » Mici Angóra
Co je psáno, to je dáno :3: Neútočím,jen mě udivuje takovéto uvažování,které nikdy nikam nepovede.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-51
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »